Vi er meget glade for samarbejdet med Sofus og vores flotte nye skabe, som Sofus leverede til tiden aftalt pris, kvalitet og design.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sofus mÞbelsnedker er gennem autentisk fra 1. MÞde og selv efter levering. Han er super dygtig , dedikeret, ordentlig, Êrlig , pertentlig - en ung snedker der giver mig fÞlelsen af at han har gene... ãã£ãšèŠã
Sofus har netop leveret de smukkeste hÃ¥ndlavede mÞbler til mit nye showroom. Samarbejdet har vÊret sÃ¥ godt, fra start slut. Sofus har lyttet til alle mine behov og Þnsker - og har formÃ¥et at opfylde d... ãã£ãšèŠã
Vi har - indtil videre - fÃ¥et lavet en bÊnk med opbevaring i vores kÞkken, samt et indbygget skab i vores gang. Sofus har leveret top kvalitet fra start til slut, og han forstÃ¥r virkelig at vÊre rumme... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et dansk inventar-, kÞkken- & mÞbelsnedkeri. Vi fokuserer på at skabe skrÊddersyede snedkerlÞsninger, der passer netop til vores kunders omgivelser, Þnsker og behov. Vi indgår tÊt samarbejde med vores kunder i designprocessen, med henblik på at skabe unikke snedkerprodukter. Vi tilbyder rådgivning og sparring i forbindelse med alle vores kunders Þnskede opgaver. Alle vores tilbud er gratis og uforpligtende. MÞbelsnedker Sofus Koch er en del af SK Design ApS. Firmaet er til dagligt drevet af mÞbelsnedker Sofus Ogstrup Koch. Sofus er udlÊrt mÞbelsnedker fra Gribskov Inventarsnedkeri i 2021. Sofus blev tildelt et legat på 7.500,00 kr og en medalje for sit svendestykke.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi er meget glade for samarbejdet medâŠ
Sofus arbejder med en prÊcision ogâŠ
Sofus arbejder med en prÊcision og grundighed, der bedst kan sammenlignes med et schweizisk urvÊrk. Alt hÊnger sammen, intet er tilfÊldigt, og man mÊrker hele vejen igennem, at der er styr på både håndvÊrk, proces og detaljer.
Man skal ikke vÊlge Sofus, hvis man udelukkende går efter den billigste lÞsning. Han er ikke billig, men han er til gengÊld ekstremt dygtig, Êrlig og meget transparent i sine vurderinger. Det giver en tryghed, som er svÊr at sÊtte pris på, fÞr man har stået midt i et stÞrre projekt.
Sofus var med hele vejen fra de fÞrste overvejelser om kÞkkenudvidelsen, over vurderingen af hvad der funktionelt kunne lade sig gÞre, til de Êstetiske valg og samspillet med det eksisterende kÞkken. Undervejs tog han sig altid tid til at drÞfte, om de beslutninger vi traf, også var de rigtige på den lange bane.
Slutresultatet taler for sig selv. Finish er meget flot, og helheden fremstår gennemtÊnkt og solid. Det er tydeligt, at der er tale om håndvÊrk på et hÞjt niveau.
Fuldt ud styr på tingene
Jeg hyrede i starten af 2025 SK-Design som designer og hovedentreprenÞr til totalrenovering af mit 30âer kÞkken (formentlig), herunder ogsÃ¥ lÊgning af et massivt fyrretrÊsgulv. Resultatet er design- og hÃ¥ndvÊrksmÊssigt sÊrdeles tilfredsstillende, og det var en fornÞjelse at se, at der igennem hele processen var fuldt ud styr pÃ¥ tingene, herunder at snedkerarbejdet var nÞje koordineret med el-, VVS- og malerarbejdet. Jeg valgte en bordplade af massivt egetrÊ, massive fingertappede egetrÊsskuffer og en klassisk front, sÃ¥ kÞkkenet passer til ejendommen, der er af Êldre dato. Jeg kan se, at slutresultatet kan ses pÃ¥ sk_snedker pÃ¥ Instagram under 16. april 2025 â SnedkerkÞkken pÃ¥ Ãsterbro. For nylig udfÞrte han ogsÃ¥ et mindre snedkerarbejde for mig, ogsÃ¥ til min fulde tilfredshed.
Den bedste investering til min bolig! KÊmpe anbefaling!
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Sofus, der har hjulpet med mig med unikt snedkerarbejde, blandt andet et håndlavet spisebord i sildebenspaket.
Jeg elsker god kvalitet og det har Sofus virkelig leveret! Jeg har set hele processen fra vores fÞrste mÞde til at han lavede mit spisebord. En meget unik oplevelse hvor man virkelig kan se hvor meget kÊrlighed han lÊgger i sit håndvÊrk.
Dette er ikke blot et spisebord, men et samlingssted for gode snakke og minder. Og det er lige prÊcis derfor jeg valgte Sofus, netop for at lave et stykke håndvÊrk der fortÊller en historie.
