Deres beskyttelse redede mig fra at kÞbe et fake fitness ur, der var anbefalet på en anden rankerings side.
Jeg ville installere Skjoldet, men kan kun gÞre det hvis jeg samtidig installerer Firefox. Skjoldet skriver ellers i trustpilot.dk at andre browsere kan bruges.. SÃ¥ jeg har i sagens natur endnu ikke... ãã£ãšèŠã
Skjoldet kan varmt anbefales. Det er et produkt i verdensklasse som virker hvergang! Jeg har fÃ¥et skjoldet lagt pÃ¥ mit elektriske longboard, jeg kÞrer bl.a. offroad som indholder mudder, stÞv og andre... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SKJOLDET â dit skjold mod svindel pÃ¥ nettet! SKJOLDET er en gratis og brugervenlig softwareudvidelse og app, der er udviklet til at beskytte dig mod de mange typer online svindel, som desvÊrre er blevet en udbredt trussel i dag. Med et stigende antal phishing-forsÞg, falske webshops og svindelmails fra velkendte afsendere som PostNord, banker og energiselskaber eller igennem annoncer er det vigtigt at have en effektiv lÞsning, der holder dig og dine oplysninger sikre. SKJOLDET bruger kunstig intelligens og avancerede sikkerhedsalgoritmer, som scanner de hjemmesider, du besÞger. NÃ¥r du navigerer pÃ¥ nettet, beskytter SKJOLDET dig i realtid og advarer Þjeblikkeligt, hvis du lander pÃ¥ en side, der er kendt for svindel eller potentielt farlig. SKJOLDET kan derfor advare dig mod svindel inden det er et kendt svindelnummer. Det betyder, at du ikke selv behÞver at vÊre pÃ¥ vagt â SKJOLDET gÞr arbejdet for dig og giver dig den nÞdvendige tryghed til at fÊrdes sikkert online. SKJOLDET er designet til at vÊre tilgÊngeligt for alle. Uanset om du er teknisk kyndig eller ej, kan du nemt installere appen og begynde at surfe sikkert med det samme. Den understÞtter de mest populÊre browsere som Chrome, Edge, Firefox og Safari og er kompatibel med alle enheder. Vi har gjort det til vores mission at tilbyde cybersikkerhed helt gratis, fordi vi mener, at alle har ret til at fÊrdes trygt pÃ¥ nettet uden at bekymre sig om svindel. Med SKJOLDET fÃ¥r du ro i sindet og sikkerhed mod online svindel â nemt, hurtigt og gratis.
ãã³ããŒã¯
- support@skjoldet.dk
- skjoldet.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Deres beskyttelse redede mig fra atâŠ
Skjoldet SKAL bruge Firefox
Så jeg har i sagens natur endnu ikke prÞvet Skjoldet.
Solid serviceydelse
Jeg har netop fÊrdiggjort et influencer-projekt med skjoldet.dk. Yderst professionelle og transparente at arbejde sammen med.
Deres produkt fungerer lige, som det skal, og kan man Þnske sig noget mere end det?
GennemfÞrt produkt
Når jeg surfer på nettet, og sÞger på forskellige ting elsker jeg at skjoldet advarer mig imod svindel hjemmesider. Til tider kan jeg godt fÞle mig usikker isÊr på mails. Men skjoldet gÞr et kanon arbejde med, at advare mig i realtid. Jeg er meget tilfreds og fÞler det er en ting, som alle burde have installeret.
