Har haft en super god oplevelse har fået udskiftet implantater og fået brystløft. Er netop kommet hjem og kan kun anbefale Pelin der er super sød, hjælpsom og en god støtte at have dernede. Dr. Öme... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
God oplevelse hvor vi blev taget i hånden under hele forløbet med god guidning og 24/7 talemulighed med Pelin som hjalp os igennem alt på dansk. Hun er sød, venlig, guidende, oplysende og flink til... もっと見る
Jeg har foretaget en tur gennem skønhedsrejsen d 2 maj alene . Det var aldrig et problem da alt fra skønhedsrejsen , var planlagt og jeg følte mig altid hørt og forstået . Hospital personalet var sød... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er et rejsebureau, som tilbyder plastikkirurgi (kosmetiske operationer) i Istanbul, hvor du får muligheden for at spare mindst 30% og op til 50% sammenlignet med de danske plastikkirurgi priser. Vi planlægger hele forløbet for dig, tilbyder vores skønhedspakke rejser og guider dig igennem hele rejsen, så du ikke skal tænke på andet end dine flybilletter. Du får tilbudt en skønhedspakke rejse med operations reservation, hospital indlæggelse (tester inkl.), 7-9 dage hotel ophold, VIP transfer, en medrejsende og dansk guide. Vi laver ikke grupperejser, som mange andre rejsebureauer, så vi kan give den enkelte patient bedre service under hele forløbet. Vores kirurg Dr. Ömer Sagir er speciallæge/specialist i kosmetisk-, plastik-, rhinoplastik- og rekonstruktions kirurgi siden 2011. Han har i 2014 bygget videre på sin kirurgiske viden i Miami, været til samtlige BBL operationer med Dr. Constantio Mendietta, ansigtsløft og næseoperationer med Dr. Daniel Backer.
Halaskargazi mah. Vali konagi cad. No:83 Saroglu apt., Sisli, Istanbul, トルコ
- Kirurgi@skonhedsrejsen.com
- skonhedsrejsen.com
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er meget tilfreds med resultatet af…
Jeg er meget tilfreds med resultatet af min tummy tuck-operation og ser frem til det endelige resultat.
Tusind tak for den varme, professionelle og omsorgsfulde behandling samt for altid at være tilgængelige. Det betød rigtig meget for mig at få sagt ordentligt farvel.
I har været et stærkt og velfungerende team, som har taget utrolig godt og kærligt hånd om mig hele vejen igennem. Mange tak for en tryg, positiv og meget værdsat oplevelse.
God oplevelse
Dr. Ömer er super dygtig, professionel og så har han en virkelig god humor og har styr på hans arbejde. Kan absolut anbefales 😊
Min datter har også været dernede 2 gange og hendes veninde 1 gang og også der har der været fuld tilfredshed 😊😊
Tummy Tuck Operation
Dejlige mennesker, super god service og tilfriskstillende operation. Tak for alt! 😙🙏
Så har jeg fået foretaget en…
Så har jeg fået foretaget en undersøgelse, min næse er helt ødelagt efter at have fået opereret den i Tyrkiet via Pelins rejsebureau. Jeg har nu dette dokumenteret og kan endelig påbegynde retssagen imod Pelin.
Hun valgte at fralægge alt ansvaret, i det at hun ikke samarbejder med kirurgen længere. Efter at jeg oplyste hende om kontrakten samt mine rettigheder, så ville hun gerne hjælpe og tog så derfor kontakt til kirurgen, hvilket hun selvfølgelig skulle havde tilbudt fra starten af. Efter en måned hvor Pelin trækker den ud & atter ud. Så skriver jeg igen omkring en status, Pelin vælger at sende mig et screenshot af hende og kirurgens samtale. Samtalen foregik over whatsapp og på tyrkisk. Jeg spørger så igen indtil en status- til sidst kommer hun frem til at kirurgen gerne vil kigge på min næse, det koster dog 1500€ Pelin skriver ordret at jeg efterfølgende selv skal betale for en ny operation, hvis det er det lægen vurderer at der skal til.
Jeg rejste via Pelin netop for at få tryghed omkring mit indgreb i udlandet. Pelin lovede guld og grønne skove, der står i kontrakten at jeg har ret til at blive re-opereret såfremt at jeg ikke er tilfreds med resultatet. JEG KAN VITTERLIGT IKKE FÅ LUFT, det handler om så meget mere. Pelin har skidt på mit helbred blot så hende og hendes mand, kan leve det luksuøse liv i Tyrkiet. Pelin misbruger det faktum og er egentlig ligeglad om du ender op ulykkelig, hun er villig til at det skal være på vores bekostning.
Jeg er mest af alt skuffet over at Pelin bare vælger at blokere mig. Jeg er sårbar og har fået vejrtrækningsproblemer, grundet at hun vælger at samarbejde med en rigtig dårlig kirurg fra begyndelsen af. Det her burde under ingen omstændigheder at være mit ansvar. Fraråder en hver fornuftig sjæl om at lade sig narre af, hendes søde måde at fremstå på!!!

