4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

Hurtig og kompetent trÊfÊldning

Skovtop hjalp mig hurtigt med at få fÊldet et trÊ, hvor halvdelen var knÊkket af i blÊsten i sidste uge. De to medarbejdere, der udfÞrte arbejdet, var meget kompetente og arbejdede både effektivt og med stor forsigtighed for planterne under trÊet.
Arbejdet blev udfÞrt hurtigt, og haven blev afleveret flot opryddet.
Mine bedste anbefalinger til Skovtop og deres dygtige medarbejdere.

2026幎3月31日

Flot arbejde

Vi har haft to medarbejdere fra Skovtop til beskÊring mm i vores have i går.

De er meget effektive og laver et fint arbejde, som vi er meget tilfredse med. De har ryddet fint op efter arbejdet- og så er de meget behagelige at have på matriklen 👍
Al vores ros til dem 😊

2026幎1月28日
自発的なレビュヌ

Vi skulle have fÊldet et kÊmpetrÊ i en

Vi skulle have fÊldet et kÊmpetrÊ i en almindelig parcelhus-forhave. Der var fare for både vores og naboens hus, men Skovtops folk lÞste opgaven helt perfekt. Ikke så meget som en kvist landede forkert.
Og så er det bare fascinerende at se en personificering af Spiderman, der kravler rundt i et trÊ!
Virkelig god oplevelse og stor anbefaling herfra.

2025幎12月4日

Kompetent og professionel

Kan varmt anbefale Skovtop. Vi fik beskåret tre gamle ÊbletrÊer, og det blev klaret meget professionelt. Vi er godt tilfredse og fik flere god råd til pleje af haven, så kommer helt sikkert til at bruge Skovtop igen.

2025幎9月17日

Perfekt arbejde

Vi havde Skovtop til at klare hÊk og beskÊring i haven. Det var et veludfÞrt arbejde, der blev lavet. Vi er ovenud tilfreds med arbejdets kvalitet. Vi bruger også Skovtop til at klippe hÊkkene og beskÊre trÊerne i vores Andelsboligforening. Der udfÞres arbejdet også til alles tilfredshed.

2025幎9月8日
自発的なレビュヌ

Klamphuggeri med trÊdÞd til fÞlge

Ville gerne have et lÊrketrÊ og et egetrÊ beskåret, da de voksede lidt meget ind i himlen. Fik at vide, at det ikke var noget problem, og at lÊrketrÊet ville blive provokeret til at skyde lÊngere nede, og at det var det helt rigtige tidspunkt.
EgetrÊet blev sporadisk renset for et par store grene, hvoraf en del stadig hang flÊnset oppe i kronen, og det blev aldrig sig selv igen. LÊrketrÊet dÞde af alle de sår der blev lavet op af stammen efter klatrevÊrktÞj
Kunne aldrig drÞmme om at bruge så uprofessionelt et firma igen.

2023幎3月1日

Dårlig rådgivning

Betalte i Marts sidste år for at få besigtiget og beskåret vores store egetrÊ, der står på bakken bag vores hus. Hvis trÊet vÊltede ville det enten kunne falde ned over vores hus eller over til et fÊllesareal ved siden af vores grund (hvor der leger bÞrn, og som om vinteren bruges til kÊlkebakke). Det er altså ikke bare et trÊ der risikerer at ÞdelÊgge et andet trÊ, et skur eller lignende. Det blev gjort tydeligt at årsagen var bekymring for om trÊet ville kunne blive stående. Skovtop beskar det forholdsvis lidt, og forsikrede mig ad flere omgange for at det ville kunne holde i mange år endnu. Jeg blev på intet tidspunkt gjort opmÊrksom på at vi skulle overveje andre former for kontol af om trÊet var i god stand.

Det er nu så vÊltet i blÊsten her midt på sommeren i år. TrÊtop vil på ingen måde tage ansvar for deres vurdering - og det på trods af at det selv for en lÊgmand nu (efter trÊet er vÊltet) er tydeligt at trÊet er pilråddent indeni. Det er ikke noget der udvikler sig så hurtigt for et egetrÊ over de 15 måneder der er gået siden besigtigelsen. Jeg har naturligvis haft andre fagpersoner ude her på bagkant, der siger, at den måde trÊet er vokset på giver en velkendt svaghed netop der hvor trÊet er flÊkket. Skovtop end ikke undskyldte til en start. TrÊtop har end ikke tilbudt f.eks. at slå halv skade. Jeg fik blot at vide, at de kunne lave et tilbud på oprydning. Deres manglende ansvarsfÞlelse forarger mig, når man tÊnker på hvor galt det kunne have gået. Det er min oplevelse at de er iskolde når noget går galt.

2023幎7月3日
自発的なレビュヌ

Super service - total professionel trÊfÊldning. Hurtig handling på henvendelse, besÞg og pris. FÊldning allerede dagen efter. Er imponeret over selve fÊldning og håndtering af grene mm. af et kÊmpe stort gammelt grantrÊ! Intet blev Þdelagt i haven og intet rÞg ind til naboen, selv om trÊet stod tÊt på skel.
Kan anbefales - hurtig og professionel service!

2021幎4月29日

Super dygtige

Super dygtige. Fik fÊldet 9 hÞje fyrretrÊer, og selv om det var kompliceret at få firet de store stykker ned, fik hverken hus eller andre trÊer skrammer.
Kan varmt anbefales👍

2020幎11月3日