䌁業情報

2. 自動車垂堎
  3. 自動車郚品店
  4. カヌディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

ŠKODA Nederland - Simply Clever ✓ Alle ŠKODA-modellen, Acties & Occasions ✓ Alles over onderhoud, reparatie & accessoires » Vind dichtbij je dealer.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Nieuwe sleutels vallen uit elkaar

Na ca 2,5 week vielen beide sleutels (nood en hoofdsleutel) van mijn nieuwe auto uiteen. Aan de ene bos hingen ca. 3 andere sleutels (ca. 25 gram) en aan de 2e geen 1. Zowel de dealer, als Skoda geven niet thuis. Het zou schade van buitenaf zijn. Dit terwijl ik er absoluut normaal mee omgegaan ben, mij niet bewust van een noodsleutel en de 2e sleutel in het bezit van mijn vrouw is, welke dus hetzelfde overkwam.

Skoda en dealer gaven aan dit nooit eerder mee gemaakt te hebben, hoewel ik juist vandaag van een collega van 'n vriendin hetzelfde probleem hoorde.

Heel vervelend hoe Skoda en Huiskes Kokkeler Hengelo hiermee omgaan, en ook Athlon die niet thuis geeft.

Heb je ook problemen met de nieuwe sleutel ondervonden, laat het weten.

Dan kan men niet langer beweren dat het incidenteel is.

2026幎2月12日
5぀星のうち1の評䟡

Afstandsbediening dood door plotseling lege batter

Batterij van afstandsbediening op de raarste momenten leeg zonder waarschuwing. Bij kou loopt waarschijnlijk batterij leeg. Is gewoon constructiefout dat systeem zo gevoelig is. Als het je overkomt altijd lichte paniek. Heb een keer Skoda service gebeld toen ik hierdoor opgesloten zat. Gingen eerst vragen of ik wel de juiste service had laten uitvoeren. Kompleet mallotig!

2026幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

Geen testrit mogelijk zonder NL rijbewijs

Mijn vrouw mocht een auto vd zaak uitkiezen en ze vond de Skoda Enyak geweldig en vroeg ze of ze een proefrit mocht maken. Helaas wilde Skoda blijkbaar geen geld verdienen want ze mag niet test rijden omdat ze geen NL heeft. Skoda vond het een goed idee om een week later terug te komen en dat ik dan zou gaan rijden
. Nee dus, waarom zou ik gaan proefrijden voor een auto die mijn vrouw krijgt.

We zijn naar Mercedes gegaan, die willen wel auto’s verkopen en kon mijn vrouw een testrit maken en heeft ze een gloednieuwe Mercedes EQA gekozen.

Rare mensen bij Skoda die blijkbaar liever auto’s bij de dealer hebben staan dan ze te verkopen.

2025幎9月15日
5぀星のうち1の評䟡

Spontane update van 3 uur: auto niet te gebruiken!!!

Zonder aankondiging dat een update 3 uur ging duren is deze gestart, terwijl ik ver van huis was en de auto niet meer kon gebruiken.
Blijkbaar komt dat vaker voor, volgens de Mobiliteitsservice. De Mobiliteitsservice die verder geen poot uitstak. "De auto doet het gewoon!" Serieus, zei ze dit echt.
Wat een k u t PON service dat je je klant zo 2x laat stikken.

2025幎9月23日

Waardeloze klantenservice

Deze review gaat over de klantenservice van Skoda NL. Deze beoordeel ik als zeer slecht en wel om de volgende redenen: het keuzemenu is ontzettend lang en wijdt uit over allerlei voorbeelden waardoor je als beller al snel de draad kwijt bent, het inspreken van je vraag wordt nooit herkend door de digitale spraakassistent, de wachttijden zijn ontzettend lang (15-25 minuten is niet zeldzaam) en als je een medewerker aan de lijn krijgt dan moet die altijd alles eerst uitzoeken. Vervolgens beloven ze je dat ze je mailen of terugbellen met het antwoord wat nooit gebeurt. Ik heb intussen zelf het antwoord gezocht en gevonden op mijn technische vraag. Niet met dank aan de klantenservice maar aan een Skoda rijders forum op internet. Over mijn auto ben ik overigens wel zeer tevreden. Maar de klantenservice is een farce. Skoda, doe hier iets aan! Jullie hebben een staat van dienst opgebouwd die méér en beter verdient dan dit.

2025幎6月17日

Slechte service

Nieuwe auto, direct gedoe. Mijn gloednieuwe Škoda Elroq laadt niet aan openbare AC-laadpalen. Meerdere geprobeerd, originele kabel, instellingen gecheckt — niets helpt. Op de snellader werkt hij wél. Dus er is duidelijk iets mis met het AC-laadsysteem.

Pechhulp gebeld.
De eerste medewerker luisterde even, maar gooide uiteindelijk de hoorn erop toen ik bleef doorvragen.
De tweede medewerker? “Hij laadt toch op bij een snellader? Dan kunnen we niets voor u doen.” Einde verhaal.

Å koda laat je gewoon vallen. Geen hulp, geen begrip, geen enkele inzet om het probleem op te lossen. En dit bij een auto die nog geen week oud is.

Als dit de service is van Å koda (en de VAG-groep), dan weet ik genoeg. Service = nul. Klant = lastpost.
Een dikke afrader.

2025幎5月4日

Nieuw model Kodiaq, rampen auto

Sinds juni 24 eigenaar van een nieuw model Skoda Kodiaq, 53000 euro. Grootste rampenbak waar ik ooit in gereden heb. Éen en al storingen en defecten. De dealer kan niet alles verhelpen en voor wat ze niet kunnen fiksen zeggen ze gewoon dat het mijn eigen schuld is. Makkelijk.

En dat voor een auto van méér dan een halve ton.

Voor mij nóóit meer een Skoda.

2025幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

Klanten dubbel laten betalen, er wordt nog steeds gesjoemeld door Skoda

Op 13 maart ging mijn Skoda Superb naar de Garage in Voorschoten (Garage rampenplan Wittebrug) voor een bandenwissel en een APK. Kijk nog na of er andere zaken zijn had ik gevraagd.
Ik haal mijn auto aan het einde van de dag op en krijg op de dag erna al een melding van de autocomputer dat de banden niet goed op spanning zijn. Dit maar zelf opgelost. Weer een dag later komt de melding dat er een inspectiebeurt gedaan moet worden binnen 30 dagen. Ik was gewend dat mijn Garage ook zelf kijkt wat er gedaan moet worden en dit aan mij doorgeeft. Ik zat tot circa 4 jaar gelden bij een lokale dealer, waar je als klant bij naam bekend ben. Helaas werd deze dealer door De Wittebrug ingelijfd, waarna eigenlijk keer op keer de ellende begon. Enfin, ik ga langs bij de Wittebrug om verhaal te halen.
Om een lang verhaal kort te houden, de inspectiebeurt die gedaan moet worden is in feite gelijk aan de APK die gedaan is. Wel kijkt men bij de Skoda inspectiebeurt, een blijkbaar verplichte inspectie, ook nog wat zaken na die niet in de APK zitten, zoals de accu (lekker handig in het voorjaar!) en de Airco. Maar voor 80% is de beurt gelijk aan de APK. Ook al doe je deze inspectie gelijk met de APK, je moet beide gewoon betalen. Het is dus 2 x betalen voor het zelfde werk! Want volgens de Wittebrug had ik voor deze inspectiebeurt ook gewoon apart moeten betalen, naast de APK.
Na een klacht bij SKODA Nederland te hebben ingediend, word ik twee keer gebeld. Ik merk dat mijn klacht is aangekomen en ik word vriendelijk te woord gestaan. Echter het spel dat wordt gespeeld is: Skoda Nederland verschuilt zich achter de dealer. De Dealer mag zelf besluiten wat deze wil doen aan mijn klacht volgens Skoda Nederland. Ik ga twee keer bij de Dealer langs. De deler verschuilt zich achter Skoda Nederland, door te zeggen, nee wij moeten deze beurt uitvoeren en in rekening brengen ivm beleid van Skoda Nederland.
Als klant denk je dan, shit wat toch jammer. Ik was eigenlijk erg blij met mijn Skoda Superb en ben me aan het oriënteren ivm vervanging over circa 24 maanden. De Skoda Kodiak, waar mijn interesse naar uit ging, is nu van mijn lijst van kandidaten gehaald. Geen Skoda meer voor mij.

Skoda bedient zich van garagebedrijven die volledig zijn vervreemd geraakt van hun klant. Verder had ik van Skoda Nederland verwacht dat zij mijn probleem beter hadden opgelost. Ter afsluiting: wat je krijgt met dit soort garagebedrijven, die geheel het contact met de klant verloren is: een paar dagen na de bandenwissel krijg ik van de Wittebrug een e-mail. In de e-mail wordt aangegeven dat ik de bandenwissel nog niet heb uitgevoerd. In paniek ren ik naar buiten, twijfelend aan mijn geheugen. Tot mijn geruststelling zie ik dat de zomerbanden er wel gewoon onder zaten ;).
Ook dit is niet de eerste keer dat de communicatie van de Wittebrug gewoon niet klopt. Klagen helpt niet, je bent als klant maar 1 van de velen, dus volstrekt niet interessant.

2024幎4月13日
5぀星のうち2の評䟡

Bijzonder slechte afhandeling reparaties en hoge kosten.

De term 'simply clever' uit zich vooral in de manier waarop Skoda na aankoop een klant weet te benadelen. Bijzonder hoge kosten voor onderhoud, slechte garantie afhandeling en gebrek aan de kennis en wil bij dealers om storingen op te lossen.

