企業が回答しました
Hentede min Skoda Elroq hos Skoda Risskov I går. Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til dem, alt lige fra den første e-mail til vejledning og alle mine spørgsmål,er alle og slet håndteret... もっと見る
企業が回答しました
God kundeservice! Men deres priser er helt hen i vejret! Kør ud til et andet Skoda værksted og spar det halve på service eller bare dit lokale værksted det ville koste mindst det halve. Kommer ikk... もっと見る
企業が回答しました
Hos Škoda i Risskov er vi et energisk hold af bilentusiaster der har én ting til fælles - vi er allesammen vilde med Škoda! I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg som kunde og får opfyldt præcis dine forventninger og ønsker, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere har et stort, moderne værksted til rådighed og bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt service. I det hele taget går vi hos Škoda Risskov ikke på kompromis med god kundeservice - alt vores personale matcher den avancerede, teknologiske køremaskine som nutidens Škoda er.
Grenåvej 347 , 8240 Risskov, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Booket tid kl. 07.00 til reparation efter flere måneders ventetid. Kørte langt for at aflevere bilen – uden at der var styr på lånebil, på trods af at det var kendt på forhånd. Skoda-skranken var kraftigt underbemandet (én medarbejder), mens VW-skranken havde rigelig bemanding og kunder gik derfra med lånebiler. Manglende overblik, dårlig planlægning og tydelig forskelsbehandling mellem bilmærker. Endte med at spilde en morgen og køre igen uden løsning. Uprofessionel oplevelse.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Nu har det stået på i et halvt år og de har stadig ikke fået styr på tingene og ja der er en dialog eller retter envejs, det bliver som de vil havde det og ikke andet kunde service er en by i Rusland fortryder inderligt at jeg satte mine ben der i sommers og valte dem til levering af min kommene bil så jeg selvføldig skulle vente 4 uger på for den skulle jo klargøres først nu et halvt år efter er vi ikke i mål endnu.
Det eneste svar man får er det skal vi havde set på og så sker der ikke mere de skylder mig også penge jeg blev lovet for 2 månder siden der ikke er dukket op endnu heller ikke der kan de finde ud af at være imødekommende. Selvom det var et forlig for at komme vider fra deres side af.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Fantastisk service. Det bedste er, når man går ind i en butik, køber en varer, og ikke mærker forskel fra før man lagde pengene og efter, og det kan man på INGEN måde mærke hos Skoda Risskov. Det er SÅ fedt.
Har vi spørgsmål, så sender vi bare en mail, og får svar samme dag
Vi kan til enhver tid anbefale dem

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Hentede min Skoda Elroq hos Skoda Risskov I går.
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til dem, alt lige fra den første e-mail til vejledning og alle mine spørgsmål,er alle og slet håndteret yderst professionelt og imødekomme, en særlig tak til Malthe Hansen som har vejlet mig helevejen mange tak.
Også en tak til Andreas Thomsen for en yderst grundig gennemgang og udlevering af min flotte Elroq.
Så stor tak til Skoda Risskov.

God kundeservice!
Men deres priser er helt hen i vejret!
Kommer ikke tilbage igen

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Mega god oplevelse hos Skoda Risskov og Andreas (salgschefen). Jeg kan varmt anbefale dem. Og så gør de altså noget ud af det, når bilen skal udleveres. Tusinde tak for en mega fed oplevelse hos jer igennem hele processen 🚗👏

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Professionel sælger og perfekt forløb fra første besøg til endelig levering

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Jeg ringer ud til Skoda, da min Enyaq kun kan lade med 50 kw hastighed. Dette gør jeg umiddelbart efter, at jeg har fået skiftet en battericelle, der var defekt. Det er min anden Enyaq, og den første ladede med 135 kw. Jeg mente, at den tidligere havde ladet hurtigere, og informerede om det. De bad mig komme ind med bilen. To dage inden den aftalte tid, blev jeg ringet op af Skoda. De ville blot fortælle, at det var mig, der hang på regningen, hvis den ikke fejlede noget, og at det var normalt, at de kun kunne lade med over 50 kw, hvis der var under 7% strøm på bilen. Jeg valgte at aflevere bilen, og kort efter aflevering, modtager jeg en besked om, at den ikke fejler noget, og er klar til afhentning. Jeg begynder at læse op på det, og finder ud af, at der faktisk er en del Enyaq´er, der kun lader med 50 kw. Da jeg er på vej ud for at afhente bilen, slår det mig, om ikke Skoda bare kunne have slået det op i systemet, så jeg slet ikke havde behøvet komme ud med den. Derfor ringer jeg til Skoda Randers. De siger med det samme "vent lige, jeg skal se om den har turbolader". 30 sekunder senere fortæller de mig, hvorfor den ikke lader hurtigere. Da jeg afhenter bilen, gør jeg opmærksom på, at de bare kunne have slået det op. Yderligere spørger jeg, hvad jeg betaler for. Svaret er, at de har fejlsøgt og afladet og ladet for at tjekke hastigheden på ladningen. Jeg spørger derfor også, om der er nok strøm til, at jeg kan køre derfra. Svaret var "ja, der er nok mere på, end da du kom med den". Okay, det må jeg så betale små 1300 kr. for, selvom de bare kunne have slået det op. Da jeg kommer hjem, tjekker jeg ladehistorikken, og medarbejderen har så valgt at lyve mig op i ansigtet, for den har ikke ladet. Så ergo har jeg betalt 1300 kr. for, at de har slået min bil op i systemet. Noget de kunne have gjort over telefonen.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Jeg kan ikke anbefale nogen at bruge Skoda i Risskov.
Faktisk føler jeg mig total til grin.
Slut september skulle jeg have installeret et bakkamera og tonede ruder i en Skoda Octavia fra 2020.
Prisen var aftalt til ca. 28.000 og tidspunktet for værksted blev aftalt til én arbejdsdag d. 29/9.
Det tog alligevel to dage at installere bakkameraet, som aldrig har virket, fordi der skulle sendes en forespørgsel til fabrikken om korrekt installation.
Medarbejderen Alex oplyste, at det max ville tage én uge at få et svar fra fabrikken.
Nu er der gået ét måned, og jeg har intet hørt fra Skoda eller den enkelte medarbejder, og står stadig med et bakkameraet, som aldrig har virket.
Derudover var er en af de tonede ruder ridset og krakeleret fra start, hvilket Skoda medarbejderen også bekræftede på en mail d. 1/10, at det selvfølgelig skal laves om.
Siden d. 1/10 har jeg sendt 3 mails til medarbejderen for status og ringet 7 gange og lagt telefonbeskeder for at få status og tingene på plads, så jeg kan komme videre.
Jeg har endda bedt om at få kontakt til en daglig leder, som åbenbart også er ligeglad.
Jeg har brugt så meget energi og tid på det her. I hele forløbet har jeg endda været tålmodig og snakket/skrevet pænt med alle medarbejdere.
Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor jeg ikke kan få en tilbagemelding.
Jeg har virkelig aldrig oplevet noget lignende.
Næste skridt for mig er en klagesag til Forbrugerklagenævnet og en klage til Ankenævn for biler.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Jeg købte en ny Elroq af Skoda Risskov i juni måned.
I den forbindelse købte jeg også vinterdæk og fælger. Da vi hentede vores nye bil, ville jeg gerne have dækkene med hjem, for at aflevere dem hos Super Dæk, som jeg har gratis opbevaring og montering hos igennem vores Falck abonnement.
Sælgeren sagde så, at de kunne opbevare dem gratis og montere dem gratis.
Da jeg nu ønsker at få dem monteret, siger de nu, at det ikke er gratis. Det var kun opbevaring. Hvorfor skulle jeg vælge denne løsning, når jeg også har gratis opbevaring hos Super dæk og alligevel skal hente dækkene.
Derfor ønsker jeg nu at afhente dækkene, for at få det gjort hos Super dæk, men jeg kan ikke få dem udleveret før om en uge.
Mystisk, jeg har jo købt og betalt dem. Måske de først bestiller dækkene, når man ønsker at montere dem. På denne måde disponerer de over pengene og får en til at betale for montering.
Dårlig kundebehandling.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Jeg vil gerne have lov til at rose Andreas til skyerne og tilbage igen.
Vi blev mødt med en kæmpe viden, god vejledning og interesse for hvad der reelt var nødvendigt og ikke nødvendigt i køb af ny bil. Vi havde vaklet noget mellem et par mærker men sammen med Andreas fik vi bygget en bil der passede både til vores ønsker, drømme og budget. Faktisk endte vi med også at bytte bil nr. 2 ud. Det havde vi en lille drøm om, men da først vi fik set hvad vi kunne få, uden at der blev presset på for noget ‘større og bedre’, så var vi helt overbevist.
Vi var både ved Horsens og Silkeborg også, men oplevede på ingen måde en service, som den som Andreas gav os.
Han svarede på alle vores spørgsmål, gav sig tid og var tilstedeværende. Noget vi ikke nødvendigvis oplevede andre steder. Det var så rart at føle at der ikke var noget pres, og at vi styrede tempoet.
(Ved andet mærke forhandler oplevede vi bl.a. ‘Nu siger I godt nok at I gerne vil hjem og tænke over det, men nogen gange skal man altså bare springe ud i det!’, og det er et absolut NO-GO for mig!)
Da vi hentede bilerne fik vi en fantastisk introduktion, og ja alt i alt, så kunne vi ikke have ønsket eller drømt os til et bedre forløb!
Nu har vi 2 lækre biler, så der går forhåbentlig en del år før vi kommer tilbage, men vi vil helt sikkert starte ved Andreas igen, næste gang der skal købes bil.

We bought a Skoda Elroq 85 at Skoda Risskov
We are so happy that we choosed Skoda Risskov, a friendly and honest team, Andreas our sales person, took the time to explain every detail with the contract and the car 🚗
Hopefully our new car last forever, if not, we will 100% use Skoda Risskov again

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Værkstedet er som sådan fint nok men det er fuldstændigt umuligt at ringe til dem. Vi havde bilen til service i dag og havde sagt ja tak til at de skulle lægge en dunk motorolie i bilen - og det har vi betalt for! Men det har de glemt og nu tager de ikke tlf og det gør hovedkontoret heller ikke. Vi skal bruge flere timer på at rette deres fejl, det er super frustrerende! Og det var det samme sidst vi havde bil på værksted der, de tager aldrig tlf og det tager tusind år at komme igennem til hovedkontoret. Som ikke kan hjælpe.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Jeg var så uheldig at blive fanget mellem et aircondition problem og en bilferie sydpå. Skoda Risskov udviste på kompetent måde stor fleksibilitet mht en løsning. Mange tak for indsatsen.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Jeg har længe brugt Volkswagen Risskov/Skoda Risskov til både service, dækskifte m.m.
Nu stopper det. Der er simpelthen noget galt med den måde, de driver deres forretning på.
Semler Mobility-gruppens værksteder profilerer sig på høj kvalitet og god service – og tager sig også godt betalt for det.
Det har jeg som udgangspunkt intet imod, så længe pris og kvalitet hænger sammen.
Jeg kan se et svar på en anmeldelse om hvorfor timeprisen lyder på 1.600 kr:
"Vores service og priser reflekterer vores forpligtigelse til kvalitet, uddannet personale, benyttelse af korrekt værktøj og reparation i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Disse elementer sikrer en pålidelig og holdbar løsning for vores kunder."
Jeg har haft min bil inde til en forsikringssag (en dyb rids i højre fordør). Skaden blev udbedret inden for rimelig tid, men i forbindelse med arbejdet blev der begået en fejl (sandkorn i lakken), som resulterede i en ujævn overflade.
Jeg får udleveret bilen, kører hjem (45 min), opdager fejlen og må straks køre tilbage (45 min) for at aflevere den igen. De kigger på bilen og konstaterer, at det med god sandsynlighed kræver omlakering. Jeg får en lånebil og kører hjem (45 min).
Dagen efter får jeg en sms om, at bilen er klar. Jeg ringer, da jeg undrer mig over, at en omlakering kan være udført på under 24 timer. I telefonen bekræfter de, at bilen er ordnet og klar til afhentning.
Jeg kører derud igen (45 min), men da jeg ankommer, kan jeg tydeligt se, at skaden stadig er der.
Det mest frustrerende er, at jeg må insistere på at få en medarbejder fra skadecenteret med ud for at bekræfte, at lakskaden stadig ikke er udbedret. De beholder bilen igen, og jeg kører hjem (45 min).
Dagen efter modtager jeg en ny sms: "Bilen er klar."
Jeg ringer endnu en gang, forklarer min oplevelse og bliver lovet, at bilen nu er i orden.
Jeg kører afsted (45 min) og spørger ved ankomst gentagne gange, om skaden nu er udbedret. Svaret er "ja".
Men da jeg kommer ud til bilen, er skaden stadig tydelig. De har tilsyneladende forsøgt at polere den væk – uden held.
Nu er jeg kørt hjem igen (45 min). Enormt skuffet. Ikke bare over, at skaden stadig ikke er rettet – men over at man ender med at føle sig som en idiot.
Jeg orker det simpelthen ikke mere og skifter nu værksted.
Jeg vil på det kraftigste fraråde at vælge Volkswagen Risskov.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Kan ikke anbefale dette sted til nogen. Jeg har været kunde her i flere år og der har simpelthen været alt for mange problemer nu, så jeg er nød til at skifte til et andet sted. Når jeg afleverer min bil på værkstedet er der altid noget der ikke er gjort ordentlig eller mangler at blive lavet og uanset hvordan man vender og drejer det, så fraskriver de sig alt og det er faktisk kun hvis man tager dem direkte i det at de erkender fejlen. Det er ikke i orden. Jeg havde engang et større problem som kostede +30.000 og den vil de så tørre af på mig selvom de åbenlyst har løjet og snydt mig. Det endte så med at jeg skulle forklare mig en del gange til en tidligere chef derude som endte med at tilstå at han godt viste at de forgik derude. Jeg har har sågar købt en bil derude som ikke kunne starte og så siger sælgeren at den bare lige skulle køre en tur og ganske rigtig gik den jo i stå på vej hjem og den anden bil vi købte derude manglede nogle dele som de mente jeg skulle betale for fordi jeg havde været i vaskehal og det havde jeg ikke. Bilen var 2 dage gammel og jeg bruger ikke vaskehal. Man skal virkelig bruge en masse krudt på dem derude og de gør hvad de kan for at rive penge fra dig og bilen skal altid tjekkes igennem efter hver besøg derude. Det er ikke et sted vi kommer mere.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Min hustru og jeg havde talt om at lease en Skoda Elroq 85 og blev betjent af jeres sælger Malthe Hansen, der gav os en venlig, professionel og meget kyndig vejledning i netop denne bilmodel. En prøvetur blev det også til og vi har nu bestilt en Skoda Elroq til levering omkring 01. nov. 2025 og siger tak for god information hjælpsomhed og fin service.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Det var dråben i dag. Det var mit sidste besøg hos dem i dag. Er blevet løjet direkte op i hovedet efter de igen har fejlet på værkstedet. Jeg blev endda bedt om at smutte på et andet værksted i dag af Alex derude. Er helt mundlam efter sådan en opførsel. Jeg var endda så heldigt at han var så kold at sige at jeg skulle betale en regning for en fejl de har lavet i forbindelse med et eftersyn. Jeg anbefaler ikke at få lavet ens Skoda hos dem, da man ofte bliver snydt og løjet for. Jeg opdagede det kun via min GPS i bilen og tog dem så i det, hvorefter Alex fik et møgfaldt og det er sådan man reagerer når man bliver taget med bukserne nede, tænker jeg.

