䌁業情報

1. ゚ステティック サロン

圓該䌁業による蚘述

Skin Stories Copenhagen er en hudpleje klinik i hjertet af KÞbenhavn. Vi kombinerer ekspertise, luksuriÞse behandlinger og personlig opmÊrksomhed for at skabe en unik oplevelse for vores kunder. Vores dedikation til kvalitet og resultater afspejles i vores glade kunder. Udforsk det bedste inden for hudpleje og skÞnhedsbehandlinger med os. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et univers af velvÊre og skÞnhed hos Skin Stories Copenhagen.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

16件のレビュヌ

Det rette sted at vÊre 5*

Personligt har jeg svÊrt ved at stole på en behandler, isÊr når det drejer sig om avancerede behandlinger.
I dag har jeg fundet mit sted! Jeg blev behandlet af Vicky med en ph-formula som hun selv valgt til min huds behÞv. Et kÊmpe +for det!
Jeg er meget positivt overrasket over resultatet, og endnu vigtigere er jeg taknemmelig over for en kompetent behandler og for hendes professionelle tilgang til sit arbejde.
Mange tak for en uforglemmelig oplevelse.
Takket vÊre din service og den professionalisme du viste i dag, vil jeg altid komme tilbage til dig.
Et kÊmpe anbefaling herfra!

2025幎4月30日

KÊre Dominika,
Tusind tak for den flotte og Êrlige feedback. Den sÊtter jeg utrolig stor pris på.
Jeg vil glÊde mig til at tage imod dig i klinikken igen.

Anbefales!!❀

Fantastisk sÞde og virkelig fine omgivelser! KÊmpe anbefalelse❀ tror aldrig min hud har vÊret sÃ¥ blÞd som den var efter teen-behandlingen!🀩

2024幎10月11日

KÊre Anna,

Tusind tak for din sÞde og fine anmeldelse!
Jeg er virkelig glad for at hÞre at du har haft en god oplevelse i klinikken.

Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Super flot klinik

Super flot klinik, der er virkelig kÊlet for detaljerne.
Min behandler, Vicky, er yderst professionel og meget venlig og imÞdekommende. Jeg fÞlte mig godt tilpas med det samme.
Det var skÞnt, bare at ligge og blive forkÊlet med de dejlige produkter.
Ikke min sidste behandling der!
Vh Susanne Olsen

2024幎8月8日

Dårlig Kundeservice og UretfÊrdige Gebyrer Kostede Dem En Kunde

Efter min fÞrste behandling havde jeg bestilt en ny tid til en anden behandling omkring to måneder senere. De lovede at sende mig en SMS en dag fÞr behandlingsdagen. Jeg modtog dog SMS'en en time fÞr behandlingen og ikke 24 timer som lovet. Jeg var ikke i KÞbenhavn, så det var umuligt for mig at nå frem på en time. Jeg kontaktede dem og forklarede situationen, men desvÊrre sagde de, at jeg stadig skulle betale 399 kr. De sendte mig en faktura, og to dage senere fik jeg en rykkerskrivelse og blev sendt til inkasso.

Jeg var klar til at bestille en ny tid og få flere behandlinger, men desvÊrre har de mistet en kunde på grund af 399 kr. De kunne have tjent meget mere, hvis de havde vÊret åbne for at finde en anden måde at håndtere deres kunder på.

2024幎6月1日

KÊre Hanae,
Tak for din anmeldelse og feedback.

Vi sÊtter stor pris på dine kommentarer og Þnsker at prÊcisere vores politik vedrÞrende påmindelser og afbud.
Vores e-mail- og SMS-påmindelser er en ekstra service, som vi tilbyder for at hjÊlpe vores kunder med at huske deres aftaler. Systemet sender automatisk en e-mail 26 timer fÞr behandlingen og en SMS 3 timer fÞr behandlingens start.

Vi har verificeret og dokumenteret på din forespÞrgsel, at du modtog begge påmindelser, og de blev leveret uden problemer.
Det er dog vigtigt at understrege, at det altid er kundens eget ansvar at huske sine aftaler. Vores påmindelser er blot en ekstra hjÊlp da vi anerkender at alle kan have brug for en lille reminder i ny og nÊ.

