Bra utbud av fina skor. Men mina vinterskor gick sönder inom 3 månader. Det gick hål i dem så att de inte lÀngre Àr vattentÀta och yttersulan börjar gå av på ena skon.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ussel kundeservice og 0 kvalitet. SÃ¥lene lÞsnet etter noen mÃ¥neder. Damen i butikken mente det var brukerfeil. Hvordan bruker man sko feil? Vi fikk ogsÃ¥ beskjed om at vi ikke hadde impregnert dem ofte... ãã£ãšèŠã
Köpte två par på nÀtet. Tog bara 3 dagar för leverans. Skickade tillbaks ett par för dom passade inte. Pengarna på kontot inom en vecka. Bra !
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Köp dina favoritskor på feetfirst. Vi har samlat Sveriges ledande skokedjor under samma tak. Shoppa online eller i butik - Enkel shopping - Fri frakt
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Storleksangivelserna i cm för varjeâŠ
Storleksangivelserna i cm för varje enskild sko stÀmmer inte. Otroligt långsam returhantering.
bra kvalitet och billigt pris.
hej jag har bestÀllt ett par vinterkÀngor ett par gympaskor.till ett mycket bra pris 574kr inkl frakt.vinterkÀngor och gympaskor verkar vara slitstarkt och sömmar verkar vara mycket bra.dessa skor och kÀngor går inte sönder i första taget.om man vill fråga nÀr bestÀllning levereras då skriver man ordernummer och mejla skopunkten kundtjÀnst.då får man svar inom kort.jag fick min leverans efter ca 3dagar.så för mig fungera skopunkten bra.det Àr inget dålig kvalitet på skopunkten produkter.jag Àr mycket nöjd och belåten.
Hemskt. Köp inte hÀrifrån
Detta Àr oacceptabelt. Denna kundtjÀnsten Àr hemsk ð€ min dotter och jag skulle köpa gummistövlar till henne eftersom hon behöver det till stallet. Och kassörskan börja hoppa pÃ¥ min dotter och sa âDET ÃR JU BORTKASTADE PENGAR ATT HA DOM I STALLETâ och sa att det va typ oacceptabelt av henne.. min dotter blev jÀtte ledsen och arg som man kan förstÃ¥ eftersom hon inte har nÃ¥tt med detta att göra, och man ska verkligen inte peka ut nÃ¥tt sÃ¥nt⊠hon har ju inga andra skor, det Àr dÀrför vi kolla efter gummistövlar. Man utrycker sig inte sÃ¥!ðð rekommenderar verkligen inte dom eller deras affÀr. Hemsk upplevelse. ð
low quality shoes
"Made in China" low quality shoes for high prices!
Deras sko kvalitet Àr vÀrre Àn vadâŠ
Deras sko kvalitet Àr vÀrre Àn vad någon sko jag har köpt har någonsin varit, personalen var otrevliga och man kÀnde sig inte vÀlkommen!
Dålig kvalitet för prisklass
Varje gång vi köper skor dÀr (2023-2024), vare sig till oss eller barnen slits skorna ut på bara ett en månad eller två. Sulorna lossnar och slits ner otroligt fort. Skor från Lidl håller lÀngre...
Ussel kundeservice og 0 kvalitet
Ussel kundeservice og 0 kvalitet. Sålene lÞsnet etter noen måneder. Damen i butikken mente det var brukerfeil. Hvordan bruker man sko feil? Vi fikk også beskjed om at vi ikke hadde impregnert dem ofte nok. Virkelig? Fritidssko brukt på sommeren mister sålene etter 4 måneder og de skylder på dårlig impregnering! Hele konseptet Skopunkten er svindel. Hold dere unna denne bedriften og skoene de selger. Det er rent sÞppel.
Blufföretag
Blufföretag! KundtjÀnsten finns inte. Mejl som skickas till dem studsar tillbaka och de har inte ens något telefonnummer. Leveranstiderna stÀmmer överhuvudtaget inte så rÀkna inte med att dina skor kommer de nÀrmaste veckorna efter du lagt bestÀllningen. Om de ens kommer överhuvudtaget.
Extremt seg leveranstid bestÀllde skorâŠ
Extremt seg leveranstid bestÀllde skor i måndags har Ànnu inte skickats fast skorna jag bestÀllde fanns i lager..
Valde Àven early bird men kunde lika gÀrna tagit postnord som leverans...
Uppdatering: idag Måndag 4mars har dom Ànnu inte kommit hem..
Bad quality
Bought winter shoes for my child. After 1 hour in the show his feet was ice cold. Very bad quality.
