2.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

SÀmsta soffan jag köpt

SÀmsta soffan jag köpt. Nedsutten efter ett par månader och blixtlås sönder på kuddar efter knappt någon anvÀndning. 45.000kr för en liten soffa med skitkvalitet. SÀmst kundservice med om nått går fel. Har köpt memoryfoam madrasser från Jysk och lagt i den så man ska kunna sitta i den. Spar pengarna och köp nått annat.

2025幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Oerhört dålig konstruktion och kvalite rakt igenom

Vi köpte en SITS soffa som levererades i början på 2023. Efter 5 månader började soffan knaka i hela konstruktionen. Vi fick filma och fotografera. Efter en lÀngre tid av korrespondens fick vi nya moduler. TyvÀrr oerhört slarvigt byggda, ett virrvarr av hÀftklammer för att hålla ihop stoppning och tyg över stoppning. OjÀmna kanter i konstruktion, fogar i bakstycken och armstöd som syntes vÀl nÀr vi tog på klÀdsel, förborrade hål för ben saknades (!), sÀmre stoppning allover & låg sittkomfort, stora mÀngder fjÀdrar och dun tog sig ut genom klÀdsel. Sittdynor som inte låg kvar i soffan nÀr vi satt i den. En soffa som enligt SITS ska vara hög kvalité och hantverk. Högt pris, flera flera tiotusentals kronor. VÀlj ett annat mÀrke om det Àr svensk kvalité du ska ha.

2024幎2月5日

Köpte 2 soffor av mÀrket SITS

Köpte 2 soffor av mÀrket SITS (företaget sits.eu). Reklamerade dessa soffor som jag köpte för knappt 2 år sedan från Folkhemmet. NÀstan alla ben har blivit sneda och ena armstödet Àr helt löst. Jag har aldrig varit med om ett så snabbt förfall på soffor som inte anvÀnds varje dag (vi har ett tv-rum). Mycket lång process var reklamationen dÀr jag skulle skicka in filmer nÀr jag vickar på det lösa armstödet, bilder på alla sneda, svarta ben. Filmen fick jag skicka flera gånger i olika format eftersom (SITS) leverantören inte se filmen. Efter veckor fram och tillbaka så sa SITS (via Folkhemmet) kort och gott att det var vårt fel att sofforna hade sneda ben och löst armstöd. Tyget och kuddarna Àr ljusbeige och i perfekt skick eftersom de endast anvÀnds sporadiskt och endast av vuxna mÀnniskor. Vi har sammanlagt 6 soffor i vårt hus och på vårt sommarstÀlle. De hÀr sofforna anvÀnds minst, Àr nyast och av sÀmst kvalitet. Vi fick höra att vi kunde köpa nya ben och tydligen också ett nytt armstöd för en massa tusenlappar. Efter att ha bedrivit olika företag i många år så Àr jag faktiskt lite chockad över hur de hanterat denna reklamation. Jag skulle verkligen vilja veta hur Folkhemmet och Sits har tÀnkt att vi behandlat sofforna för att de ska vara sjÀlvförvållat. Får man inte sitta eller ligga i dem?

2023幎2月24日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