Og hvor er det fantastisk med en professionel der virkelig lytter til mine behov og rådgiver mig på bedste vis. Man kan virkelig mÊrke at Sofus brÊnder for hans håndvÊrk og hans stÞrste Þnske er at jeg var glad.
Fra ide til fÊrdigt produkt, gik der 10 dage hvilket er enormt hurtigt!
En kÊmpe anbefaling hvis du drÞmmer om håndlavede mÞbler/gulve/kÞkkener af absolut hÞjeste kvalitet!
Varmeste og bedste anbefalinger i fht et unikt samarbejde om vores drÞmmekÞkken
Sofus mÞbelsnedker er gennem autentisk fra 1. MÞde og selv efter levering.
Han er super dygtig , dedikeret, ordentlig, Êrlig , pertentlig - en ung snedker der giver mig fÞlelsen af at han har generationers viden lagret i sine hÊnder og krop / sind .
Det har vÊret en udsÞgt glÊde at samarbejde med Sofus , der med trÊsko trÊder ind i mennesker med hÞflighed , Ã¥benhed og lytten. Sofus har givet os vores drÞmmekÞkken for livet , med smukke detaljer , solidt hÃ¥ndvÊrk og kyndig vejledning. Vi nyder at opholde os i det - Sofus â kÞkkenâ er blevet hjertet i vores lille hus i skoven ð¡ af hjertet tak kÊre Sofus ð
Gennemgang af snedkerkÞkken
Havde besÞg af Sofus, som skulle gennemgå vores nyligt installerede snedkerkÞkken for fejl og mangler. Sofus var kompetent, behagelig og kvalitetsbevidst - og han fandt nogen fejl vi ikke selv havde fundet. Kan varmt anbefale Sofus.
Vores ÞnskelÞsning kunne vi kun få hos Sofus
Vi har lige haft Sofus forbi til opfÞlgning på det snedkerkÞkken, som han efter mange gode samtaler, skitser og kÊlen for detaljerne har lavet hos os.
KÞkkenet er blevet lige så lÊkkert som vi håbede - inklusive de bordplader og hvidevarer, som Sofus også leverede.
Skal jeg fremhÊve syv unikke ting (vi ikke kunne få hos nogle af de kÞkkenfirmaer, vi talte med forinden), er det:
1 Sofus designede de snedkerskydelåger, vi Þnske i vÊggen til stuen i prÊcis samme udtryk som kÞkkenet og den underliggende kÞkkenbordsfront
2 Sofus tilbÞd os dybe skabsskuffer, en skabsindbygget bordplade til maskiner og ditto dybe hylder i hÞjskabene efter vores Þnskemål
3 Sofus tilpasse hÞjden på skabene efter rummet
4 Sofus lavede skuffeelementer efter Þnskemål til den af os Þnskede ekstra dybe kÞkkenbordplade
5 Sofus kunne ikke levere et ekstra dybt snedkerkÞleskab, men til gengÊld fik vi en fin reol bag bag kÞleskabet
6 Sofus optimerede Installationsaftaler direkte med vores hovedentreprenÞr og dennes fagfolk, så vi undgik at blive fanget på mellemhånd mellem de forskellige fagfolk og leverandÞrer
7 Sofus leverede prÊcis det, vi Þnskede efter lang og grundig fÊlles proces plus et smil og nogle gode råd, da vi pga byggeÞkonomi i stedet for en snedkerlÞsning gik med en kombination af brugte genbrugsskabe i gang, bad og sovevÊrelse
Har fÃ¥et lavet et super fedt kÞkken iâŠ
Har fået lavet et super fedt kÞkken i Lyngby af MÞbelsnedker Sofus Koch. Har ikke noget at sÊtte en finger på. Kan klart anbefales.
Et mestervÊrk af et kÞkken
Jeg kontaktede Sofus fordi familiemedlemmer kun havde godt at sige om hans arbejde og anbefalede ham. Nu har jeg fået et nyt kÞkken og er så glad at jeg også går og anbefaler ham til folk jeg kender, og jeg tÊnker også lige at dele mine erfaringer her.
Sofus er enorm rar at have i sit hjem, man får fÞlelsen af at han er god til samarbejdet med en selv såvel som andre der er involveret i at lave et kÞkken. KÞkkenet er faktisk endnu finere end det jeg havde drÞmt om, det var ikke gået op for mig at man kunne have et kÞkken lavet med så meget sans for detaljer og kvalitet. Sofus er utroligt god til sit arbejde, laver ekstra research for at dobbelttjekke at f.eks. hvidevarer har gode evalueringer og at du får det bedste til dit behov. Man kan mÊrke hans grundighed, engagement, ordentlighed, talent og arbejdsglÊde. Derudover fÞlte jeg der var en god balance mellem at han var lyttende overfor de behov og tanker jeg havde og også gav nogle super gode råd ud fra hans erfaringer.
Udover hans evner som snedker var jeg rigtig glad for hans totalenterprise. Jeg kunne fokusere på mit arbejde og hvad der ellers var at se til fordi Sofus havde helt styr på det. Han havde oversigt over processen, fik fat i kontakter til vvs, elektriker og gulvsliber som han havde gode erfaringer med, og satte endda et kort op i opgangen med hans telefonnummer i tilfÊlde af at naboer havde brug for at komme i kontakt hvis der var noget. Men det hele gik gnidningsfrit. Det var en meget anderledes proces end hvad man ellers hÞrer om at få et nyt kÞkken/renovering i det hele taget. Det er så fint når man spÞrger om det ene eller det andet og så viser det sig at det allerede er ordnet fÞr man havde tÊnkt tanken. Jeg har flere gode ting at sige men den korte version: smukt arbejde fra én man kan have fuld tillid til, jeg kan ikke anbefale ham nok.
Vi havde en rigtig god oplevelse medâŠ
Vi havde en rigtig god oplevelse med Sofus. Vi fik lagt nyt gulv samt lavet en ny vindueskarm.
Vi er meget glade for det nye gulv og kan tydeligt se, at Sofus går op i sit håndvÊrk.
Mine varmeste anbefalinger
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Sofus. Servicen var helt i top fra start til slut â professionel, venlig og imÞdekommende, hvilket resulterede i, at jeg fÞlte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem.
Kvaliteten af deres arbejde er helt i sÊrklasse, og det er tydeligt, at de går op i selv de mindste detaljer.
Tusind tak for en fantastisk oplevelse!
Kan helt klart anbefale Sofus og hansâŠ
Kan helt klart anbefale Sofus og hans arbejde, han yder en top professionel service, og levere i virkelig hÞj kvalitet.
Perfekt ny gulvplanke
Sofus lavede en ny gulvplanke til os, hvor det tidligere havde stået en vÊg. Gulvene havde endda to store hÞjdeforskelle, men Sofus lavede en hÊldning på planken der gÞr at man slet ikke lÊgger mÊrke til det i dag! Vi er utroligt glade for hans arbejde! Kan kun anbefales! Og endda til en rigtig god pris!
Sofus leverede en super flot lÞsning
Sofus leverede en super flot lÞsning, og overholdt alle aftaler, vi kan varmt anbefale Sofus.
Jeg kan klart anbefale Sofus
Jeg kan klart anbefale Sofus! Jeg skulle bruge et stykke flot egetrÊs plade til en hylde og her leverede Sofus et flot stykke arbejde. Derudover så er Sofus en rigtig behagelig fyr, jeg skal i hvert fald benytte mig af Sofus hjÊlp igen nÊste gang
God service og kvalitet
Dygtig mÞbelsnedker, som går op i god service og god kvalitet.
Indbygget bÊnk og skabslåger til perfektion
Vi har - indtil videre - fået lavet en bÊnk med opbevaring i vores kÞkken, samt et indbygget skab i vores gang. Sofus har leveret top kvalitet fra start til slut, og han forstår virkelig at vÊre rummelig, lytte til ens idéer og skabe et resultat der matcher den drÞm man har. Vi er Sà glade for at vi fik Sofus til at hjÊlpe os med vores projekter, og når vi har besluttet os endeligt for hvad vi vil med vores andre rum kommer vi også til at få ham ombord. Rimmelig pris for et godt håndvÊrk til én der brÊnder for at give sit bedste. De varmeste anbefalinger herfra!
FornÞjelse!!
Det var en fornÞjelse at have Sofus til at hjÊlpe min virksomhed med at fikse en drilsk montering af en kÞkkenlåge på en opvaskemaskine. Sofus var nem at kommunikere og planlÊgge aftalen med og meget imÞdekommende og inddragende ifm arbejdet. Varm anbefaling herfra!
Nyt kÞkken i Toldbodgade
Vi har haft den store fornÞjelse at samarbejde med Sofus fra SK Snedker i forbindelse med etablering af vores nye kÞkken i en lejlighed i Toldbodgade, og vi kunne ikke vÊre mere begejstrede for resultatet. Fra start til slut oplevede vi en fantastisk dialog, hvor Sofus virkelig lyttede til vores Þnsker og kom med vÊrdifulde input omkring både design og materialevalg. Vi er isÊr utroligt glade for hans anbefaling af en bordplade i linoleum, som har givet kÞkkenet et elegant, roligt og klassisk udtryk, prÊcis som vi drÞmte om. Hele processen forlÞb glidende, alt blev leveret til tiden. Sofus' Þje for detaljer og hans evne til at balancere Êstetik med funktionalitet er imponerende. Vi vil uden tÞven anbefale Sofus fra SK Snedker til alle, der Þnsker en professionel, engageret og detaljeorienteret snedker.
Vi bestilte en bÊnk til vores spisebordâŠ
Vi bestilte en bÊnk til vores spisebord i vores sommerhus. Sofus fik lavet en meget fin hjÞrne bÊnk med mulighed for opbevaringen i. En helt perfekt lÞsning og super udfÞrt. Vi kan sagtens anbefale Sofus hvis I skal have lavet nogle specielle lÞsninger.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã