Skingevity レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Da jeg startede Skingevity, var det ud fra en helt konkret overbevisning: at hud og hÃ¥r ikke altid skal rettes – de skal forbedres og forebygges. Der er stor forskel pÃ¥ at reparere noget, der allerede er gÃ¥et i stykker, og pÃ¥ at styrke det, sÃ¥ det holder lÊngere. CellulÊr behandling lyder teknisk, men i praksis handler det om noget helt hÃ¥ndgribeligt: de processer, der bestemmer, hvordan hud og hÃ¥r har det om fem eller ti Ã¥r – ikke kun hvordan de ser ud i morgen. Derfor bruger vi tid pÃ¥ at forstÃ¥ den enkelte klients hud og hÃ¥rbund, fÞr vi lÊgger en plan. Nogle gange handler det om at gribe ind tidligt, lÊnge fÞr noget overhovedet ser ud til at vÊre et problem. Det er en tÃ¥lmodig tilgang. Forebyggelse og forbedring tager lÊngere tid at vise resultater end en hurtig lÞsning – men det er ogsÃ¥ det, der holder. Jeg er stolt af at kunne stÃ¥ inde for det, vi anbefaler, og af de klienter, der bliver hos os, fordi de kan mÊrke forskellen over tid – ikke kun pÃ¥ dagen. – Skingevity"

優良

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Skingevity er en klinik

Skingevity er en klinik, hvor kvalitet, faglighed og Êstetik går hånd i hånd. Jeg fik en botoxbehandling og et lip flip hos Sema, og oplevelsen var helt i top fra start til slut.
Sema er en utrolig dygtig kosmetisk sygeplejerske med en sikker hånd og et skarpt Þje for naturlige, harmoniske resultater. Hun er professionel, Êrlig og nÊrvÊrende, og jeg fÞlte mig tryg og godt vejledt gennem hele forlÞbet.
Jeg er isÊr meget glad for mit lip flip – det giver et smukt, naturligt lÞft uden at Êndre lÊbernes udtryk. Resultatet er friskt, elegant og prÊcis, som jeg havde hÃ¥bet. Jeg kan varmt anbefale bÃ¥de Sema og Skingevity.

2026幎5月6日
自発的なレビュヌ

Jeg kan i den grad godt anbefale

Jeg kan i den grad godt anbefale Skingevity. Jeg har fået udfÞrt behandling med Exosomer og under hele forlÞbet har Sema vÊret virkelig god til at beskrive helt realistisk hvad jeg kunne forvente. Nu pibler nye hår frem i hovedbunden der, hvor jeg var begyndt at blive tyndhåret. Min ansigtshud ser yngre ud, og der er mere glÞd. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv og det har vÊret en positiv oplevelse hele vejen igennem.

2026幎2月24日

Innovativ Ansigtsbehandling i Trygge

Innovativ Ansigtsbehandling i Trygge HÊnder.

Jeg kunne på få dage se synlige forbedring af min hud allerede efter min fÞrste behandling.

Pigmentforandring og alderstegn er ikke lÊngere et problem, PRP er min favorit ansigtsbehandling.

Tak til Skingevity 🌺

2025幎9月10日

Mesoterapi

Jeg har vÊret og fået mesoterapi hos sema hun er så dygtig og proffesionel hun forklare alt omkring hvordan behandlingen er man fÞler sig så tryg jeg kunne ikke mÊrke at hun brugte nåle jeg andbefale hende

2025幎9月2日

Beste oplevelse og resultat PRP

Jeg er der er kÊmpe nåle forskrÊkket og har vÊret i tvivl lÊnge om behandlinger til foryngelse, var det her den bedste oplevelse nogensinde.

Efter en konsultation gik vi med PRP behandling. Fik bedÞvelse og kunne slet ikke mÊrke nålen nÊsten eller fik blå mÊrker efter behandlingen.

Kan klart anbefale klinikken. Super professionel og vurdere ud fra ens behov for naturligt og frisk look.

2025幎9月6日

PRP behandling

Jeg har vÊret skeptisk og derfor meget forsigtig når det omhandler kosmetisk behandling, og helt specifikt PRP hår behandling.
Jeg har vÊret inde hos Skingevity og blev behandlet af Sema.

Selve behanlingen gik som smurt, samt vejledningen fÞr og under udfÞrelsen af behandlingen. Jeg er helt afgjort besluttet på at fortsÊtte med de resterende PRP behandlinger hos Skingevity.

Kan klart anbefale klinikken. Man er i professionelle hÊnder.

Ps. Behandlingen i sig gÞr ikke så ondt som man ellers kunne forestille sig, så de af jer som er bange for at få det lavet grundet ovennÊvnte vil jeg bare sige - kom i gang for det er nÊsten helt smertefrit :)

2025幎8月22日
自発的なレビュヌ

I Junglen af kosmetiske klinikker...

Efter knapt så heldige besÞg i klinikjunglen for kosmetiske behandlinger, lÊrte jeg lektien..

Rettidig omhu: Kend behandleren du betror din krop, inden du lÊgger dig på behandler lejet.

Hos Skingevity.dk:

Indehaveren, Sema -

autoriseret sygeplejerske med bred faglighed indenfor sundhedsvÊsenets specialer 10 år+ og herefter
uddannet autoriseret kosmetisk sygeplejerske.

Semas helhedstilbud oser derfor af rette de kvalifikationer, til at jeg er tryg ved at lÊgge mig på Semas behandlerbriks.

Personligheden matcher ligeså - professionel, kompetent, varm, rolig, smilende og sjov.

What's not to like?

100% anbefaling - jeg kommer helt sikker igen 👌 ❀!

Rikke Johnsen

2025幎8月22日