Min frus Range rover trasslade med euro 6 reningen. Jag hade felsökt sjÀlv men fastnade dÃ¥ jag saknade utrustning Trevlig personal som lyssnade pÃ¥ mitt behov av hjÀlp. Sedan löste dom problemet pÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra bemötande , bra information om hur det gÃ¥r till. Och i mitt fall en ganska enkel 109hkr disel i en mini blev bilen bÃ¥de roligare och faktiskt tryggare att köra ! Familjens bmw Ã¥kte in nÃ¥n vecka se... ãã£ãšèŠã
Jag var i TimrÃ¥/Sundsvall förra veckan dÀr den fantastiskt trevliga personalen steg 1 optimerade min Audi A6 3.0 som nu fick en otroligt hÀrlig energikick och blev som en helt ny bil. Allt gick snabb... ãã£ãšèŠã
Trevligt bemött efter smidig bokning,blev tyvÀrr tvingad att boka om pga sjukdom för mig. Inga problem,fick ny tid direkt. Vid besöket stannade jag kvar i ett tv försedd rum med tillgÃ¥ng till fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi inom Skandinavisk Motoroptimering har en flerårig erfarenhet från avancerad optimering av ett antal olika fordonstyper: personbilar, transportbilar samt inte minst husbilar och båtar. I alla våra uppdrag ingår analys & diagnos, installation och en treårig supportgaranti för att din optimering fortsatt ska att fungera perfekt. Vi samarbetar med team av ingenjörer som kontinuerligt utvecklar allt effektivare lösningar för allt fler biltyper och modeller. Vi verifierar alla optimeringar både före och efter ingreppet. DÀrigenom kan du sjÀlv se att ingreppet gav önskad effekt. I en tid nÀr priset på drivmedel fortsÀtter att öka, mÀrker vi också att intresset för motoroptimering ökar kraftigt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Enkel bokning
Enkel bokning, snabbt och proffsigt resultat detta var 3:e bilen jag lÀmnat in och Àr lika nöjd varje gång :)
Trevlig personal bra service jagâŠ
Trevlig personal bra service jag återkommer nÀr det Àr dax för bilbyte
Har inte rÀtt grejjer för att optimeraâŠ
Har inte rÀtt grejjer för att optimera en Nissan Navara 2018. Fick åka i onödan ToR VÀsterås.
Samt att dom skulle återkomma för att lösa detta, det Àr vid skrivande stund ej gjort.... Samt dålig återkoppling.
Ett plus för personalen iaf, mkt trevlig.
Snabbt & smidigt
Snabbt & smidigt, mÀrkbar skillnad i prestanda men Àven brÀnsleförbrukningen. Bilen gick från (i snitt) 4.5-5.0L/100km till 3.9-4.2 L/100km.
VÀntade i 3 timmar medans man försökteâŠ
VÀntade i 3 timmar medans man försökte få till programvaran för att sedan konstatera att supporten löser inte installationen. Skulle återkomma nÀr man löst det - nu tre månader senare trots flertal påminnelser ingen återkoppling
Riktigt bra service!
Ãr nöjd med bemötande i Linköping.
Ãr nöjd med bemötande i Linköping.
Vridmomentet Àr helt suverÀnt ute på landsvÀgen.
Jag har inte kollat brÀnsleförbrukning, det Àr inte så viktigt för mig.
Mycket bra lösning i slutet efter enâŠ
Mycket bra lösning i slutet efter en massa strul som ingen kunde styra över. Kanon kundfokus
Trevligt bemötande men tyvÀrr kasst utförande.
Gjort steg-1 optimering som efter snart en månad inte fungerar som utlovat. Hela tiden nya felkoder och en motorlampa som lyser oavbrutet och en brÀnsleförbrukning som fullkomligt skjutit i höjden. Allt som man INTE vill få ut av en sk. optimering.
Ãven om bemötandet Àr jÀttetrevligt kÀnns det som att intresset för att Ã¥tgÀrda sitt bristfÀlliga arbete Àr relativt obefintligt, fÃ¥r inte kÀnslan av att det Àr sÃ¥ brÃ¥ttom att fixa till det som levererats.
Mycket bra och kundorienterad service
Mycket bra och kundorienterad service. Tar sig tid att förklara produkten på ett föredömligt sÀtt. Kunden kan kÀnna sig trygg.
Bilens prestanda blev helt tillâŠ
Bilens prestanda blev helt till belåtenhet, blev vÀsentligt kraftfullare och med ett klart bÀrrte vrid.
Trevligt bemötande. TyvÀrr så försvann min SOS uppkoppling ifrån bilen med kvarstående felindikering.
Bra service/ Bra resultat
Bra service. Tog c:a 1.5 timmar. Resultatet perfekt. Mycket bÀttre vrid så skillnaden Àr markant. Bra pris för en så stor effektökning.
Superproffsiga
Trevligt bemötande o
Trevligt bemötande o. gick mycket fortare Àn utlovat.
Bilen blev bra mycket piggare o. starkare,
Bra bemötande och jobbet utfört inomâŠ
Bra bemötande och jobbet utfört inom lovad tid.
Optimeringen har gett en mycket mer körbar bilen med bÀtter respons och ett mycket stark mellan register. Ãnnu Àr det sÃ¥ jÀkla skoj att ha tung höger fot att brÀnsle besparingen inte varit sÃ¥ mÀrkbar Ànnu.
Grymt bra bemötande frÃ¥n första samtalâŠ
Grymt bra bemötande från första samtal till avslut. Kompetenta och lösningsorienterade. Tack till Thomas på Skandinavisk Motoroptimering i Linköping
Trevlig och snabb service och bilen gÃ¥râŠ
Trevlig och snabb service och bilen går som ett spjut, tack!
Trevligt bemött efter smidig bokning.
Inga problem,fick ny tid direkt.
Vid besöket stannade jag kvar i ett tv försedd rum med tillgång till fritt kaffe o skön soffa.
Bemötande,resultat och helhetsintryck Àr 10/10
Bilen fick en helt annan gång.
SnÀllare vid igångkörning,STOR skillnad på ork ivÀg.
BrÀnsleförbrukningen har minskat,men har åkt för lite för att kunna mÀta korrekt./Helnöjd kund!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã