SKN2

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、この䌁業のりェブサむトが閉鎖されたため、こちらにレビュヌを曞くこずはできなくなりたした。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

䌁業情報

1. スキンケア クリニック

圓該䌁業による蚘述

Een cosmetisch dermatoloog kent de huid van binnen en van buiten. Zo wordt er niet alleen meegedacht vanuit cosmetisch, maar ook vanuit dermatologisch oogpunt. Wij bieden u de best mogelijke behandeling die bij u past. U kunt bij SKN2 o.a. terecht voor het verwijderen van moedervlekken, behandeling van pigmentvlekken en het laseren van uw bikinilijn.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Professionele huidkliniek!

Ben zeer tevreden over mijn behandelingen door Sofie en Dr. Wu. Heb meerdere moedervlekken en andere plekjes laten weg shaven en laseren en het resultaat is heel mooi geworden!

2022幎6月20日

SKN2 からの回答

Beste Ewa, bedankt voor je mooie woorden, dat betekent veel voor ons. We hopen je snel weer te mogen ontvangen bij ons! Hartelijke groeten Team SKN2

Laserbehandeling

Weer op kundige en prettige wijze geholpen door mevr Tillema.

2022幎4月18日

SKN2 からの回答

Beste Olaf, bedankt voor je mooie woorden. Altijd een genoegen om je bij ons te mogen ontvangen! Hartelijke groeten, team SKN2

5぀星のうち5の評䟡

Wat een fijne duidelijke uitleg

Wat een fijne duidelijke uitleg. Eerst een intakegesprek gehad. Daarna goede adviezen gekregen met duidelijke uitleg. Na de intake kreeg ik gelijk een microneedling behandeling en hebben we een vervolgafspraak ingepland. Leuke bedrijf en fijne meiden waar je je gelijk op je gemak voelt. Super fijn!

2022幎3月15日

Beste Brigitte,

Bedankt voor je mooie review, hier doen we het voor! We zijn erg blij dat je je bij ons op je gemak voelt en hopen je snel weer bij ons te mogen ontvangen. Heel erg bedankt! Groetjes Team SKN2

5぀星のうち5の評䟡

Wat een prachtig resultaat!.

Wat een prachtig resultaat!.
Had mijn overbeharing in het gezicht veel eerder moeten laten laseren!
Vond het toch spannend maar huidtherapeut Sofie Tillema wist mij direct op mijn gemak te stellen.
Inmiddels mijn onderbenen ook laten laseren en wat ontsierende bloedvaatjes op mijn bovenbenen.
Uiteraard is de behandeling niet geheel pijnloos maar dat word je tijdens de intake allemaal duidelijk uitgelegd.
Wat een super aardige en professionele benadering kun je hier verwachten! Absoluut 5 sterren waard.

2022幎3月1日

SKN2 からの回答

Hoi Erna, bedankt voor je lieve woorden. Ze betekenen heel veel voor ons! We vinden het ook altijd een plezier om je bij ons te mogen ontvangen. Tot snel! Groetjes Team SKN2 en van Sofie in het bijzonder ;)

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn, kom graag terug

Super fijne behandeling gehad. Leuke, lieve meid met verstand van zaken.

2022幎2月23日

SKN2 からの回答

Beste Diana, dankjewel voor de mooie woorden. Altijd prettig om je bij ons te mogen ontvangen. We hopen je snel weer te zien. Groeten Team SKN2!

Zeer effectieve gezichtsbehandeling

Zeer effectieve gezichtsbehandeling (reiniging & ontharing). Professioneel met veel zorg en aandacht! Top locatie en zeer transparant in het maken van afspraken. Echt een aanrader!

2022幎2月18日

SKN2 からの回答

Beste Kidada, bedankt voor jouw mooie woorden. Het is ons altijd een waar genoegen om jou te mogen ontvangen voor onze behandelingen. Tot snel! Hartelijke groet, Team SKN2

Bikinilijn laten laseren

Bikinilijn laten laseren. Fijne sfeer. Totaal niet ongemakkelijk, fijne laser en mooi resultaat. Aanrader!

2022幎2月18日

SKN2 からの回答

Beste Fleur, bedankt voor de review! Fijn om te horen dat de behandelingen je goed zijn bevallen en dat je je comfortabel bij ons voelt; iets wat voor ons erg belangrijk is. We hopen je snel weer te mogen ontvangen in onze kliniek. Hartelijke groet!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。