䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟
  2. 建蚭䌁業
  3. 䜏宅建蚭業者

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Skanska Àr ett av vÀrldens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anlÀggningsbyggande samt utveckling av bostÀder och kommersiella lokaler. Vi erbjuder Àven tjÀnster inom offentlig privat samverkan.

• Warfvinges vÀg 25, 112 51, Stockholm, スりェヌデン

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Byggfusk trots alla papper Àr i ordning

Hittade fuktskador i ett angrÀnsande rum till badrummet. Huset byggdes av Skanska 2011 och försÀkrades hos LÀnsförsÀkringar. Alla papper finns pÃ¥ plats, alla besiktningar Àr gjorda. ÄndÃ¥ sÃ¥ visar det sig att Skanska inte varit noga nÀr de satte tÀtskiktet i badrummet, och LÀnsförsÀkringar har en klausul som inte ersÀtter yt- och tÀtskikt i lÀckande vÀgg och golv.

Slutsats: Även om du gör allt rÀtt, Àven om du har alla papper pÃ¥ plats, sÃ¥ kan dessa papper visa sig vara vÀrdelösa. ByggförsÀkringen gÀller i 10 Ã¥r, lÃ¥t oss hoppas att du hittat alla fel innan den tiden tar slut.

2023幎10月23日
5぀星のうち3の評䟡

Huset vi bor i Àr tillverkad av Skanska

Huset vi bor i Àr tillverkad av Skanska och oftast vet vi inte hur de tÀnkte nÀr de byggde det. Allt kÀnns bara så billigt och av låg kvalité. Sockeln som faller av, trÀfasaden som spricker pga. fel spikning, gaspannan som måste bytas ut efter 8 år, tunna vÀggar så man kan verkligen höra ALLT i huset, golv som lutar,... Blåser det ute så sover vi inte utan öronproppar, puts på tegelfasaden fick frostskador och det fanns inga musstop i luftsprickorna i tegelfasaden. Huset Àr bara 12 år gammalt, men det Àr så mycket som behövs göras! Jag vill helst bygga om det och göra det ordentligt.

2020幎4月30日
5぀星のうち1の評䟡

Har precis köpt/ flyttat in i en

Har precis köpt/ flyttat in i en nyproducerad lÀgenhet som Skanska byggt. Allt Àr fint och dem lovar så himla mycket.
Att saker kan gå snett under resans gång förstår jag, men att man inte kan stå för sin del i missförstånden, och spÀr på med nya lögner för att hålla masken tycker jag Àr ett riktigt bedrÀgligt beteende.

I mitt fall ljög dem bland annat om höjden på huset. Jag skall flytta in lÀgenheten högst upp och ha en fin utsikt.. Tillsammans på ritningen ser vi att huset skall vara 10 våningar och husen runt om också Àr 10 våningar, så jag skall alltså ha fri sikt åt alla håll.
NÀr huset vÀl står på plats Àr huset jag flyttar in i 9 våningar och kringliggande hus 10 våningar... Dvs minimal utsikt.
Ganska avgörande nÀr man investerar i sitt boende kan jag tycka!
Detta Àr bara en av sakerna som gått snett i detta projekt i Hammarby Sjöstad

2019幎8月22日