Banner for Skoringen - Rolvsøy

4.6

Østfoldhallen, 1662 Rolvsøy, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Veldig god hjelp, og svarer godt og nøye når jeg spør om enkelte ting, og ikke minst en meget positiv ansatt bare disken, veldig fornøyd med hjelpen👍👍🌟

5つ星のうち5の評価

Fornøyd med nettsiden, betaling og varen kom veldig fort, og veldig hyggelig betjening i butikken i Østfolhallen Veldig fornøyd med dere.

5つ星のうち5の評価

Fikk god hjelp til å finne riktige modeller og den ansatte henta flere par til meg og det ble kjøp av 2 par 😀 hilsen fra fornøyd kunde

5つ星のうち3の評価

Produktet er blitt ødelagt x2 men servicen har vært god ved levering av ødelagt produkt og nytt bestilt.

企業情報

1. 靴屋
  2. バッグ店
  3. バッグと旅行かばんの店
  4. ハンドバッグ店

Skoringen - Rolvsøy について

当該企業による記述

Skoringen er med sine 160 butikker i Norge og Danmark den ledende skokjeden i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til barna.

Skoringen kundeservice

当該企業による記述

Klikk & Hent etter 1 time
Kjøp skoene dine online og hent dem i din lokale Skoringen. Hvis du ikke vil gå forgjeves, er Klikk & Hent et godt alternativ for deg. Så snart du har fullført Klikk & Hent-bestillingen i nettbutikken vår, blir den Skoringen-butikken du har valgt, varslet. Butikken holder av skoene du har bestilt, og du mottar en e-post så snart de er klare for henting. Vi gjør alt vi kan for å klargjøre bestillingen innen 1 time i butikkens åpningstid. Både enkelt og raskt.
Fri frakt på bestillinger over 799,-
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

• Østfoldhallen, 1662, Rolvsøy, ノルウェー

Godt og hyggelig kjøp

2025年11月23日

Hei Aina.

Tusen takk for tilbakemeldingen 🤩
Vi er glade for å høre at du hadde et godt og hyggelig kjøp.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen 😊

Hei Michael.

Så hyggelig å høre 🤩

Kjempebra at du er fornøyd med de nye støvlene – og at du fikk dem på tilbud gjør det jo enda bedre 😉

Takk for tilbakemeldingen, og velkommen igjen 😊

Hyggelig og hjelpsom betjening

2025年5月6日

Hei Janne

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! 😊

Vi er glade for at du opplevde betjeningen som både hyggelig og hjelpsom. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen snart!

De beste hilsner

5つ星のうち5の評価

Meget god hjelp, og veldig hyggelig ansatt

2025年5月3日

Hei Tobias

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 😊

Vi er så glade for at du følte at du fikk god og nøye hjelp, og at den positive holdningen fra vår ansatte gjorde en forskjell for deg. Det setter vi stor pris på! 👍🌟

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved neste anledning!

De beste hilsner

Fantastisk dyktig fagkvinne

Fantastisk dyktig fagkvinne! Hun burde få lønnsforhøyelse!

2024年5月20日

Hei Mette,

Tusen takk for den flotte anmeldelsen 🤗

Alltid god service

Alltid god service, og hyggelig betjening!

2024年4月12日

Hei Else Marie,

Takk for tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du setter pris på den gode servicen og vennlige betjeningen hos oss. Det betyr mye for oss 🌞

5つ星のうち4の評価

2024年1月8日

Hei, Marit!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 😊

5つ星のうち5の評価

Super hjelp og service!!!

2023年12月19日

Hei, Skule!

Så flott å høre at du har hatt en god opplevelse i butikken. Tusen takk for besøket. 😊

5つ星のうち5の評価

God service og rask levering

God service og rask levering. Takk😊

2023年12月10日

Hei, Bianka!

Tusen takk for besøket og den flotte tilbakemeldingen til Skoringen i Rolvsøy. 🤗

5つ星のうち5の評価

Ble møtt av en hyggelig hjelpsom dame…

Ble møtt av en hyggelig hjelpsom dame da jeg var der og handlet julegave til et barnebarn😊Kommer tilbake!

2023年11月27日

Hei, Else!

Tusen takk for besøket. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss. 😊

Flott service

Flott service - blid og hyggelig betjening

2023年11月25日

Hei, Torun!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 🤗

5つ星のうち3の評価

Produktet er blitt ødelagt x2 men…

2023年11月21日

Hei, Jeanette!

Det er beklageligt, at du har oplevet problemer med leveringen. Vi er dog glade for, at du der kunne findes en løsning, nu når uheldet var ude.

Hvis du har spørgsmål til leveringen, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hyggelig og hjelpsom betjening

Hyggelig og hjelpsom betjening. Fikk den hjelpen jeg trengte

2023年11月11日

Hei, Marit!

Tusen takk for den flotte anmeldelsen. 🤗

God hjelp

God hjelp, bra kunnskap om ulike sko, lot meg som kunde få rom uten at selger ble helt borte.

2023年8月7日

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og de fem stjernene. Godt å høre at servicen levde opp til forventningene. 🤗

5つ星のうち5の評価

hyggelig ansatt fikk det jeg var ute…

hyggelig ansatt fikk det jeg var ute etter.

2023年8月7日

Hei, Svein!

Profesjonelle og serviceinnstilt…

Profesjonelle og serviceinnstilt ansatte. Bra tilbud gjør meg også å bli fornøyd med butikken. Fortsett sån!
Takk for meg!

2023年7月21日

Hei, Liliana!

Hei, Tine!

Det er godt å høre at betjeningen i butikken levde opp til forventningene. Tusen takk for besøket. 🥰

5つ星のうち5の評価

Fikk god hjelp til å finne riktige…

2023年5月23日

Hei, Ann Kathrine!

Så flott å høre at du har hatt en god opplevelse i butikken. Tusen takk for besøket og de rosende ordene. 😊

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。