FANTASTISK
FANTASTISK, ALLE bÞr install denne app, og få sig registeret
Jeg har lige afprÞvet det på en SMS med link i, jeg have modtaget (og som jeg godt var klar over at det var en svindel SMS/Link, og Det var SKJOLDET mening i og kom med advarselv om det ikke var sikker og man ikke skulle indtaste noget
Fantastisk produkt
Tak for et fantastisk produkt, baseret pÃ¥ den seneste teknologi, som beskytter mig mod svindlere. Jeg har installeret Skjoldet pÃ¥ alle mine devises. Og det er helt gratisð¥³
Super produkt, SKJOLDET.DK
Skjoldet.dk, beskytter mig imod, at blive svindlet pÃ¥ nettet. Et tryk pÃ¥ Deres hjemmeside eller nedtagning af deres APP, og sÃ¥ var det installeret ð€©
Det er et fantastisk produkt og har allerede hjulpet mig flere gange. Jeg kÞber mange hundeprodukter og tro mig, der dukker nye hjemmesider op, hverdag, som sÊlger de bedste bedste produkter⊠men 80 % af dem er svindlersider. Her har jeg fÃ¥et hjÊlp fra SKJOLDET. NÃ¥r jeg Ã¥bner siderne bliver jeg advaret, med en advarsel, som kommer automatisk op pÃ¥ siden. Og sÃ¥ ved jeg, hvad jeg har med at gÞre. Tak for Jeres super gode produkt og sÃ¥ er det gratis ð€©
pisse fedt produkt
Virker over forventning
Jeg har brugt Skjoldet pÃ¥ min MTB og den har vitterligt aldrig stÃ¥et skarpere. Produktet blev pÃ¥fÞrt for en del mÃ¥neder siden (ca. 5 mÃ¥neder nu) og effekten er stadig virkelig imponerende! Skidt og mudder binder sig simpelthen ikke lÊngere til cyklen og den har aldrig vÊre nemmere at gÞre ren. Store roser herfra og en klar anbefaling til alle, der gerne vil beskytte deres cykel og spare tid pÃ¥ rengÞring ðð
Skjoldet der beskytter alt
Skjoldet kan varmt anbefales. Det er et produkt i verdensklasse som virker hvergang! Jeg har fået skjoldet lagt på mit elektriske longboard, jeg kÞrer bl.a. offroad som indholder mudder, stÞv og andre ting der findes i naturens underlag. Må indrÞmme jeg ikke haft et eneste problem med at få snavs vÊk lige siden!
Fantastisk produkt og personlig service
Fantastisk produkt, gÞr det sÃ¥ meget nemmere at holde sin cykel skarp, kan absolut anbefales. Prisen er skarp og servicen er personlig og kompetent, der er styr pÃ¥ âskidtetâ
Fugleklatter og andet glider afâŠ
Fugleklatter og andet glider af Kalechen på min ladcykel og farven er ikke falmet, selvom cyklen står ude året rundt. Min MTB har aldrig stået skarpere!
Kan varmt anbefales!
God service
Rigtigt godt produkt hvis man holder af sin cykel! God kundeservice til at hjÊlpe, hvis man har spÞrgsmål omkring produktet.
Produktet virker som det skal
Produktet virker som det skal. God og hurtig service
Fantastisk produkt!
FÞr var jeg tit trÊt og deprimeret over min beskidte cykel..
Så prÞvede jeg Skjoldet og nu har jeg det meget bedre!
Fantastisk produkt, det virker perfekt!
Helt perfekt produkt
Helt perfekt produkt, der skal ikke mere til end en tur med haveslangen eller en cykeltur i regnvejr, så er geden ren igen.
Kan varmt anbefales!
Har kÞrt med Skjoldet på min MTB
Har kÞrt med Skjoldet på min MTB, og rengÞringstiden bagefter er virkelig blevet reduceret!
Er spÊndt på hvor lang tid det holder men indtil videre virker det fedt.
Nemt og overskueligt! :D
Dejligt produkt, som virker upåklageligt! Efter at have brugt Skjoldet nano coating på min cykel er det nu kun nÞdvendigt at skylle den for at fjerne skidt og snavs. Kan helt klart anbefales :)
Det virker!
Efter en tur i skoven med skjoldets imprÊgnering har min kÊreste mountainbike fået sig en ny bedste ven! - cyklen fik et hurtigt skyl med haveslangen og det var nok! Mudret preller af med det samme, så jeg nu er fri for at bruge bÞrsten omkring de smalle steder! Kan varmt anbefales!
Kan anbefales!
Må indrÞmme, at jeg var en smule skeptisk, da jeg fÞrst hÞrte om produktet. Men efter godt en måneds tid, så er det svÊrt ikke og vÊre overbevist. Min bil har aldrig stået flottere, så nu må konens bil have en omgang!