Banner for Skoringen - Hafrsfjord

3.8

AMFI Madla, Madlakrossen 7, 4042 Hafrsfjord, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Veldig god hjelp og kundeservice ved både et tidligere kjøp og en retur av vare som ikke passet. Gjorde mer enn man kunne forvente og jeg er veldig fornøyd.

5つ星のうち5の評価

Veldig hyggelig unge ansatte, som var veldig behjelpelige:) Endte opp med 2 par selskapsko, takket være god hjelp🙏🏼😊

5つ星のうち5の評価

Hyggelig og hjelpsom betjening. God service, og rask levering av bestilt vare. Godt i variert vareutvalg.

企業情報

1. 靴屋
  2. バッグ店
  3. バッグと旅行かばんの店
  4. ハンドバッグ店

Skoringen - Hafrsfjord について

当該企業による記述

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

当該企業による記述

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Hei Ruth.

Tusind takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Det gleder oss å høre at du opplevde flott service og at butikken var ryddig og fin.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din 👍

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med servicen.

Veldig fornøyd med servicen🥰

2026年1月26日

Hei Gerd

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 🥰
Så flott å høre at du er veldig fornøyd med servicen.

Good help!!

2026年1月10日

Hello Torill.

Thank you so much for your feedback 😊

We’re happy to hear you received good help and hope to see you again soon 🤩

Kind regards

5つ星のうち3の評価

Hadde lagt av et par sko som jeg ville…

Hadde lagt av et par sko som jeg ville prøve. Eneste kontakt med betjening var da jeg fikk skoene og da jeg betalte. Kan unnskylde de litt siden det ikke var så lenge før stengetid.

2026年1月9日

Hei Marianne.

Tusen takk for tilbakemeldingen 😊

Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi forstår at det kan oppleves litt begrenset kontakt når det nærmer seg stengetid, men vi håper likevel at du ble fornøyd med skoene og servicen du fikk.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake 🤩

Dårlig kundebehandling

Reklamerte på vintersko for barn som ansatt ikke klarte å ta en avgjørelse på. Skoen hadde en stor plastbit oppå risten som laget sår på barnets fot. Bjetjeninngen sendte skoen inn slik at andre måtte avgjøre som skoen var defekt. Jeg prøvde ringe etter 4 dager med hun svarte at hun var opptatt med andre kunder. Merkelig svar når jeg også er kunde synes jeg. Skoene er ennå ikke funnet.
Heldigvis så fikk jeg nye vintersko i en annen butikk.

2025年12月4日

Hei

Vi beklager virkelig at prosessen med reklamasjonen på barnets vintersko opplevdes tungvint, og at du ikke fikk hjelp umiddelbart. Dette er ikke slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve service.

Med vennlig hilsen,

5つ星のうち5の評価

Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Veldig hyggelige og hjelpsomme ansatte.

2025年2月14日

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen! Vi er glade for å høre at du fikk hyggelig og hjelpsom service på Skoringen Hafrsfjord. 🙌

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart!

Med vennlig hilsen,

5つ星のうち4の評価

Topp stemning

God kundeservice og hyggelig hjelp til en mor som skulle kjøpe sine første vintersko til babyen!
Et lite minus for høye priser :(

2025年1月7日

Hei Lise

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er glade for at du opplevde god kundeservice, og at vi kunne hjelpe deg med å finne de rette vinterskoene til babyen din.

Vi forstår at prisene kan være en faktor å vurdere, og vi setter pris på at du deler dine tanker om dette.

Vi håper å se deg igjen, og takker for at du valgte oss til å hjelpe deg med dette kjøpet!🤩

Dårlig hjelp

Helt umulig få hjelp av damene her

2024年12月11日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du ikke har fått den hjelpen du forventet. Vi tar tilbakemeldinger på alvor og vil jobbe med å forbedre kundeservicen vår. Hvis du har konkrete spørsmål eller trenger hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

5つ星のうち3の評価

Litt uengasjert og ufokusert betjening

Litt uengasjert og ufokusert betjening, måtte be en av to om å la meg betale.... de ekspederte begge en annen kunde. Dvs den ene sto bare å hørte på samtalen. Måtte snurre ett hjul for å få prosent, irriterende at kunden før meg fikk 30 % og ikke jeg. Rett og slett litt idiotisk. Har vært veldig fornøgd før.

