Beställde flera produkter. En av produkterna såg vid mottagande inte alls ut som på bilderna, det var annat material och helt annat utseende. När jag kontaktar dom för reklamation läser jag samtidig... もっと見る
企業が回答しました
Jag köpte en våtdräkt från SkatePro och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Leveransen gick snabbt och produkten motsvarade beskrivningen. Våtdräkten har bra passform och håller värmen riktigt bra... もっと見る
企業が回答しました
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Trygga, rejäla och snabba att få hem! De här knäskydden är rejält tilltagna och inger verkligen en känsla av trygghet. Tack vare hur stabila och skyddande de är vågar man sig på teknike... もっと見る
当該企業による記述
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bra information om produkten på hemsidan.
Smidigt att beställa och snabb leverans.
Bra produkt som uppfyller förväntningarna.

SkatePro からの回答
Beställde 4st prudukter. Fick bara 3 i leveransen. Sen börjar det, ingen återkoppling alls, skickat massa mail och ringt kundservice. Det jag får som svar är att dom ska kolla vad som hänt och återkomma till mig. Gått över en vecka nu. Stort jäv__ skämt.

SkatePro からの回答
10 poäng. Fantastiskt snabb leverans och jättenöjd med produkterna. Tack för en riktigt bra köpupplevelse!

SkatePro からの回答
Önskar jag kunde ge ett mer positivt omdöme. Men den kickbike jag beställde till min son levererades i en bruten förpackning där styret saknades.
Kindservice har nu skickat en ny sparkcykel, så allt löste sig i slutändan.

SkatePro からの回答
Brett utbud av de varor jag sökte. Snabb leverans och god kvalité på grejerna.

SkatePro からの回答
Vädligt snabb leverans och allt stämde perfekt med vad jag beställde. Väldigt nöjd med mitt köp. Kan varmt rekommendera Skatepro.

SkatePro からの回答
snabb och smidig leverans och vara var precis som utlovat och enligt beskrivningen. Dessutom fick jag snabb och proffsig hjälp då mina egna kunskaper om vilket modell samt storlek jag skulle beställa var ytterst bristfälliga. Med SkatePros professionella hjälp kom vi tillsammans fram till vad jag behövde och dottern blev mycket nöjd/

SkatePro からの回答
Handlade igen, denna gång en hjälm till min dotter, och allt var lika smidigt som förra gången. Snabb leverans på två dagar och inga problem alls. Produkten motsvarade förväntningarna. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera!

SkatePro からの回答
Beställde ett par Heelys till mitt barn men dom var tyvärr för stora trots innermåttet stämde. Returnerar skorna på en gång och ser att företaget har tagit emot dom. Återbetalningen skulle komma på swish men dyker inte upp trots det har gått ett par dagar. Har även mailat företaget två gånger utan svar.

SkatePro からの回答
Hjälpsamma och kunniga. Bra villkor och tålmodiga med en velig kund. Allt gott.

SkatePro からの回答
Snabb leverans och barnbarnet supernöjd med skateboarden,

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。