2.6

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

IndrÞmmer fejl, men nÊgter at tilbagebetale!

Jeg har vÊret inde i butikken for at få rettet et ur til, som jeg havde fået i gave. Uret var ikke kÞbt i butikken, men de sagde de godt kunne rette det til... De kunne dog kun rette det til så det enten sad helt nede på hånden eller alt for stramt og de forsikrede mig om at det ikke kunne laves anderledes. Det tog de 250kr for. En uge senere var jeg i Svendborg by, hvor jeg gik ind forbi en urmager som tog et halvt led ud af kÊden på ca 3min (altså det som de hos Skovgaard påstod ikke kunne lade sig gÞre). Urmageren i Svendborg ville ikke have penge for det. Nu har jeg vÊret inde og hÞre om de ikke selv mente det ville vÊre retfÊrdigt at give mig mine penge retur, eftersom de påtog sig en opgave som de tydeligvis ikke kunne lÞse. Det vil de ikke, eftersom jeg jo har fået udfÞrt et arbejde???

2024幎2月22日
5぀星のうち1の評䟡

Pas på og behold bon og evt. lydoptagelse

2 år efter Skovgaard havde repareret mit guldarmbånd (lÊnke) kom jeg tilbage da min lås var gået i stykker igen. Jeg havde givet kr 3000 for selve reparationen og han havde foreslået at stivgÞre leddene omkring låsen så det ville holde bedre. Da jeg kom tilbage, nÊgtede han pure, at det var ham der havde repareret låsen to år tidligere. Han kunne jo bare have sagt at den ikke kunne holde så lÊnge, men i stedet nÊgtede han bare. Den mand er en komplet lÞgner og har et ry der matcher. Pas på og behold kvitteringer og andre beviser for han godtager ikke kundens ord. Hvis det ikke var ham der havde lavet lÊnken i sin tid, havde jeg ganske givet ikke givet mig tid til at skrive denne anmeldelse.
Tak for lor

2022幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

Snyder og bedrager kunderne, for at lokke til at kÞbe

Jeg kÞbte et ur hos dem i butikken i Odense gågade i december 2021. Der blev jeg betjent af en kvindelig ekspedient, som var meget venlig og imÞdekommende. Hun fortalte mig, at garantien for uret er steget til 10 år, mens gratis skift af batteri er steget til 5 år. Hun gentog det flere gange under mit kÞb.
Halvandet år efter, da batteriet var gået i stå, tog jeg hen til forretningen med mit garantibevis, for at få skiftet batteriet gratis, som jeg var blevet lovet, og som var blevet gentaget for mig flere gange, da jeg kÞbte uret. Denne gang var den kvindelige ekspedient slet ikke venlig og blev hurtigt aggressiv og nÊgtede med en meget hÞj stemme, at hun nogen sinde havde sagt, at der ville vÊre 5 års gratis batteriskift. Udover dette begyndte hun at beskylde mig for at vÊre kommet til butikken flere gange og skÊndes med dem, selvom jeg ikke havde vÊret der siden mit kÞb af uret. Det var helt uacceptabel og uprofessionel "service"! Ud af alle de tusinde urforretninger, som findes i Danmark, vil jeg aldrig nogen sinde besÞge denne igen!

2023幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

Et utrolig dejligt sted at handle.

Et utrolig dejligt sted at handle. God kundeservice, hyggeligt/ meget behagelig atmosfÊre og ikke mindst flotte smykker, som guldsmeden selv har lavet. Jeg har års ringen 2015, halskÊden og Þrestikkerne, som passer til. Et yderst smukt håndvÊrk!

Jeg har fået vurderet, renset og repareret smykker der. Uanset, hvad man skal have, så er både personale og guldsmeden selv altid utrolig sÞde. Jeg kan varmt anbefale butikken i Glamsbjerg.

2019幎5月20日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