Pelin og Dr
Pelin og Dr. Ömer Sağır og deres team er meget professionelle og ordentlige mennesker! Resultaterne er over alle forventninger, og de prioriterer patienternes sikkerhed rigtig højt! Min datter er blevet opereret, og jeg er meget glad på hendes vegne! Det var en god oplevelse for hende, men også for mig. Ti ud af ti 😊
Jeg ved slet ikke 🥰
Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, for det har virkelig været en tryg og god oplevelse! Jeg er lige vendt retur fra min rejse, hvor jeg har fået foretaget mine operationer, og selvom der stadigvæk er hævelse, er jeg yderst tilfreds med mine resultater allerede nu! Dr. Ömer Sağır og hans team har gjort det så godt! Jeg mener, at han efter min research og personlige resultater er Tyrkiets bedste! Resultaterne blev, som jeg ville have det, naturlige og flotte. Pelin, den rejseansvarlige, er fantastisk. Det er hende, jeg kom i kontakt med, inden jeg rejste derned, og hun har virkelig styr på tingene. Hun er meget professionel, men også omsorgsfuld og kærlig, og hun har fået en plads i mit hjerte. Hun er virkelig fantastisk, og det er ekstremt sårbart at blive opereret, så det er bare vigtigt at have gode mennesker omkring sig, og det har jeg helt bestemt haft. Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg eller misforstået; der har bare været styr på alt, helt fra afhentning til vores hotel, til hospitalsovernatning, til mad. Hotellet var fantastisk, personalet var så søde. Min mor har også fået en rigtig god oplevelse, hun var med som støtte. Jeg har på intet tidspunkt følt mig alene eller overladt til mig selv. Jeg har været til flere eftersyn. Şeyhmus, som er kirurgassistent, har jeg næsten set hver dag efter mine operationer og har været der på telefonen, og det samme har Pelin. Hun har været en ekstra mor, selvom vi er på samme alder 😂 og har skrevet og kontaktet mig flere gange om dagen, sørget for taxa, hvis vi bare skulle ud og shoppe, oversat alt. Hun er rigtig god til at forklare, og så har hun også mange års erfaring, så hun har meget styr på alt, hvad der skal ske før og efter plejen! Og så en lille sjov historie: Det var jo min fødselsdag dernede, og så overraskede de mig også med kage og gaver. Jamen, de er virkelig fantastiske, og igen, det har været så sårbart, men jeg har virkelig følt mig i gode hænder med nogen, jeg er begyndt at se som mine venner, haha 😂 Lidt sjovt efter kort kendskab, men det har virkelig været en god oplevelse! Så hop ud i det, hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv. Jeg fortryder det på ingen måde! Tak for jer ❤️
Jeg har fået lavet 360 grader…
Jeg har fået lavet 360 grader fedtsugning og jeg kan helt klart anbefale Skønhedsrejsen. Tak for alt 😊
Igen over alle forventninger
Det er min 2 rejse med skønhedsrejsen, de levede igen op til alle mine forventninger. Jeg har 2 gange nu haft en rigtig god oplevelse med Pelin og Ömer, Pelin er altid klar på telefonen når man er i tvivl om noget, eller har brug for at hun skal oversætte noget for en. Ömer er igen virkelig venlig og sjov at snakke med, samt lytter til mine behov og ønsker, og er samtidig ærlig omkring hvis der er noget som ikke kan lade sig gøre. Virkelig en god tur, og det helt klart ikke sidste gang jeg vil tage derned, hvis der bliver noget jeg vil have lavet igen. 😆
Jeg har fået lavet kosmetisk…
Jeg har fået lavet kosmetisk næseoperation den 25. marts efter 1.5 måneder er hævelsen faldet og jeg er begyndt at kunne se forskellen på min nye næse. Jeg er glad for operationen og skal rejse derned igen til oktober for at få lavet fedtsugning. Glæder mig. Tak til Omer og for den gode service 🤗
Under alt kritik
Jeg har igennem flere år været vidne til en meget ulykkelig veninde, som er blevet lovet et resultat af en næse, som i den grad ikke er blevet overholdt.
Min veninde rejste igennem pelin ned til Tyrkiet, med en drøm om en ny næse.
Hun forklarede hvilket resultat hun ønskede, og lægerne fortalte hende at hun sagtens kunne få den næse hun ønsket. ( jeg har set billeder) af ønsket næse.
Da min veninde ser sin næse efter operation er hun ikke tilfreds, og ekstremt ked af det, hun fortæller dem det.
Lægerne fortæller at de skal hele først og man ikke kan se det endelige resulteret endnu.
Min veninde er meget godtroende og tror selfølgelig på hvad de fortæller hende.
Jeg snakker flere gange med hende nede fra Tyrkiet af over FaceTime, hvor hun er helt ude af den, hun er ikke tilfreds og hun siger hun kan mærke der er noget galt.
Da hun kommer til Danmark, kontakter hun pelin over flere omgange, over flere måneder og over FLERE ÅR
hun får gang på gang af vide at hun skal vente og at næsen vil falde.
Min veninde har også fået svært ved at trække vejret ordentligt efter deres operation, nok det værste af det hele.
Det er noget hun døjer med hver evig eneste dag nu, ikke nok med hun ikke fik det lovet resultat nu skal hun også kæmpe med en vejrtrækning som ikke er korrekt.
Pelin har nu blokeret min veninde, jeg syntes det er under ALT kritik at sådan noget her kan ske, og derfor advarer vi!
Pelin vi køre alle en sag mod dig nu, du har haft alle dine chancer til at hjælpe en kvinde som du nu har ødelagt livet på.