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Vi købte en Skoda Enyaq i efteråret 2024.
I handlen indgik der ikke vinterdæk. Det er jo som det er. Vi betalte for et nyt sæt dæk og fælge, og kunne fint få opbevaret vores sommerhjul. Nu har vi forsøgt at få skiftet vores dæk, i over 1 mdr. og nu får vi at vide vi kan ikke få dem før maj tidligst. (alt i alt 2 mdr!)
- Hvordan i alverden kan man ikke give korrekt information i over en mdr. og efterfølgende, vælger man så direkte at afvise enhver for service, og blot meddele at det ikke kan ske før en måned yderligere?
- Så skal vi som kunde ikke kunne få udleveret vores egendele? for en Service der betales for?
Jeg er dybt rystet og jeg har ALDRIG oplevet så ringe service før. Så nu slider vi vel bare et dyrt sæt vinterdæk i bund, på en varm vej, og må så købe et nyt par når den næste sæson kommer?!
RINGE Service...

Škoda Risskov - en del af Semler Mobility からの回答
Kunne jeg give 0 stjerne, havde jeg gjort det. Vi købte en ny Enyaq okt.2024 med vinterdæk. Vi betalte knap 18000kr for at få en hold sommerdæk med,som firmaet så venlig ville opbevare for os. Da vi så ringede at nu ville vi komme og hente vores sommerdæk, fik vi at vide at dem kunne vi først få en gang i NÆSTE MDR!!!! Min mand fik en ting at vide som undskyldning og jeg fik en anden. Jeg fik at vide, de først skulle bestilles hjem, og det kunne først ske efter 1/5-2025... hvad fan... er det for noget, vi betalte for dem for 6mdr siden og der var INGEN der sagde noget om, at de slet ikke havde dem. Jeg vil på ingen måde anbefale Skoda Riskov som sted, hvor man opbevare kundernes dæk... vi kommer ALDRIG til at gøre det igen!!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。