Sjamaan.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mooi materiaal, eerlijke beschrijving (herkomst, etc.) prima prijs/ kwaliteit verhouding. Tip: als 'kwetsbare' zaken zoals ongelooide huiden per post verstuurd worden even een sticker oid met "kwets... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Elke keer weer goede tips en adviezen. Erg professioneel en denken goed mee. Ook eerlijk wanneer zij geen antwoord hebben. Prettige communicatie via app en daardoor erg toegankelijk. Pakketten wor... もっと見る

企業情報

1. トレーニング センター

当該企業による記述

Sjamaan.nl voor alle materialen om sjamanendrums te bouwen en meer, B2B en particulier.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 65

レビューを書く

Absolut begeistert ♡

Ich bin begeistert & kann Sjamaan.nl absolut weiterempfehlen. Alle Felle, Rahmen & Schnüre sind von bester Qualität. Es hat so viel Spaß gemacht meine Trommel zu kreieren. Eine wundervolle Wegbegleiterin wurde geboren 🙏 Auch der Kontakt bei Fragen war super freundlich & schnell. Gerne bestelle ich hier wieder ♡

2026年5月29日

Großartige Qualität

Großartige Qualität, liebevoller und lösungsorientierter Service. Immer sofort erreichbar bei Fragen und sehr motiviert weiterzuhelfen. Ich habe bereits mehrere große Bestellungen aufgegeben und würde es immer wieder machen. Und ich bin jedes Mal sehr zufrieden mit der Qualität, dem Versand und falls mal etwas durcheinander gekommen ist, bei so großen Aufträgen wie meinen, hatte Myrte immer eine faire und freundliche Lösung parat. Zuverlässigkeit, sehr gute Qualität, faire Preise, schnelle Bearbeitung, super freundlich und herzlich. Auch überzeugen mich die Philosophie und die Naturverbundenheit und Ehrlichkeit von diesem Shop. Liebe Grüße, Veronika

2026年6月3日

Sjamaan.nl からの回答

vielen Dank für deine Treue und diese herzliche Bewertung! 🙏 Es freut uns sehr, dass du mit der Qualität, dem Service und unseren Lösungen immer zufrieden bist. Wir freuen uns auf die weitere Zusammenarbeit! 🥁🌿

5つ星のうち5の評価

Altijd weer een cadeautje als de…

Altijd weer een cadeautje als de materialen binnenkomen en er met je mee is gedacht over je wensen en behoeften. Blij mee

2026年5月29日

Sjamaan.nl からの回答

Wat fijn om te horen, dank je wel! 🙏 Het is precies zoals we het willen doen met aandacht en zorg voor jouw wensen.

vriendelijk

vriendelijk, bereid om te helpen, eerlijk , schappelijke prijzen ...een uitstervende soort !!
koesteren zou ik zeggen .
doe aub zo verder !

2026年5月26日

Sjamaan.nl からの回答

Dank je wel voor deze hartelijke woorden! 🙏 We doen ons best om die uitstervende soort in leven te houden! We gaan zeker zo verder.

Business as usual.

Business as usual.
Bestellen, betalen, wachten..... maken!
Drogen en Drummen maar!

2026年5月22日

Sjamaan.nl からの回答

Haha, zo simpel en zo mooi! 🥁

5つ星のうち5の評価

Ze hebben veel aanbod en geven goed…

Ze hebben veel aanbod en geven goed advies. Producten zijn zoals beschreven, van goede kwaliteit. Bezorgden zoals afgesproken, goed verpakt.

2026年5月15日

Sjamaan.nl からの回答

Dank je wel voor deze fijne recensie! 🙏 Goed om te horen dat alles naar wens was <3

Zeer tevreden

Zeer tevreden, mooie huiden en frames, zeer goede contact, dank je🌀

2026年5月13日

Dank je wel, Isa. We hebben een mooie samenwerking <3

Prachtige vellen

Prachtige vellen, precies wat ik had gevraagd. Was een spoedbestelling en binnen het uur kreeg ik bericht dat het op de post was. Super - ook vriendelijke - service.

2026年5月12日

Sjamaan.nl からの回答

Wat een fijn bericht, dank je wel! 🙏 Zeker bij een spoedbestelling is het fijn om te horen dat het hele pakketje zoals bedoeld op tijd is aangekomen!

Fijn persoonlijk contact

Fijn persoonlijk contact
Denkt mee over persoonlijke wensen
Biedt mogelijkheden
Levert extra, cadeautje
Goede produkten
Redelijke prijs
Snelle levering

2026年5月8日

Dank je wel! Kadootje was speciaal voor jou <3

5つ星のうち5の評価

Super!!! Zeker niet de laatste keer dat ik hier heb besteld.

Heb 2 diy pakketten gekocht om een drum te maken. En ben zeker niet teleurgesteld met wat ik heb gekregen!!! Ze hebben 100% geluisterd naar mijn voorkeuren, en met nog een leuk berichtje in de doos was ik erg blij. Heb nu 1 van de 2 drums in elkaar gezet en het ging vlekkenloos. De video was duidelijk en het was erg leuk om te doen. Kan niet wachten tot hij droog is en ik hem kan gebruiken.

2026年3月28日
自発的なレビュー

Dank je wel Chayenne voor je enthousiaste review <3

Sjamanendrum bouwpakket

Ik heb een bouwpakket voor een sjamanendrum besteld. Met behulp van filmpjes in elkaar gezet en dat was erg leuk om te doen! Heel fijn dat ik nog wat vragen kon stellen aan Sjamaan.nl en dat er zo snel gereageerd werd. De drum is erg mooi geworden en geeft een heerlijk geluid.

2025年12月8日

Sjamaan.nl からの回答

Wat fijn om te horen dat de drum zo mooi is geworden! 🙏 Vragen stellen mag altijd, we helpen graag. Veel plezier met je nieuwe drum!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。