Operation i Istanbul
Jeg har fået lavet 360 grader fedtsugning og det har været en behagelig oplevelse i trygge hænder. Erfaren kirurg, hjælpsomme mennesker og god service. Det kan helt klart anbefales. 5 stjerner herfra ⭐️
Hold jer væk
Hej alle sammen, jeg er vidne til at min veninde har fået ødelagt sin næse. Udefra de beskeder jeg har læst, så vil jeg fra holde alle og en hver at lade sig operere hos skønhedsrejsen. Pelin begynder at blive rigtig uprofessionel og ubehagelig blot for ikke at tage ansvaret for at have fundet en dårlig kirurg. Min veninde har henvendt sig for flere år siden, men Pelin påstår nu at hun aldrig er blevet kontaktet før nu. Seriøst hold jer langt væk fra denne svindler! Kig længere nede hvergang der er en utilfreds patient, så fralægger hun ansvaret og sender romaner fremfor rent faktisk at løse problematikken, så forsøger hun at retfærdiggøre den, skamløst hold jer langt væk!

Skønhedsrejsen からの回答
Min veninde har fået foretaget…
Min veninde har fået foretaget næseoperation hos jer, og har efterfølgende henvendt sig til sin travelagent ifht komplikationer efter operationen, hvor hun får besked på at vente yderligere. Henvendelsen drejer sig om deformation samt andre store komplikationer. Da hun henvender sig igen, får hun ingen tilbagemelding, hvilket selvfølgelig frustrere hende, og hun henvender sig herefter flere gange, hvortil hun bliver blokeret. Uanset årsag til blokering, om det er miskommunikation eller noget helt tredje, så må en eller anden selvfølgelig håndtere situationen i stedet for blot at blokere og lukke den der, da det på ingen måde gavner situationen. Hvis patienten mener noget er galt, så er noget galt, og jeg har personligt set vedkommendes resultater vs det lovede resultat, som desværre ikke lever op til forventningerne, og her ville vi allesammen være frustrerede, hvis det var vores eget resultat. Af den årsag vil jeg håbe at i vil tage dette i betragtning, os se bort fra patientens frustrationer og jeres uenighed med denne, samt finde en bedre løsning end at blokere vedkommende pga frustration. Det kan ikke være rigtigt at man betaler en masse penge for et lovet resultat, men ender op med noget helt andet. Uafhængigt af tid mm (som der blandt andet er store uenigheder om) så må man tage dette seriøst og finde en løsning.

Skønhedsrejsen からの回答
Det er skamløst og for dårligt at lave…
Det er skamløst og for dårligt at lave et indgreb og hvorefter det er gået galt at man skriver til dem og de så bare blockere en dårlig service og dårligt arbejde min veninde fik lavet sin næse og den er faldet sammen😡

