SkÊrbÊk Antik & Design レビュヌ

3. ガラス専門店
  4. 宝食デザむナヌ
  5. 䞭叀家具店

圓該䌁業による蚘述

Vi vurderer guld, sÞlv, bestik, smykker og mÞnter i butikken eller hos dig efter aftale. Vi kÞber til vurderingen, hvis du Þnsker at sÊlge. Vi betaler kontant eller med straksoverfÞrsel, ingen skjulte gebyrer. Vi sender varer forsikret mod forudbetaling betaling. Hos os finder du mange skatte fra den danske kulturarv, blandt andet: Arne Bang; BjÞrn Wiinblad; Herman SiersbÞl; Thorvald BinnesbÞll; Holger Kyster; KÀhler; Holmegaard glas; Kongelig PorcelÊn; Bing & GrÞndahl; Dahl Jensen; Ipsen; Kastrup glas; Lyngby glas og porcelÊn; Hjorth; Knabstrup; Michael Andersen m. fl.

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Hos SkÊrbÊk Antik fandt eg det

Hos SkÊrbÊk Antik fandt jeg det perfekte mÞbel til min pladespiller.
Der var mange fine ting, og både Peter og Birgit viste rundt i butikken.
SÞde mennesker, og rigtig mange spÊndende varer på hylderne.

2023幎8月7日

SkÊrbÊk Antik & Design からの回答

Det glÊder os at du fandt det du havde brug for. Du er altid velkommen i butikken,

Kvalitet og kundeservice helt i top.

Kvalitet og kundeservice helt i top.
Jeg kom forbi SkÊrbÊk antik og design og faldt for det yndigste syskrin. De yderst sympatiske og vidende ejere, viste mig og min familie rundt i butikken, det var en skÞn oplevelser blandt smukke antikke genstande og historiefortÊlling. SkÊrbÊk antik og Design har helt klart fÃ¥et en fast kunde 😊

2023幎7月29日

SkÊrbÊk Antik & Design からの回答

Tak for de smukke ord, vi glÊder os til at se din famile og dig igen.

En skattekiste af fund og venlighed

Jeg havde den fornÞjelse at besÞge SkÊrbÊk Antik og Design, og det var en uforglemmelig oplevelse. Butikken er som en skattekiste af historie og charme.

Ejeren er ikke blot en ekspert i antikviteter, men også en hjertevarm vÊrt. Han tog sig tid til at dele sin viden om de forskellige genstande i butikken og hjalp mig med at vÊlge to smukke fade, som jeg nu er stolt af at eje.

SkÊrbÊk Antik og Design er det perfekte sted for antikvitetselskere, der leder efter unikke fund og en personlig serviceoplevelse. Jeg kan varmt anbefale et besÞg, og jeg ser frem til at vende tilbage for at udforske flere af de skatte, som denne butik har at byde på.

2024幎2月17日

SkÊrbÊk Antik & Design からの回答

Det er altid en fornÞjelse at have gÊster der er deler samme interesser. Hyggeligt at fortÊlle om historierne bag varene og udveksle erfaringer.

Super sÞd og imÞdekommende ejer

Super sÞd og imÞdekommende ejer! Dejligt med sådan et stort udvalg af flotte antikviteter. GlÊder mig til at komme tilbage!

2024幎2月10日

SkÊrbÊk Antik & Design からの回答

Det var et hyggeligt besÞg. GlÊden er gensidig

Rigtig flot butik 👍

Rigtig flot butik og rent samt imÞdekommende, 👍

2024幎3月9日

SkÊrbÊk Antik & Design からの回答

Tak for de flotte ord, det er altid rart at få visit af en "lidellsesfÊlde". I er altid velkomne.

Mobning

Jeg oplevede at indehaveren af denne butik, forsÞgte at mobbe mig på på en Facebook-side. Jeg håber ikke at jeg får samme oplevelse hvis jeg besÞger butikken.

2024幎1月6日

Hej Rasmus,
Jeg er ked af at du har fÞlt dig mobbet. Er uforsående overfor sammenhÊngen da jeg af princip ikke kommenterer på Facebook. Det er i Þvringt påfaldende, at jeg efterfÞlgenede har modtager flere tilbud, om at skrive trovÊrdige anmeldelser på Trustpilot, mod betaling naturligvis.
Det fÞles som et angreb på min forretning, i stil med hackning af min Instagram profil sidste år.
Venlig hilsen SkÊrbÊk Antik & Design

En butik med nÞje udvalgte antikviteter

En butik med nÞje udvalgte antikviteter og retro effekter af hÞj kvalitet, virkelig et besÞg vÊrd

2023幎11月24日

SkÊrbÊk Antik & Design からの回答

Tak for de flotte ord. Vi gÞr os meget umage for at have et bredt udvalg af kvalitetsvarer. Håber du lÊgger vejen forbi igen.