レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en rigtig god oplevelse at benytte sig af skiftbil.nu. Fik bilen solgt i lÞbet af fÃ¥ dage. Det hele har vÊret professionelt, god service og meget nemt. Kan klart anbefale til andre. 10 s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super god og professionel oplevelse. Blev guidet godt igennem, god kommunikation og dejligt med en som formidler kontakten med kÞber. De var altid til at komme i kontakt med og svarede hurtigt retur... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en virkelig let og betryggende oplevelse. Jeg fik en vurdering pÃ¥ under 24 timer og bilen var solgt pÃ¥ under 72 timer. Jeg blev guidet, instrueret og hjulpet igennem hele processen fra... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med skiftbil.nu. Hele forlÞbet var overskueligt og professionelt, og jeg fÞlte mig godt vejledt fra start til slut. De tog sig af alt det praktiske, sÃ¥ jeg... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車垂堎

圓該䌁業による蚘述

FÃ¥ mere for din bil – uden besvÊr! Vi hjÊlper private bilejere med at sÊlge deres bil til en bedre pris end hos forhandlere. Ingen stress – vi klarer det hele! Gratis vurdering, professionel annoncering & ingen salg = ingen betaling. www.Skiftbil.nu

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Super god og professionel oplevelse

De var altid til at komme i kontakt med og svarede hurtigt retur.

2026幎4月7日

Skiftbil.nu からの回答

Tusind tak for de pÊne ord 🙌

Vi er rigtig glade for, at du oplevede forlÞbet som professionelt og med god kommunikation. Netop det at kunne tage dialogen og formidle kontakten mellem sÊlger og kÞber er noget, mange sÊtter stor pris pÃ¥ – sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at det ogsÃ¥ gjorde en forskel for dig.

Vi bestrÊber os altid på at vÊre tilgÊngelige og svare hurtigt, så man fÞler sig tryg hele vejen igennem.

Tak fordi du valgte Skiftbil – og held og lykke fremover!

Bedste hilsner
Shoaib

5぀星のうち5の評䟡

Det har vÊret en virkelig let og

Det har vÊret en virkelig let og betryggende oplevelse. Jeg fik en vurdering på under 24 timer og bilen var solgt på under 72 timer. Jeg blev guidet, instrueret og hjulpet igennem hele processen fra start til slut. Alt fra billede guide til slutseddel var lige ved hånden på få minutter.

Tak!

2026幎2月8日

Skiftbil.nu からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Det betyder virkelig meget at hÞre, at du har oplevet processen som bÃ¥de let og betryggende – det er prÊcis det, vi arbejder for hos Skiftbil.

Vi ved, at bilsalg kan virke uoverskueligt, så derfor har vi gjort meget ud af at samle alt fra vurdering og billedeguide til slutseddel ét sted og vÊre tÊt på hele vejen. At din bil blev solgt på under 72 timer, gÞr det selvfÞlgelig kun endnu bedre!

Tak fordi du valgte os – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bedste hilsner
Shoaib

Professionelle og dygtige

Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse med skiftbil.nu. Hele forlÞbet var overskueligt og professionelt, og jeg fÞlte mig godt vejledt fra start til slut. De tog sig af alt det praktiske, så jeg selv slap for besvÊret, og kommunikationen var klar og Êrlig hele vejen.

Salget gik hurtigt, og resultatet overgik mine forventninger – isÊr sammenlignet med de tilbud, jeg tidligere havde fÃ¥et andre steder. Det er tydeligt, at de prioriterer bÃ¥de tryghed og god service. Jeg vil uden tÞven bruge dem igen og anbefale dem til andre.
Fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

2026幎1月3日

Skiftbil.nu からの回答

KÊre Amina. Vi er taknemmelige over at vi fik muligheden for at hjÊlpe dig. Tusinde tak for den fine anmeldelse og stort tillykke med salget af den fine Mercedes.

Super dygtige

Super dygtige, de er meget behjÊlpelige og gÞr det meget nemt for sÊlger at få solgt bilen. De står får alt papir arbejde. KÞber har mulighed for at tegne en garanti hos dem, så alt er godt

2025幎11月26日

Skiftbil.nu からの回答

Mange tak for de 5 stjerner Sivan. Og endnu en gang tillykke med salget af din Mercedes.

Rigtig godt salgsforlÞb

Jeg fik en virkelig god service og blev hjulpet hele vejen igennem processen lige fra den indledende snak med sÊlger til slutsedlen var underskrevet. Derudover fik jeg en langt hÞjere pris end jeg blev tilbudt hos en forhandler.

2025幎10月21日

Skiftbil.nu からの回答

KÊre HC. Det var en fornÞjelse at vi måtte hjÊlpe med salget af din flotte bil. Tak for de 5 stjerner og et godt samarbejde.

Hurtigt salg! Kompetent og trygt forlÞb med Skiftbil.nu

Vi fik solgt vores bil via Skiftbil.nu på kun 2 uger. Vi fik endda en meget hÞjere pris end diverse forhandlere havde tilbudt. Det var et super godt, trygt og professionelt forlÞb og vi kan varmt anbefale Skiftbil.nu!
Ud over at sÊlge vores bil, så hjalp de os også med at finde vores nye dejlige bil til en god pris. Det var meget trygt og nemt at finde en ny bil med deres gode og grundige vejledning.

2025幎10月1日

Skiftbil.nu からの回答

KÊre Maria. Tusinde tak for de 5 stjerner, samt tilliden med at måtte hjÊlpe jer med salg af bil samt at finde jeres nye bil.

5぀星のうち5の評䟡

Eksperter i salg og service!

Eksperter i salg og service! Skiftbil.nu er med dig hele vejen indtil du har modtaget pengene fra dit salg.
Professionel annonce - Jeg fik solgt min bil på 1 uge!

2025幎10月4日

Skiftbil.nu からの回答

KÊre Subhaan. Vi er super taknemmelige for at vi fik muligheden for at hjÊlpe dig med dit bilsalg. Og tak for de 5 stjerner.
Mvh Skiftbil.nu teamet

Dygtige

Kan kun anbefale dem flinke og dygtige på deres job
Er meget hjÊlpsom

2025幎9月10日

Skiftbil.nu からの回答

Tusinde tak Seyfettin og endnu en gang tillykke med salget af din bil. Tak fordi vi måtte hjÊlpe.

5぀星のうち5の評䟡

Har solgt min bil gennem skiftbil

Har solgt min bil gennem skiftbil.
Alt har forlÞbet rigtig fint, har kunnet kontakte dem nÊrmest på alle tider af dÞgnet og der kom svar tilbage med det samme.
SÃ¥ alt i alt, super godt tilfreds!

2025幎8月11日

Skiftbil.nu からの回答

KÊre Martin. Mange tak for de flotte ord herinde. Vi håber at vi må vÊre behjÊlpelige igen.

5぀星のうち5の評䟡

De har netop solgt min bil

De har netop solgt min bil.
God service og proaktivitet ift. at rykke på tingene og generere et salg.
Alt i alt tilfreds 👌

2025幎8月6日

Skiftbil.nu からの回答

Tak fordi vi måtte hjÊlpe dig Nicolaj og tusinde tak for de pÊne ord.
Mvh Skiftbil.nu teamet

Klar anbefaling

Har fået solgt min bil inden for 3 dage og er meget tilfreds med servicen. Det fÞles trygt og rart og der var plads til spÞrgsmål, vejledning mm. Kan klart anbefales, synes det gjorde hele processen nemmere og gnidningsfri. Ville jeg gÞre igen!

2025幎8月5日

Skiftbil.nu からの回答

KÊre Sophie. Det var en fornÞjelse at vi måtte hjÊlpe dig. Vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang.