Når man booker en tid hos os, accepterer man samtidig vores afbudspolitik, som er udarbejdet for at sikre, at vores klinik kan fortsÊtte med at yde den bedst mulige service, men også sådan at vi kan passe på vores lille klinik, så vi også har et arbejde at stå op til i morgen.

Afbudspolitikken indebÊrer, at aflysninger, der sker mindre end 24 timer fÞr den aftalte tid, medfÞrer et gebyr på 50% af behandlingens pris, og aflysninger på selve dagen medfÞrer et gebyr på 100% af prisen.
I dit tilfÊlde opkrÊver vi 399 kr. svarende til 50% af behandlingens pris, da du aflyste 3 timer fÞr din aftale, for at imÞdekomme at vi alle kan glemme.

Vi håber på din forståelse og ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Skin Stories Copenhagen

Bedste ansigtsbehandling og massage jeg

Bedste ansigtsbehandling og massage jeg nogensinde har fået. Christina har magiske hÊnder. Jeg kommer tilbage ❀

2024幎5月27日

KÊre Helle,
Tusind tak for din anmeldelse af klinikken og Christina.
Vi er utrolig glade for at hÞre at du har haft en skÞn oplevelse og at du har taget dig tid til at fortÊlle os om den.

Vi glÊder os til at se dig igen, forhåbentligt snart.

Kommer lige fra en Skin Stories Classic

Kommer lige fra en Skin Stories Classic behandling hos altid smilende dygtige Christina, Wauv! Det er det man kan kalde for selvforkÊlelse pÃ¥ et virkeligt hÞjt niveau🀩
LÊkre produkter, lÊkre omgivelser, bare Wauv!
Hvis ikke du har prÞvet den endnu, så afsted med dig!

2024幎5月21日

KÊre Tina,

Tusind tak for dine sÞde ord.
Vi er sÊtter stor pris på dine besÞg i klinikken og vi er glade for, at du nyder dine behandlinger hos os.

Vi glÊder os til at se dig igen snart.

Skin Stories Copenhagen

Man mÊrker virkelig en ekstrem
n

Man mÊrker virkelig en ekstrem behagelig atmosfÊre ligesÃ¥ snart man trÊder ind, man skulle nÊrmest tro man var i udlandet. Alt er gennemtÊnkt 🀩

Jeg fik en ansigtsbehandling hos sÞdeste Christina, hun omfavner en og får dig til at fÞle at du får en prinsesse treatment love it.

2024幎4月26日

KÊre Khadra,
Tusind tak for din sÞde og fine anmeldelse af os.
Vi er glade for at hÞre, at vores behandling og vores nÊrvÊr fik dig til at fÞle dig som en prinsesse! :-)

Fik en helt fantastisk

Fik en helt fantastisk ansigtsbehandling af Christina. Ikke bare var det en helt igennem behagelig, professional og afslappende oplevelse, men resultatet var også utroligt tydeligt. Det fjernede lige 5 år og vintertrÊtheden. Rigtig gode råd og vejledning med på vejen. Kan kun anbefale.

2024幎3月26日

KÊre Anne,

Tusind tak for de fine ord om Christina og klinikken!
Hvor er vi glade for at du har haft en fantastisk oplevelse hos os.

Vi glÊder os til at se dig igen.

Fantastisk

De bedste til at lave vipper 🙌 De holder sÃ¥ lÊnge og ser sÃ¥ godt ud. Og sÃ¥ har de de lÊkreste omgivelser sÃ¥ man rigtig slapper af ❀

2024幎3月6日

KÊre Julie,
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at du nyder at komme og få lavet dine smukke vipper hos os.

Skin Stories Copenhagen

Fantastisk oplevelse - kÊmpe anbefaling!

Jeg har vÊret inde hos Vicky og få lavet lash lift og bryn. KÊmpe fornÞjelse. Så god stemning, god atmosfÊre og god service. Vicky er så dygtig og passioneret omkring hendes håndvÊrk og hun ved virkelig hvad hun laver. Jeg er så tilfreds med mine vipper! KÊmpe anbefaling herfra.

