Hej Oskar,
FÞrst og fremmest vil jeg gerne sige helt tydeligt, at vi anerkender, at jeres tur ikke levede op til den standard, vi Þnsker at levere. De forhold, du beskriver omkring rengÞring, varme og adgang til lejligheden, er ikke acceptable, og det har vi også taget alvorligt i vores interne evaluering.
Som vi også har skrevet direkte til jer, har vi på baggrund af sagen valgt at afslutte samarbejdet med den pågÊldende partner i Val Thorens, netop fordi vi ikke kan stå inde for det niveau, I oplevede. Til det vil jeg understrege at dette på ingen måde er det generelle billede af vores lejligheder i Val Thorens.
I forhold til kompensationen er den fastsat efter pakkerejseloven og med udgangspunkt i den del af rejsen, der vedrÞrte indkvarteringen. Derfor blev der tilbudt og udbetalt 2.200 kr. pr. person, svarende til en vÊsentlig del af indkvarteringens pris. Det var og er vores vurdering på baggrund af gÊldende praksis.
Vi forstår godt, at I oplever, at det ikke fuldt ud opvejer jeres frustrationer. Når der er uenighed om kompensationsniveauet, er det netop derfor, at man har mulighed for at få sagen vurderet af PakkerejseankenÊvnet, som er en uvildig instans. Men jeg er glad for at vi kunne finde en lÞsning sammen.
Det Êndrer dog ikke på, at vi beklager forlÞbet, sÊrligt oplevelsen af manglende handlekraft og utilfredsstillende kommunikation under opholdet. Det lever ikke op til vores egne forventninger, og det har vi fulgt op på internt.
Vi tager alle anmeldelser seriÞst, også når de er kritiske, fordi de er med til at gÞre os bedre.
Lasse // Skivenue