Gelukkig nu een garage gevonden (niet dealer) die wel in staat blijkt problemen op te lossen voor een redelijke prijs.

De kwaliteit van de skoda fabia mk3 is ronduit slecht. Defecte airco, defecte lambda sensoren en defecte kabelboom zijn maar een greep uit de gebreken van een auto met 35000km op de teller. Het meest vervelende is gebrek aan expertise bij skoda en dealers om problemen op te kunnen lossen. Bewust verkeerde analyses geven, onderdelen vervangen die niet defect waren en dat tegen een hoge prijs.

2023幎6月8日

Koop geen Skoda Octavia

Allereerst een oproep: KOOP GEEN NIEUWE SKODA OCTAVIA!!!!!
Reden: Levertijd van een Skoda Octavia wordt structureel niet nagekomen. De verwachte levertijd is ondertussen al 8x gewijzigd en de levertijd staat nu op 2 jaar na bestelling. En dat is opnieuw een verwachte levertijd, hij kan nog wijziging.
En wat krijg je dan, een auto die minder opties heeft dan besteld maar waar je ondertussen wel ruim €5000 meer voor mag betalen
Klagen heeft geen zin want deze wanprestatie vinden ze bij Skoda acceptabel. Ik krijg sterk de indruk dat er ÃŒberhaupt geen Skoda Octavia’s in Nederland worden geleverd

2023幎2月16日
5぀星のうち1の評䟡

Een WAARDELOZE slechte bedrijf is Skoda!!!!!

A terrible, I mean a TERRIBLE auto company!!!

Een waardeloos ''bedrijf'' dat totaal niet respectabel noch klantvriendelijk haar klanten te woord staat! Enkel geld verdienen en that's it! Ik ken iemand binnen Skoda die mij totaal tegenovergestelde verteld van wat voor leugens Skoda aan mij verteld!

Willen expres niet helpen, en verwijzen je van het kastje naar de muur; een schande! Nooit meer Skoda voor mij!!!!

I asked for help, and they dont know what service means! Also, you cant fill a complaint form or sending a complaint, simply because they dont have a complaint department. Very very bad!

So I have months ago (!) a complaint about the following: my remote control keys are stuck, and so I asked for new ones from their parts department; they refuse to help me. Especially the Dutch branch of Skoda with also a person called Wena Garcia, a liar who said to help me, but he didn't reply to me for months now!

Anyways, I would be happy if Skoda could take the reponsibility and so sending me the remote controls; only two remote controls, because I already have my own keys and chips (transponders.) but the remote controls with two button on each key fob is unfortunately broken, so I need new ones (or just second hands ones) which I cant find.

Its for my Skoda Fabia 2002 stationcar combi.

Thanks in advance! And dont send me to other parties, just help me instantly. Period!

2022幎11月24日

Service? Wat is dat?

Mijn auto ging voor een 60K beurt en bandenwissel naar de garage. Daarnaast met de opmerking dat er twee technische problemen waren.
Bij het ophalen, kreeg ik te horen dat de technische problemen kwamen doordat de auto te vies was. Ze hadden 'm gewassen en dus was het opgelost. Dat bleek - uiteraard - niet zo te zijn. Ter plekke aangegeven dat het probleem zich nog voordeed, maar ze konden me niet helpen. Ik moest maar kijken hoe vaak het voor kwam en dan later terug komen.
De bandenwissel was ook niet vlekkeloos, want een paar dagen later stond ik met een lekke band. Na controle bleek de band niet goed op de velg gemonteerd te zijn. Door de lekke band, het wachten op de pechdienst, het naar de garage gaan en de band er op nieuw op zetten, waren we helaas te laat voor een evenement. Maar ook dat kon ze niet veel schelen. We hadden toch eerder naar de garage kunnen komen??? Dat was hun reactie.

Service is iets wat ze echt niet kennen bij Skoda (Almere).

2022幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

skoda wil voor de dealer extra geld in het laadje, maar op een onsympathieke manier

Je kunt je navigatie zelf downloaden of tegen betaling via de dealer. Met een downloadsnelheid van 1 kb/s is wel duidelijk waar men heen wil. Want voor de 25 euro, die de dealer rekent kan ik me n.l. niet voorstellen, dat hij ook met die snelheid downloadt. Dan zou een update van 26GB niet voor die prijs kunnen. De downloadsnelheid die online wordt geboden is schandalig.
Mijn keuze blijft toch maar 4 uur lang downloaden op mijn computer. Vervolgens de tijd erbij van uitpakken en van installeren. Je bent er zo een hele dag mee bezig. En dan heb ik er de tijd nog niet bijgerekend, dat er na 4 uur wordt aangegeven, dat de download mislukt is. Gelukkig heb ik de tijd.
Prima service van skoda.

2022幎5月28日