Mens vi venter pÃ¥ at de henter et par sko, stÃ¥r der 4 ekspedienter og snakker. Vi venter 15 minutter og INGENTING sker. Useless butik ð
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super shady, unreliable store! I ordered some sneakers online, but then returned them at the physical store (which they said was no problem). I was told my payment would be returned within 10 business... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse, jeg bestille et par sko torsdag aften, og de var fremme onsdag ugen efter. Var dog lidt skeptisk angÃ¥ende de andre anmeldelser herinde, men mine sko blev sendt fra Holland med DP... ãã£ãšèŠã
mundlam! Bestilt et par sko i slut december. Havde faktisk opgivet hÃ¥bet efter utallige korrespondancer m kundeservice + efter at have lÊst anmeldelser herinde - men sÃ¥ kom de sgu igÃ¥r d. 18 februar -... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ordre pludseligt annulleret, til trods for en ordrebekrÊftelse
Jeg bestilte et par Dickies 874 bukser, men ordren blev annulleret lige pludselig.
Jeg fik dog pengene retur, men ingen forklaring pÃ¥ hvorfor jeg pludselig ikke kunne fÃ¥ mit par bukser. Jeg havde endda fÃ¥et en ordrebekrÊftelse pÃ¥ demâŠ
Var meget skeptisk...
Var meget skeptisk ved at kÞbe på sitet efter at have lÊst de mange skuffende kommentarer men de er aldeles gjort til skamme!!!
Jeg har lige modtaget de fedeste grÞnne Dr. Martens sko 1461 til 1/3 af vejl. udsalgspris og modtog dem endda lynhurtig og 1 uge fÞr den den oplyste leveringstid!!!!
Er meget tilfreds og siger tusind tak for en fantastisk handel med lynhurtig levering!!!!â€
God oplevelse
Jeg bestilte et par sko til en billig pris, som blev leveret hurtigt. Skoenes kvalitet var som Þnsket. God oplevelse.
Det koster sÃ¥ledes bÃ¥de at fÃ¥ tilsendtâŠ
Det koster således både at få tilsendt (49kr) og at sende tilbage (109kr). Pakken indeholder ikke returlabel, fÞrste og sidste gang jeg handler der..
Ordre annulleret uden videre
Ordre annulleret uden videre. Pengene har jeg dog fået retur, men ingen forklaring på hvorfor jeg pludselig ikke kunne få mine sko (som jeg i Þvrigt havde fået en ordrebekrÊftelse på)
SkrÊkkeligt
Ordren afvist fire dage efter kÞb
Ordren afvist fire dage efter kÞb samt modtaget ordrebekrÊftelse. De kunne âdesvÊrre ikke opfylde min ordreâ
LÊkre sko til en god pris
LÊkre sko til en god pris. Hurtig levering
Strange service
I bought a pair of shoos online with this company 1st of December. 4th of december I receive an sms with the wording, that they received my order back, and that my money had been returned. A strange massage. 4 weeks later i in fact got my money back with no explanation.
Manglende levering
Lavede en bestilling på flere ting, men har ikke fået alt der er bestilt og man får ingen besked fra Size. AmatÞrbiks.
Jeg kÞbte to or sko for 3 mÃ¥nederâŠ
Jeg kÞbte to or sko for 3 måneder siden.
Pengene er trukket, men har aldrig set skyggen af en ordrebekrÊftelse eller skoene.
Ingen svar på efterfÞlgende mails
Gently surprised.
Iâve read alot of bad reviews.
My experience with 2 orders in a short period of time, where absolute perfect.
Received my items in the right sizes, and both orders arrived within a week.
Jeg var under den forstÃ¥else at de blevâŠ
Jeg var under den forståelse at de blev sendt fra EU men det er åbenbart fra UK = 160,- importgebyr og told oveni ordren.
Det virker som om de bliver sendt fra KBH.
Bestilte 2 par sko og kommunikationen har vÊret gennemgående dårlig. Finder ud af at de har annulleret det ene par (som egentlig var det par jeg skulle bruge) og afsendt de andre som var mere et sats.
Herefter finder jeg ud af at skoene også bliver sendt fra UK så alt i alt er det bare et sted man skal overveje en ekstra gang hvis man bor i DK. Vi har mange gode alternativer.
Deres telefonnumre virker heller ikke.
Kriminelt dårlig service
Kriminelt dårlig service. TrÊkker straks belÞbet selvom de ingen vare har!
SpÊndende om jeg nogensinde får pengene tilbage efter at de selv annulerede ordren.
Modtaget en defekt vare og ingen hjÊlpeâŠ
Modtaget en defekt vare og de var hurtige til at svare på facebook/messenger. EfterfÞlgende fik jeg kompensation for fejlen. Rigtig god og fair service.
KÞbte nogen classic dunks
KÞbte nogen classic dunks, for omkring 1000DKK, har aldrig fået skoene eller pengene eller noget tilbage. Deres hjemmeside er dårlig, håber de lukker den. Men deres Fysiske Butik er sinds, syge priser. Men
rigtig dårlig hjemmeside.
KÃB ALDRIG PÃ DERES HJEMMESIDE!!
KÃB ALDRIG PÃ
DERES HJEMMESIDE!!
Betaler ikke pengene tilbage, nÃ¥r man har returneretâŠ
Kan ikke komme i kontakt med dem!
God oplevelse IRL
Var utryg efter at have lÊst alle de dårlige oplevelser folk havde haft online, så jeg tog ind til den fysiske butik. Der oplevede jeg kun god behandling og service. Min anbefaling er at kÞbe sko i butikken, så man ikke udsÊttes for deres tilsyneladelige Êrgerlige online shop.
Modtaget forkert stÞrrelse.
Bestilte et par Birkenstock Boston i str. 36. Modtog et par i str. 38. Ingen hjÊlp igennem kundeservice, så tog ned i butikken på KÞbmagergade, hvor den eneste mulighed var, at få pengene retur. Jeg ville helst gerne bare kunne få parret i den stÞrrelse jeg havde bestilt, men det var ikke muligt.
Medarbejderen sagde endda, at de nok ikke havde flere så i stedet for direkte at sende penge retur og en mail hvor der står hvorfor, vÊlger de at give mig en forkert stÞrrelse, også dermed lade mig stå med problemet om at få mine penge igen!
Jeg bestilte et par Birkenstock tilâŠ
Jeg bestilte et par Birkenstock til afhentning i deres butik og jeg betalte for dem da jeg bestilte dem.
Jeg fik at vide at der ville går ca. 2 uger og at jeg ville få besked via mail.
Efter 1 måned havde jeg intet hÞrt og jeg tog forbi butikken, hvor de fortalte mig at det ikke var nogle sko på vej og at de ikke kunne se hvad der var gået galt.
De fortalte at det ofte gik galt når folk bestilte sko til afhentning i butikken.
Personalet tilbÞd mig ikke et lignende produkt til samme pris som det jeg havde bestilt og de tilbÞd ingen rabat på lignende produkter.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