2024幎1月12日

KÊre Sandra,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores klinik og behandling.
Vi sÊtter utrolig stor pris på, at du har taget dig tid til at give os et par ord med på vejen.

Vi glÊder os til at se dig i klinikken snart igen.

Har fået ansigtsbehandlinger og

Har fået ansigtsbehandlinger og kropsmassage hos Skin Stories Copenhagen. Begge var helt fantastiske. Jeg har aldrig vÊret fast gÊnger på en skÞnhedsklinik fÞr, men det bliver jeg nu.

En lille disclaimer er at jeg kender Christina fra klinikken personligt, men min anmeldelse er skam helt oprigtig og jeg glÊder mig meget til at komme igen, mange gange. :)

2023幎12月29日

KÊre Joel,

Tusind tak for dine sÞde ord.
Vi sÊtter stor pris på at du har taget dig tid til at give os så fin en anmeldelse.

Vi glÊder og til at se dig i klinikken meget snart.

Skin Stories Copenhagen

Det eneste lashlift hvor resultatet har

Det eneste lashlift hvor resultatet har vÊret i orden og har holdt! Christina er meget dygtig og behagelig. AtmosfÊren i butikken er behagelig, moderne og afslappende.

2023幎12月29日

KÊre EH,
Tusind tak for din fine anmeldelse af din oplevelse hos os. Vi sÊtter virkelig pris på din feedback.
Vi håber at se dig i klinikken igen inden lÊnge.

Hav en skÞn dag.

VIcky

Wauw! 😍

Skin Stories Copenhagen er en ny, smuk og fantastisk klinik i hjertet af KÞbenhavn (lige ved Forum metrostation) Det er et MUST at kigge forbi og få en eventyrlig behandling med lÊkre Elemis produkter! Man glemmer alt om hverdagens travlhed og bliver forkÊlet af de utrolige dygtige kosmetologer, Christina og Vicky.
Jeg har fik en SkinPen – Collagen Induction Therapy (CIT) og en Elemis signature ansigtsbehandling af Christina.
Hvis du vil prioritere dig selv, er det klart en anbefaling at besÞge klinikken - Det er luksuriÞst selvforkÊlelse i sÊrklasse!😍

2023幎12月6日

KÊre Cecilie,

Mange tak for din sÞde og fine anmeldelse af vores klinik. Vi er så glade for at hÞre, at du har haft en skÞn oplevelse i vores hÊnder og sÊtter pris på at du vil fortÊlle os om den.

Skin Stories Copenhagen

Christina gav den mest vidunderlige behandling.

Christina gav den mest vidunderlige ansigtsbehandling. Omgivelserne i klinikken er meget smukke og produkterne duftede helt fantastisk. Jeg kÊmpede med ikke at falde i sÞvn, da behandlingen var så afslappende og omgivelserne meget rolige. Christina forlod ikke lokalet en eneste gang under behandlingen, og når ansigtsmaskerne skulle "virke" fik jeg en vidunderlig massage i "ventetiden". Absolut ALLE pengene vÊrd!

2023幎11月25日

KÊre du,
Tusind tak for din flotte anmeldelse af vores klinik og vores dygtige kosmetolog Christina. Vi sÊtter utrolig stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive et par ord om vores klinik og din oplevelse hos os.

VI glÊder os til at se dig igen.

Du Þnskes en skÞn dag!

Rar og omsorgsfuld behandling

Sikke en skÞn klinik. AtmosfÊren og det Êstetiske udtryk er indbydende og man får lyst til at komme igen. Jeg fik lavet et lash lift inkl. farve samt korrektion af bryn. Begge behandlinger kan anbefales. Efter endt behandling blev jeg tilbudt en kop grÞn te, som afslutning. Vicky er nÊnsom og guider dig sikkert igennem din behandling. Jeg fÞlte mig tryg i Vickys hÊnder.

2023幎11月14日

KÊre Annika,
Mange tak for din anmeldelse af vores lille klinik. Vi sÊtter pris på, at du har taget dig tid til at skrive så fin en anmeldelse.

Vi er virkelig glade for, at du har haft en skÞn oplevelse hos os og vi glÊder os til at se dig igen.

Du Þnskes en fantastisk dag!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。