Banner for Skoringen - Alta

4.6

Markedsgata 21-25, Amfi, 9505 Alta, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kjøpte sko i dag og det var så god service jeg opplevde hos Skoringen i Alta. Jeg har vært til alle buttiken i Alta sentrum som selger sko men jeg opplevde dårlige service hos dem. Skoring... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen Alta. Smilende og serviceinnstilte ansatte, ofte gode tilbud og godt utvalg.

5つ星のうち4の評価

Hyggelig og smilende ung dame,oppmerksom på kunder. Savnet engasjement i mer salg,tilby kunden tiisvarende vare om de ikke har den varen som kunden i utgangspunkt var på utkikk etter.

5つ星のうち4の評価

Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg på sko til større barn.

企業情報

1. 靴屋
  2. バッグ店
  3. バッグと旅行かばんの店
  4. ハンドバッグ店

Skoringen - Alta について

当該企業による記述

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

当該企業による記述

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

連絡先

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Alltid hyggelig å handle hos Skoringen…

2026年2月13日

Hei Gro.

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🤩

Det betyr mye for oss å høre at du alltid opplever det som hyggelig å handle hos oss i Alta. Vi er stolte av de smilende og serviceinnstilte ansatte våre, og det er ekstra kjekt å høre at både utvalget og tilbudene faller i smak.

Hjertelig takk for at du handler hos oss – vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake 🥰

God og hyggelig betjening

Bestandig god kvalitet på sko, hyggelig personalet

2026年2月1日

Hei Tatiana.

Tak for den fine tilbagemelding 🤩

Vi er glade for at høre, at du oplever både god og hyggelig betjening – og at kvaliteten på vores sko lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores personale og glæder os til at byde dig velkommen igen 👟✨

5つ星のうち5の評価

Alltid blide og hyggelig betjening og…

Alltid blide og hyggelig betjening og de hjelper til med å finne gode sko.

2025年10月31日

Hei Elin

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi blir glade for å høre at du alltid opplever betjeningen som blid og hjelpsom, og at vi kan hjelpe deg med å finne gode sko. 👟
Det er alltid vårt mål å gi alle kunder en positiv og personlig opplevelse, og tilbakemeldinger som din motiverer oss til å fortsette med nettopp det. 🌟

Venlig hilsen

Godt merke.

Veldig fornøyd med kjøpet, å hyggelig betjening.

2025年8月22日

Hei Lise.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding 🤩

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med kjøpet og servicen du fikk.

Velkommen tilbake 🥰

Med vennlig hilsen

Merrell

De beste skoene jeg har kjøpt på lenge! Merrell❤️

2025年5月2日

Hei Thor

Så fantastisk å høre at du er fornøyd med Merrell-skoene! ❤️ Vi er glade for at du har funnet et par som passer perfekt for deg. Håper du får mye glede av dem, og vi ser frem til å hjelpe deg med flere fantastiske kjøp i fremtiden.

De beste hilsner

Es mi tienda de zapatos favorita

Es mi tienda de zapatos favorita

2025年1月31日

Hi Mabel

Thank you so much for your feedback. We're happy to hear that we are your favorite shoe store. We hope to see you again soon! 😊

Best regards,

Betjeningen

2024年12月13日

Hei Trond,

Takk for din anmeldelse! Vi setter stor pris på tilbakemeldingen om betjeningen. 😊

5つ星のうち3の評価

Superfornøyd med skoene

Superfornøyd med skoene! Kundeservice kan bli noe bedre.

2024年7月5日

Hei Renate

Takk for besøket og din tilbakemelding for Skoringen Alta.🌸

De beste hilsener

Smilende og menneskelig

Hyggelig og smilende ung dame,oppmerksom på kunder.

2024年6月15日

Hei Nina,

Takk for din anmeldelsen og tilbakemelding 🌞

5つ星のうち5の評価

Alltid super service hos dere

Alltid super service hos dere! Det lille ekstra fra Elin ❤️

2024年5月3日

Hei Tonje

Takk for besøket og tilbakemeldingen! Vi er glade for at du likte vår kundeservice 🥰

5つ星のうち5の評価

Beste service noensinne som skjedd i Alta.

Skoringen i Amfi Alta er de beste for meg og ingen andre. Jeg som jobber innen reiselivsbransje merker det godt. Tro på meg. 😊✌️ Tusen takk til Ida som jobber på aftenvakt da jeg kjøpte min sko.

2023年9月2日
自発的なレビュー

Hei, Alvin!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og de fem stjernene. Godt å høre at servicen levde opp til forventningene. 🤗

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Skjønte akkurat hva jeg var på jakt etter.

2023年6月3日

Hei, Tove!

Det er godt å høre at betjeningen i butikken levde opp til forventningene. Tusen takk for besøket. 🥰

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Litt dårlig utvalg på sko til større barn.

2022年7月3日

Hei, Sara!

Tusen takk for besøket. Din feedback er notert. 😊

Flott servise hyggelig betjening

Flott servise, hyggelig betjening, bruker alltid Skoringen

2022年7月2日

Hei, Gunnhild!

Tusen takk for besøket og den flotte anmeldelsen – den varmer. 🌞

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。