Kvaliten på skorna Àr vÀrdelösa
Kvaliten pÃ¥ skorna Àr vÀrdelösa. De skyller pÃ¥ att man inte impregnerat skorna tillrÀckligt ofta. Men nÀr det Àr sulan som lossnat sÃ¥ kan det knappast har med sprayet att göra eftersom man inte sprayar dÀrimellan. Sen en kundservice online som sÀger en sak sen nÀr man kommer till butik sÀger de emot en. VÀljer hÀdanefter en annan butik nÀr barnen ska ha nya skor. SÃ¥ de hÃ¥ller lÀngre Àn 2 mÃ¥naderâŠ
Urusel kvalité
Urusel kvalité på skorna. Höll ett par månader.
Bland det sÀmsta service jag upplevt
Bland det sÀmsta service jag upplevt. Tar extremt lång tid att skicka ivÀg ordrar, kundtjÀnst har ingen koll på vad som Àr skickat eller inte. SkrÀmmande.
Oacceptabelt låg kvalitet
Oacceptabelt låg kvalitet på deras skor. Ett par gympaskor höll i tre månader innan det var hål i båda hÀlarna.
Otroligt dålig kvalitet på deras skor
Otroligt dålig kvalitet på deras skor. Helt utslitna på några få veckor. Klarade inte ens en hel sÀsong.
Undermålig kvalitet, usel kundservice
Köpte ett par sneakers för 500 kr. Mindre Àn två månader senare var sulan fullkomligt uppsliten. Har tidigare köpt skor i samma modell och prisklass som hållit minst ett år. VÀrdelöst bemötande vid reklamation. Undvik.
Köpte två par på nÀtet
Har snart vÀntat 3 veckorâŠ
Har snart vÀntat 3 veckor på min leverans, Ànda sedan dess skjuter budbee upp leveranstiden. Varje dag står det "estimerad leveranstid imorgon kl....".
3 veckor... det Àr ju inte normalt. Jag köpte vinterskor i butik, men nÀr jag senare provade dem hemma sÃ¥ var de aningen för smÃ¥. Ã
kte tillbaka till butiken, och då var samtliga storlekar slut. ButiksbitrÀdet kikade i systemet och hÀnvisade mig till Nacka Forum, eller Mall of Scandinavia. Så jag och min man åkte från SkÀrholmen till Nacka Forum, men hittade inte Skopunkten. Går till info-disken dÀr de kollar på oss som vi var från mars - "De öppnar inte förens om 10 dagar". Googlade då på Mall of Scandinavia, Skopunkten finns inte dÀr heller! Det minsta man kan begÀra Àr vÀl att era medarbetare har koll på vilka butiker ni har i Stockholm.
Fakturan gick då bra att skicka ivÀg snabbare Àn kvickt.
Tanten som jobbade pÃ¥ butiken pÃ¥ VÀlaâŠ
Tanten som jobbade pÃ¥ butiken pÃ¥ VÀla onsdagen den 13:e April vid lunchtid va förfÀrlig! Den vÀrsta surkÀrringen jag mött. Jag skulle köpa ett par ballerinaskor som va markerade med att dem va nedsatta till 99kr. Dem stod till och med pÃ¥ hyllan det stod ânedsatta priserâ. Tydligen va det felmarkerat och istÀllet för att be om ursÀkt för detta och ge mig skorna till det priset ÀndÃ¥ började hon hÀvda att det inte va dem i affÀren som markerat skon fel utan pÃ¥pekade mellan raderna att jag hade gjort det med flit. Och sÃ¥ pÃ¥stod hon att skorna inte alls stod pÃ¥ nedsatt hyllan nÀr dem klart och tydligt gjorde det. Oerhört dÃ¥ligt bemötande. Hon höjde rösten Ã¥t mig och blev vÀldigt oförskÀmd nÀr jag höll i med att allt tydde pÃ¥ att skorna va nedsatta och att det inte va mitt fel att det blivit missförstÃ¥nd. Kommer aldrig handla i den affÀren igen sÃ¥lÀnge hon jobbar kvar!
Ska man skratta eller grÃ¥ta Ã¥tâŠ
Ska man skratta eller gråta åt kvalitén? Köpt nu 2 par skor inom loppet av några månader. Ena paret anvÀndes i mitten av vintern förra året (anvÀnda ca 3 månader), andra paret började anvÀndas för knappt 2 månader sen.
Blivit exakt samma fel pÃ¥ bÃ¥da paren, det gÃ¥r HÃ
L i yttersulan, sulan som rör vid marken.
Vet inte med andra men jag tÀnker inte köpa nya skor var och varannan månad.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