Det er allerede min tredje PRP-session, og jeg elsker at komme tilbage! Jeg ser gode resultater, og Rukiye er altid sÃ¥ sÞd ved mig. Hun er meget opmÊrksom og giver gode rÃ¥d og tips til, hvordan man ko... ãã£ãšèŠã
Jeg har fÃ¥et lavet en Botox-behandling, og hele forlÞbet â fra den fÞrste lÊgekonsultation til selve behandlingen og touch-up â har vÊret prÊget af hÞj professionalisme og top service. Derfor fÃ¥r... ãã£ãšèŠã
FÞr jeg kom til Skinn, havde jeg vÊret forbi forskellige andre steder, der ogsÃ¥ tilbÞd permanent hÃ¥rfjerning. Hos Skinn, fik jeg absolut den bedste vejledning ift. fÞr og efter behandlingen. Utroli... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu vÊret til min 2. behandling hos skinkiin og kan varmt anbefale det. Behandleren er bÃ¥de professionel, imÞdekommende og utrolig dygtig. Behandlingerne bliver udfÞrt med stor grundighed, og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
TrÊd ind i en verden af skÞnhed og velvÊre hos Skinkiin! Vores passionerede team står klar til at give dig en skrÊddersyet behandling, der ikke blot forvandler dit udseende, men skaber en unik oplevelse, der efterlader dig strålende og selvsikker. Hos Skinkiin handler det om at skabe magi, hvor skÞnhed, omsorg og kvalitet forenes. I denne tid, hvor skÞnhed og selvpleje er i centrum, står jeg bag Skinkiin med en passion for skÞnhed og velvÊre. Jeg har altid haft en kamp med trÊt og trist hud og har sÞgt glÊde gennem mine skÞnhedsrutiner. Denne rejse har givet mig en dyb forståelse for vigtigheden af at fÞle mig godt tilpas i min egen hud og har skabt en passion for at hjÊlpe andre i samme situation. Gennem mine egne erfaringer med hudpleje.
Skanderborgvej 209, 8260, Viby j, ãã³ããŒã¯
- info@skinkiin.dk
- skinkiin.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
10/10
Det er allerede min tredje PRP-session, og jeg elsker at komme tilbage! Jeg ser gode resultater, og Rukiye er altid så sÞd ved mig. Hun er meget opmÊrksom og giver gode råd og tips til, hvordan man kommer videre efter sessionen.
Top professionel oplevelse og et smukt, naturligt resultat!
Derfor får de min varmeste anbefaling:
⢠Behandleren: Hun er uden tvivl verdens sÞdeste kvinde! Hun lytter virkelig til ens Þnsker, men giver også sin Êrlige faglige mening. Det gÞr, at resultatet bliver rigtig godt og stadig ser helt naturligt ud. Jeg fÞler mig i ekstremt trygge hÊnder.
⢠Service & Kontakt: Hun er utrolig fleksibel med tider, og der bliver svaret lynhurtigt på beskeder. Man fÞler sig virkelig prioriteret som kunde.
⢠Faciliteter: Klinikken er super flot, lÊkker og indbydende, hvilket gÞr hele oplevelsen meget behagelig.
Hvis du overvejer Botox, er dette uden tvivl stedet. En kÊmpe anbefaling til alle, der Þnsker professionel behandling og et trygt forlÞb!
God oplevelse
God oplevelse. God vejledning og grundighed. Tager sig tid til at lytte og hjÊlpe. Jeg har fået et flot resultat. Jeg kommer helt sikkert igen
I really recommend her ð«¶ Sheâs doing aâŠ
I really recommend her ð«¶ Sheâs doing a great job and sheâs very friendly ð
Dejligt sted og god behandlingâºïž
Dejlig klinik, professionel og sÞd behandler. Laser virkede efter 1-2 gange, sÃ¥ kan kun anbefale Skinkiinð
Great service and results
Great service and results - thank you!
Super behagelig oplevelse
Super behagelig oplevelse. Meget professionel behandling og flotter omgivelser.
Varm anbefalelse
Jeg har nu vÊret til min 2. behandling hos skinkiin og kan varmt anbefale det. Behandleren er både professionel, imÞdekommende og utrolig dygtig.
Behandlingerne bliver udfÞrt med stor grundighed, og jeg fÞler mig altid i trygge hÊnder. Der bliver lyttet og forklaret, hvilket sikrer, at man fÞler sig godt tilpas under hele forlÞbet. Allerede efter fÞrste gang kunne jeg se en forbedring. Intet dÃ¥rligt har jeg at sige om detð¥°
Jeg har vÊret helt igennem tilfreds medâŠ
Jeg har vÊret helt igennem tilfreds med en meget saglig, faglig og professionel behandling. Jeg har fået lavet prp behandlinger af mit hår, det er blevet mere vitalt og en masse nye hår er ved at gro frem. Det er jeg selvfÞlgelig super glad for.