2024年12月3日

Hei Vigdis,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er lei for at opplevelsen din ikke ble som forventet. Vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang du besøker oss.

Hilsen

Alltid go service der

Alltid go service der. 😊

2024年6月14日

Hei Else Marie,

Tusen takk for besøket og den flotte tilbakemeldingen til Skoringen Hafrsfjord 🤗

Hyggelig og hjelpsom betjening

2023年12月19日

Hei, Eli!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen – den varmer. 😊

Veldig hyggelig unge ansatte

Veldig hyggelig unge ansatte, som var veldig behjelpelige:)

Endte opp med 2 par selskapsko, takket være god hjelp🙏🏼😊

2023年12月19日

Hei, Søvi!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 🤗

5つ星のうち5の評価

Veldig god service og hjelp

2023年12月18日

Hei, Thomas!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 😊

Hei, Kjell!

Tusen takk for besøket og den flotte tilbakemeldingen til Skoringen Hafrsfjord. Vi håper at du er fornøyd med de nye skoene dine. ⭐

Vanskelig reklamasjon//Madla

Kjøpte joggesko i skinn for 6 mnd siden på Skoringen Madla, som sprakk i skjøtet mellom sålen og skoen. Da jeg ba om å bytte dem fikk jeg beskjed om at skoene var trødd nedi, og slitt inni (under hæl), og at jeg derfor ikke kunne forvente full reklamasjon. Slitasjen inni skoene var kun kosmetisk og har ingenting å si for bruken av skoene, mens skinnet som var sprukket var helt foran på skoen. Dette er andre paret av samme merke som sprekker opp. Ekspeditøren slo av 1/3 pga slitasjen på innvendig såle (hæl). Måtte dermed dekke over 600,- for å få nye sko til tross for at de innrømmet at sprekkene i skøtet var grunn nok til å reklamere. Misvisende at dere reklamerer med 24 mnd reklamasjonsrett, når kravet for full reklamasjon er at skoene ikke skal h bruksmerker

2023年9月1日

Hei, Anne!

Når skoene er købt i en fysisk butik, så er det også en fysisk butik, der skal håndtere en sag som denne. Alle vores butikker er selvstændig ejede og træffer derfor selv afgørelser i reklamationssager.

Det er naturligvis beklageligt at høre, hvis du ikke er tilfreds med butikkens beslutning ift. om varen er reklamationsberretiget.

Norges verste skobutikk.

Norges verste skobutikk.

Kjøpte et par sko på Skoringen Madla.
Etter 2 måneder bruk i solskinn og fint vær gikk jeg ute på våt asfalt en dag. Da merker jeg stor slitasje på sålene, i hælene og på utsiden av skoene. Henvender meg til Skoringen i butikk:

"Jeg kjøpte et par sko for 2 måneder siden og de har allerede fått hull i seg OG det er slitasje i stoffet på hælen på begge skoene." sa jeg.
"Ja, du tar av deg skoene feil. For du bøyer sålen. Det er ingenting å gjøre, det er din egen feil".

Jeg ble helt sjokkert, "men du sliter jo sålen mye mer når du går ute vanlig og bøyer sålen med kroppsvekt?".
Nei, hun svarte at sko er ikke laget til å ta av seg på den måten vi tar dem av.

Så hvis du vil ha sko du kan ta av deg på vanlig måte - kjøp sko et annet sted enn Skoringen :)

2023年8月26日

Hei, Kristian!

Kjempe god service!

2022年7月3日

Hei, Tonje!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. Håper at de nye skoene dine lever opp til forventningene. 🥳

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。