3.3

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

En normal dag på skovvangskolen

En normal dag da jeg var på skolegården og rapede små bÞrn, kom min lÊre der har en skÊv nÊse og en skÊv pĺk. (forklaring senere) Han kom med 5 body pĺllows. Jeg var i gang med barn nummer 31 i dag da han kom hen til mig. Han tog sine bukser ned og rapede mig hårt. Mine ben ryster, og jeg er nu homo. Anyways, her er en opskrift på neger boller:

Marcipanbunde
125 g Marcipan

FlÞdebolleskum
1œ dl Æggehvide (ca. 140 g)
25 g Sukker
250 g Sukker (ca. dl)
125 g Glukosesirup
Ÿ dl Vand
œ tsk Vaniljepasta
500 g Finthakket mÞrk chokolade - smeltet

Marcipanbunde
Rul marcipanen ud til en firkant (ca. 15 x 20 cm). Udstik 12 cirkler (a ca. 5 cm i diameter).
LÊg marcipanbundene på en plade med bagepapir og bag dem til kanten begynder at blive gylden ica. 7 min. ved 175° - varmluft. Lad dem kÞle af på en bagerist.
FlÞdebolleskum
Pisk Êggehvider og sukker skummende i en rÞremaskine.
Bring sukker, glukosesirup, vand og vaniljepulver i kog i en lille tykbundet gryde. Mål med et sukkertermometer temperaturen, den skal vÊre 117°.
HÊld sukkermassen i en tynd stråle i Êggehviderne under konstant piskning ved hÞj hastighed. Pisk i 5-7 min. til skummet er fast og sejt.
Fyld skummet i en sprÞjtepose med tylle.
Sådan samler du flÞdebollerne
SprÞjt toppe på marcipanbundene - nÊsten helt ud til kanten. Det er lettest, hvis bundene står på en gummimåtte eller en hårdt opvredet ren klud, så de ikke flytter sig.
Lad toppene stå ca. 1 time ved stuetemperatur, så overfladen tÞrrer let.
HÊld den smeltede chokolade i en cylinderformet beholder, fx et lidt hÞjt glas. Chokoladen må ikke vÊre for varm.
Dyp en flÞdebolle i chokoladen, ryst forsigtigt overskydende chokolade af, vend den hurtigt rundt og pynt den, mens chokoladen er våd. Lad den stivne på et stykke bagepapir. FortsÊt med de resterende flÞdeboller.

2024幎9月11日
5぀星のうち1の評䟡

En helt almindelig dårlig dag på Skovvangskolen

Der var en gang en lille dreng ved navn Vilbert han levet et helt normalt liv, og havde helt normale venner og gik på en helt elendig skole ved navn skovvangskolen. Det var en helt almenlig elendig dag hvor Vilbert sad på biblioteket sammen med sine helt almenlige venner og spillede skak. Men lige pluslig kom der en af de elendig lÊrer fra den elendige skole (Thomas), han begynde at råbe og skrige om et eller andet vi ikke havde gjort, FALSKE ANKLAGER. der efter begynde den onde lÊrer at råbe grimme ting af eleverne og kommenterer negativt på Vilbert udsende"dit ansigt ser underligt ud" Der efter spurgte vi Thomas(lÊreren) om hvorfor han havde et behov for at kommenter på Vilberts udsene beneagtede han alt. Da vi efter frikravartet sagde det til vores klasse lÊrer var vedkommen meget ligeglad med vores problem og sagde at vi selv måtte lÞse det.

En meget almenlig og traumatiesrene dag på skovvangskolen.

2024幎11月15日

Skolen er ikke god

DÃ¥rlige skole!
LÊrende lytter ikke til eleverne.
De pynter på historierner man de sender bedskeder hjem.
Ektremt meget forskelbehandlings.
LÊrende stinker.
Seksitiske svin de behandler pigerne bedre end drengene det finder jeg mig ik i.
LÊrende kalder mine klassekamerater navne (fede svin)
LÊrene slå min ven sidste skoledag.
#cheeks ah skole.
#Aldrig kom her.
#roachington.
#cheeks.
#Roach.
#melsen slår.

2024幎6月4日
5぀星のうち1の評䟡

Det er virkelig en dårlig skole

Det er virkelig en dårlig skole! no kidding.. Det er helt åndsvagt hvordan eleverne blive behandlet og oplÊrt. Jeg taler af erfaring, mine bÞrn skal ikke i nÊrheden af den skole, NOGENSINDE! Håber Aarhus kummune tager stilling for den her skole er ikke mere vÊrdig end en stjerne.

Tak for jeres opmÊrksomhed!

2017幎11月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