Hilsen Lone
Kan kun anbefales
FÞr jeg kom til Skinn, havde jeg vÊret forbi forskellige andre steder, der også tilbÞd permanent hårfjerning. Hos Skinn, fik jeg absolut den bedste vejledning ift. fÞr og efter behandlingen.
Utrolig rar indehaver, der altid tager godt imod sine kunder, giver en god forklaring og rådgivning for at bedste resultat opnåes.
Resultatet er helt fantastisk og jeg er nu hårfri efter ca 7 behandlinger. Ingen rÞde knopper mere og min hud er silkeblÞd.
Stor anbefaling her fra.
Ingen resultater â virkelig skuffet
Jeg har fÃ¥et flere behandlinger hos Skinkiin og havde virkelig hÃ¥bet pÃ¥ at kunne se en forskel â men det har jeg desvÊrre ikke. Ingen forbedring overhovedet, selvom jeg blev lovet det, efter 3-4 behandlinger. Og jeg har endda fÃ¥et flere end det.
Behandlingerne blev solgt som mÃ¥lrettede og effektive, og jeg gik derfra hver gang med fÞlelsen af, at nu mÃ¥tte det da snart virke â men selv efter mange gange og ret mange penge, skete der bare ikke noget.
Jeg vil gerne sige, at det er en sÞd behandler â sÃ¥ det her er ikke en personlig kritik. Men jeg synes bare, det er fair at dele, at det her desvÊrre slet ikke har virket for mig, og det er jeg ret skuffet over.
NÃ¥r man lÊgger tid, hÃ¥b og penge i noget, sÃ¥ forventer man jo et eller andet resultat â og det fik jeg ikke.

Skinkiin - Kosmetisk Klinik Aarhus ããã®åç
Rigtig god oplevelse
SÞd og imÞdekommende indehaver. Lytter til ens Þnsker og kommer med en Êrlig og professionel vejledening. Meget kompetent i udfÞrelse af alle behandlinger jeg har fÃ¥et. Jeg fÞler mig tryg og resultatet er meget naturligt. Rigtig god oplevelse, kan kun give de varmeste anbefalingerð¥°
Anette R.
Dygtig behandlere, flotte resultater i smuk klinik âš
Super god behandling!
Man bliver mÞdt af den smukkeste klinik hvor det bare stråler af velvÊr og luksus.
Uanset problematik så får man en Êrlig og professionel vurdering og lÞsninger der er skrÊddersyet.
Har fÃ¥et laser hÃ¥rfjerning og allerede efter fÞrste behandling kunne jeg se de flotte resultater âºïž
KÊmpe anbefaling herfra!
Super god behandling og en megetâŠ
Super god behandling og en meget kompetent medarbejder. Min hud er blevet sÃ¥ fin, og elsker at komme i klinikkenâ€ïž kan varmt anbefales!
Fantastisk oplevelse på Skinkiin
Jeg har altid en dejlig oplevelse hos Skinkiin. Allerede fra det fÞrste Þjeblik, jeg trÃ¥dte ind, blev jeg mÞdt med venlighed og professionalisme sygepkejerske â€ïž. Klinikken har en afslappende og behagelig atmosfÊre. Behandlingen jeg fik, er bÃ¥de effektiv og behagelig. Rukiye er meget dygtig og grundig i sit arbejde, og tager sig altid tid til at forklare, om behandlingen. Jeg fÞler mig helt tryg og godt taget hÃ¥nd om i Rukiyes hÊnderð¥°
Jeg har allerede set fantastiske resultater og vil helt sikkert vende tilbage til Skinkiin. Jeg kan varmt anbefale denne klinik til alle, der Þnsker en professionel og behagelig skÞnhedsoplevelse.
Tak for en fantastisk behandling â jeg kommer helt sikkert tilbage!
Dygtig og grundig behandler
Jeg har fÃ¥et lavet en hudanalyse og herefter tilrettelagt en ansigtsbehandling som passede til min hud. En lÊkker behandling og dygtig behandler, man kan hÞre at hun har god viden indenfor hud og pleje. Meget sÞd og dygtig sygeplejerske der gÃ¥r op i kvalitet. Og det gode ved at komme langvejsfra er, at der er gratis parkeringsmulighed âºïž
Fantastisk oplevelse og god vejledningâŠ
Fantastisk oplevelse og god vejledning undervejs â€ïž
En tryg og effektiv oplevelse hos Skinkiin klinikken
Jeg havde fornÞjelsen af at besÞge Skinkiin klinikken i Viby, og jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Fra det Þjeblik, jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mÞdt med venlig og professionel service. Personalet er meget kompetent og gjorde mig tryg under hele behandlingsforlÞbet.
Behandlingen jeg fik, var prÊcis, hvad jeg havde håbet på, og jeg kunne allerede se resultaterne med det samme. Klinikken er moderne og pÊn, og man kan tydeligt mÊrke, at der er fokus på både kvalitet og kundetilfredshed.
Jeg vil helt sikkert vende tilbage og kan varmt anbefale Skinkiin klinikken til andre, der sÞger professionel behandling i en behagelig atmosfÊre.