Snyder danske patienter
Jeg har tilbage 2019 været medrejsende til to kvinder som skulle have foretaget en rynoplasty (næse operation) den ene piges næse operation var mislykket. Allerede en uge efter blev hendes næse deformeret og efterladt med flere tydelige ar og kæmpe polypper (kødklumper i næsen). Hun bliver tilbudt en ny operation for fjernelse af kødklumperne men igen går det galt og nu skal hun have foretaget en helt tredje og forhåbentligt den sidste re-operation.
Den anden kvinde var utilfreds allerede på hospitalssengen ved opvågning men de blev ved med at bilde hende ind i at den nok skulle blive normal som på det billede de havde redigeret efter operationen. Hvilket jo er ulovligt og udover rimelighedens grænser.
Da hun så henvender sig et år efter, får hun besked på at vente yderligere nogle år da de prøver at bilde hende ind i at helings processen ikke er færdig.. de prøver NU at bilde hende ind i at det er en allergisk reaktion og at det er årsagen til at denne rejse ansvarlig ved navn “PELIN ELECIK EKINCI” fralægger sig alt ansvaret og kaster det over på lægen som hed Kadir! Dette gør hun ved at sende hans Instagram og beder patienten om selv at løse problematikken trods at ALT er veldokumenteret og rejsen er arrangeret igennem det her DANSKE bureau.
Jeg opfordrer alle der overvejer muligheden for at spare lidt, LAD VÆRE! I ender i stedet med at skulle betale langt det dobbelte og ende med at blive blokeret af den rejseansvarlige PELIN som skulle forestille at være ens tryghed samt GARANTI for denne rejse/operation!

Kæmpe anbefaling!!
Jeg har haft fantastisk oplevelse med Skønheds Rejsen og kirugen Ömer Sagir, som jeg vil give en 10/10! Fra jeg ankom, følte jeg mig i trygge og professionelle hænder. Pelin var en utrolig støtte og var tilgængelig 24/7 for at besvare alle mine spørgsmål. Hendes detaljerede svar gjorde, at jeg aldrig var i tvivl om noget somhelst, og hun hjalp mig med alt, hvilket gjorde hele processen meget lettere. Som ung pige der skulle have lavet næse var mine forældre lidt nervøse for at sende mig derned, men Pelins professionelle tilgang og hendes søde personlighed beroligede dem helt.
Kirugen Ömer var fantastisk! Han opfyldte alle mine ønsker til UG og var meget professionel i sin tilgang. Han forklarede grundigt, hvordan alt ville forløbe, og tog sig virkelig godt af mig. Alt fungerede perfekt hotellet, hospitalet og apoteket lå alle inden for en minut gang fra hinanden. Lægerne på hospitalet var også meget dygtige og tjekkede ofte op på, hvordan jeg havde det, så jeg følte mig virkelig godt passet på. Jeg kan klart anbefale Skønheds Rejsen til alle! Det har været en mega god oplevelse!!
Dårlig oplevelse
Tidligere har jeg givet en anmeldelse, men jeg ønsker at ændre denne, da min holdning ikke længere er den samme. Lægen opfyldte ikke mit ønske om implantatstørrelse, hvilket jeg efterfølgende drøftede med ham. Ved denne lejlighed blev jeg lovet, at der ville blive foretaget en ny operation efter ét år. Nu benægter lægen imidlertid at have givet dette løfte, og en reoperation vil koste 8.500 kr. Dette betyder, at det beløb, jeg allerede har betalt for den første operation, reelt set er irrelevant, eftersom jeg nu skal betale yderligere for at få korrigeret noget, der efter min opfattelse ikke blev gjort ordentligt i første omgang. Jeg finder dette yderst utilfredsstillende.

Skønhedsrejsen からの回答
Fem stjerner fra en gruppe veninder 🌟
Vi var en gruppe veninder som valgte Skønhedsrejsen. Turen dertil blev lidt bøvlet, fordi vores fly med turkish airlines var 1.5 time forsinket 😩 Under flyveturen var vi ret bekymret for, at transferen ikke havde ventet på os, men det gjorde han, det var meget lettende. Nogle timer efter vi blev sat af på hotellet hentede Pelin os. Vi tog alle sammen til hospitalet og fik overstået vores blodprøver, så det var klar til dagen efter, hvor vi skulle til operation. Det var super rart at Pelin var til at hjælpe. Så snart vi mødte hende var alt vores bekymring og frygt forsvundet. Hun havde styr på alt og kunne tale dansk, det gav stor tryghed 🤗 dagen efter skulle vi møde tidligt om morgenen på hospitalet. Vi fik hvert et værelse og var heldig med at det blev på samme etage. Vi blev klædt på med hospitalstøj og få timer efter skulle vi møde kirurgen Omer som skulle lave forundersøgelse på os. Han var smilende, sjov og er ærlig. Han var god til at fortælle, hvis noget ikke var muligt at lave under operationen. Vi blev taget ind til operation efter hinanden. Jeg fik lavet næseoperation og min operation tog ca 2 timer + observering. I løbet af aftenen havde jeg mulighed for at besøge mine veninder på deres værelser. Hotellet var fint. Det var lige en vej overfor hospitalet og kirurgens klinik derfor havde vi altid chancen for at tage forbi ham, hvis der skulle ske noget, mens vi var på hotellet. Alt gik bedre end forventet. Tak for en god service. Specielt tak til min kirurg Omer som har lavet en lille sød næse til mig. Han kan helt klart anbefales 😋❤️
Hele oplevelsen
Trustpilot エクスペリエンス