5぀星のうち5の評䟡

Nemt, hurtigt, billigt og kanon service ved bilsalg

Virkelig god service, super nemt, gennemskueligt og billigt.
De stod for stort set alt i forbindelse med at sÊlge min bil.
Min bil blev solgt i lÞbet af små tre uger, til en fin pris. Kan klart anbefales - 5 stjerner herfra!

2025幎7月11日

Skiftbil.nu からの回答

Hej Rune. Tak for de fine ord og endnu en gang stort tillykke med salget af din Peugeot 208.

5぀星のうち5の評䟡

Hos skiftbil.nu kÞrte alting som smurt

Hos skiftbil.nu kÞrte alting som smurt. De var super hurtige til at svare på mails, og hele bilkÞbet foregik helt uden problemer. Jeg kan kun give 5 stjerner herfra!

2025幎7月7日

Hej Hassan,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Og endnu en gang stort tillykke med jeres nye bil.

Varmeste anbefaling

Jeg havde lagt min bil til salg på Marketplace, da jeg blev kontaktet af Shoaib fra Skiftbil. nu. Jeg var Êrligt talt lidt skeptisk i starten, var det nu et rigtigt firma, og kunne det virkelig passe, at de kunne tilbyde den ydelse til så god en pris, når det var en langt hÞjere pris hos konkurrenterne?

De tilbÞd at sÊtte min bil til salg på forskellige sider og stå for al kontakt med potentielle kÞbere. Når der var nogen interesseret, kontaktede de mig fÞrst, inden mine oplysninger blev givet videre, hvilket fÞltes trygt og overskueligt.

Jeg er fuldt ud tilfreds med den service, jeg har fået fra Skiftbil. nu. De svarer hurtigt på spÞrgsmål, og jeg har hele vejen igennem fÞlt mig godt informeret og tryg i processen.

Derfor giver jeg Skiftbil. nu min varmeste anbefaling!

2025幎7月3日

Hej Natasha,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Vi er glade for, at du fÞlte dig tryg og godt informeret gennem hele forlÞbet. Det betyder meget for os, at du valgte at give os chancen – og endnu mere, at du nu varmt kan anbefale os :)

5぀星のうち5の評䟡

Jeg ved hvem jeg ringer til nÊste gang

Rigtigt flot arbejde. God kommunikation og hjÊlp til det hele. Fandt en rigtig god kÞber til den pris jeg Þnskede! Kan kun anbefale!! Flot arbejde, og tak for nu. Jeg ved hvem jeg ringer til nÊste gang

2025幎6月20日

Skiftbil.nu からの回答

Hej Magnus. Det er gensidigt herfra. Tak for stjernerne og endnu en gang tillykke med salget af din fine Polo

5぀星のうち5の評䟡

Mega god service i form af

Mega god service i form af, at hÃ¥ndtere slutseddel, pant i bil mm. Der svares hurtigt tilbage pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, selvom de stilles i tide og utide. Kan helt klart anbefales👍

2025幎6月20日

Mange tak Victor. Er glad for at vi mÃ¥tte hjÊlpe med dit bilkÞb. 😊

Tryg og nem handel

Jeg kÞbte en Kia Rio - det var på alle måder en behagelig oplevelse. Hurtigt, nemt, venligt og trygt.
Kan varmt anbefales

2025幎6月16日

Skiftbil.nu からの回答

Tusinde tak for de fine ord og stort tillykke med din Rio

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har vÊret meget tilfreds

Jeg har vÊret meget tilfreds. De tog flotte billeder og min bil blev solgt på 14 dage. Samtidig fandt de min nye bil, helt fantastisk :-)
Tak for god service⭐

2025幎6月6日

Skiftbil.nu からの回答

Hej Jacquelin. Tak for stjernerne. Dejligt vi mÃ¥tte hjÊlpe med at finde din nye bil og sÊlge den “gamle”.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。