Blev otroligt förvÃ¥nad för hur snabbâŠ
Blev otroligt förvånad för hur snabb hjÀlp jag fick! Har fått min behandling nu och jag ser fram emot resultaten.
Skinmedic Àr en svensk digital hudklinik som gör det enkelt att fÃ¥ kvalificerad medicinsk hjÀlp för hudproblem â helt utan att behöva besöka en fysisk mottagning. All vÃ¥r vÃ¥rd sker digitalt, vilket betyder att du kan fÃ¥ en professionell bedömning och behandlingsplan direkt frÃ¥n din mobil, surfplatta eller dator. Vi hjÀlper patienter med en rad hudbesvÀr, bland annat akne, rosacea, eksem, melasma, pigmentförÀndringar och Ã¥ldersrelaterade hudproblem. Vid behov kan vÃ¥ra lÀkare förskriva receptbelagd behandling, som du sedan hÀmtar ut pÃ¥ valfritt apotek. Alla konsultationer utförs av legitimerade lÀkare med lÃ¥ng erfarenhet inom dermatologi. Att söka vÃ¥rd via Skinmedic Àr enkelt: du skickar in bilder pÃ¥ din hud och svarar pÃ¥ nÃ¥gra frÃ¥gor om dina besvÀr. Inom 24 timmar fÃ¥r du en personlig bedömning, behandlingsplan och tydliga instruktioner för nÀsta steg. Eftersom allt sker digitalt behöver du varken boka tid lÃ¥ngt i förvÀg eller resa â du fÃ¥r vÃ¥rden snabbt och smidigt, var du Àn befinner dig. Vi Àr stolta över att kombinera medicinsk kvalitet med digital tillgÀnglighet. Skinmedic anvÀnder endast evidensbaserade metoder och arbetar alltid för att ge trygga, effektiva och individuellt anpassade behandlingar. MÃ¥nga av vÃ¥ra patienter uppskattar sÀrskilt den snabba Ã¥terkopplingen och att de kan följa sin behandling och stÀlla frÃ¥gor direkt via vÃ¥r digitala plattform. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att göra professionell hudvÃ¥rd mer tillgÀnglig för alla â utan att kompromissa med kvaliteten. Med Skinmedic fÃ¥r du expertvÃ¥rd för din hud pÃ¥ dina villkor, enkelt och tryggt, direkt hem till dig.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
Fick ett otroligt bra bemötande, förståelse och hjÀlp med det jag behövde direkt. VÀldigt proffsigt.
Det gick vÀldigt snabbt och jag blev kontaktad av lÀkaren direkt. Jag förklara mina besvÀr och fick grym hjÀlp! Mina utslag Àr borta nu efter behandling. Jag gillar hur smidigt det Àr.
Positivt överraskande över hur fort jag fick hjÀlp. Proffesionellt bemötande och allt gick vÀldigt smidigt från första kontakten. VÀldigt kompetenta och prisvÀrt. Rekommenderas!
Professionell och mycket smidigt sÀtt att få hjÀlp. Bedömningen gjordes snabb och mycket noggrann med bra återkoppling. Sonen fick hjÀlp och vi slapp trassla med vårdcentral.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã