Skylar レビュヌ 433

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg blij met mijn lichtstraat. Alles goed geregeld en goede communicatie. De lichtstraat is van hoge kwaliteit met een perfecte afwerking.

5぀星のうち5の評䟡

Super service! Fantastische service ervaren met Skylar. Nieuwe lichtstraat van Skylar overgenomen van iemand en er mistte een aantal onderdelen. 1 raam bleek verkeerd. Dit is prima opgelost door... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn ontzettend tevreden met het daklicht dat bij ons is geplaatst door Skylar. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering was de service uitstekend. Vriendelijke en professionele mensen die... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een heel fijn eerste contact gehad waarin we goed geholpen zijn omdat we maatwerk nodig hadden. Alles werd keurig geleverd en verzorgd en plaatsen was een groot gemak. Keurig afgewerkt product waar on... もっず芋る

䌁業情報

1. 建蚭䌚瀟
  2. ガラス工業
  3. 照明蚭眮請負業者
  4. 倩窓斜工請負業者
  5. サンルヌム斜工請負業者

Skylar に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Skylar is dé specialist in lichtstraten voor op alle platte daken met dakbedekking erop.

Hiervoor bieden wij de volgende modellen aan: zadeldak, lessenaarsdak en schilddak. Skylar heeft jarenlange ervaring in het vakkundig produceren en monteren van A-kwaliteit prefab lichtstraten. Hiervoor bieden we een ruim aanbod aan lichtstraten met veel mogelijkheden om naar eigen wens samen te stellen. Bij Skylar nodigen we je uit om een lichtere, natuurlijker verlichte wereld binnen te stappen. Voortbouwend op onze rijke geschiedenis als Lichtstraatgroothandel, zijn we geëvolueerd tot Skylar, jouw betrouwbare partner in het introduceren van stralend, natuurlijk licht in jouw ruimte door middel van onze kwalitatief hoogwaardige, esthetisch aantrekkelijke lichtstraten

Ga naar skylar.nl

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Opmerkingen

ZOpmerkingenoals in eerdere mail gemeld:
-order laat opgepakt na bestelling
-levering in week van 6 april maar wordt niet gemeld dat het later wordt
-in offerte stadium niet gemeld dat kraankosten meerwerk of voor eigen rekening zijn. Pas bij 1e termijn vermeld.

2026幎3月20日

Amazing product and service

Amazing product and service, since the first contact, till the installation, all really well planned and organized! I really recommend Skylar!

2025幎11月18日

Skylar からの回答

Thank you for you kind words!
Good to hear, the product and service were amazing from start till finish.
Kind regards,

Goede communicatie

Goede communicatie, levering volgens planning en goede kwaliteit.

2025幎11月1日

Skylar からの回答

Bedankt voor de mooie review!
We zijn blij te horen dat onze communicatie, planning en kwaliteit volledig naar wens waren. Bij Skylar Lichtstraten zetten we elke dag in op vakmanschap en helderheid, zowel in onze producten als in onze service.

Helemaal compleet.

De levering was gewoon top. Zelfs de bitjes voor de schroeven zaten erbij!

2025幎9月4日

Skylar からの回答

Dankjewel voor de mooie review!
Geweldig om te horen dat de levering naar wens was en dat zelf het montagedoosje in de smaak viel. Wij zorgen er graag voor, dat de montage zo soepel mogelijk verloopt voor de klant.
Geniet van de mooie lichtstraat!

prima service

prima service. prima levering. prima plaatsing door vaklieden.

2025幎10月28日

Skylar からの回答

Dankjewel voor de mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat zowel de service, levering als de plaatsing naar wens zijn verlopen. Wij geven de complimenten graag door aan onze vakmensen.

5぀星のうち5の評䟡

Super mooi daklicht geplaatst van

Super mooi daklicht geplaatst van skylar.
Erg mooi product ,en goede handleiding erbij. Prachtig resultaat!!!

2025幎10月22日

Skylar からの回答

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het daklicht van Skylar.
We wensen je heel veel plezier van het eindresultaat! :)

Tolle Beratung

Wir hatten eine sehr persönliche und fachlich gute Beratung. Wir bekamen in der Firma dann auch noch eine Besichtigung in der Fertigungshalle.
Wenn die weitere Abwicklung des Auftrags so positiv verlÀuft sind wir rundum zufrieden.

2025幎10月8日

Skylar からの回答

Vielen herzlichen Dank fÃŒr Ihre freundlichen Worte und das positive Feedback! Es freut uns sehr, dass Sie mit unserer Beratung und dem Einblick in unsere Fertigung so zufrieden waren. Wir geben auch in der weiteren Abwicklung unseres gemeinsamen Projekts unser Bestes und freuen uns auf die erfolgreiche Umsetzung.

Mit freundlichen GrÌßen
Ihr Skylar Lichtstraten Team

5぀星のうち2の評䟡

Vervanging glasplaat

Ondanks mijn uitstekende ervaring met Skylar in het verleden, is er deze keer toch een en ander misgegaan.
Het vervoer van de glasplaat zou door de monteur gebeuren, maar een dag ervoor kreeg ik s'avonds een bericht dat de volgende dag de levering rond negen uur zou plaats vinden. (werd 13.00 uur)
Daardoor heb ik allerlei afspraken af moeten zeggen, en dat terwijl het bericht van skylar was dat het een 'contactloze'levering zou zijn!!! (ik heb notabene de plaat samen met de chauffeur binnen moeten tillen!!!!

2025幎10月22日

Skylar からの回答

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat deze levering niet is verlopen zoals je van ons gewend bent, zeker na eerdere positieve ervaringen. We begrijpen heel goed dat het vervelend is wanneer de planning wijzigt en daardoor afspraken moeten worden afgezegd. Ook had de levering inderdaad contactloos moeten verlopen. Onze excuses dat dit niet volgens afspraak is gegaan.
We nemen je feedback ter harte en bespreken dit intern met onze vervoerspartner, zodat dit in de toekomst beter wordt afgestemd.
Met vriendelijke groet, Team Skylar

5぀星のうち4の評䟡

afspraken nakomen zeer belangrijk

afspraken nakomen zeer belangrijk

2025幎10月13日

Skylar からの回答

Bedankt voor je mooie 4-sterrenreview! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We blijven ons inzetten om elke bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat we de volgende keer misschien die vijfde ster mogen verdienen! Hierbij is afspraken nakomen een belangrijk onderdeel.
Met vriendelijke groet, Team Skylar.

5぀星のうち5の評䟡

Top product zeer hoog en kwalitatief

Top product zeer hoog en kwalitatief geproduceerd en afgewerkt. Mee denkent en goede service!

2025幎9月27日

Skylar からの回答

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn om te horen dat de kwaliteit en afwerking aan je verwachtingen voldoen, en dat onze service goed is bevallen. Wij denken graag mee om elk project tot een helder succes te maken.
Met vriendelijke groet, Team Skylar

Wat een fantastisch bedrijf

Wat een fantastisch bedrijf. Staan direct voor je klaar en repareren zeer vakkundig waarbij de klant kan begrijpen wat ze aan het doen zijn.
Snel en vakkundig. Alle lof

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Skylar からの回答

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je onze snelle service en duidelijke uitleg waardeert. Ons team doet er alles aan om kwaliteit en transparantie te combineren.
Met zonnige groet,

Prima service

2025幎9月17日

Skylar からの回答

Bedankt voor deze mooie woorden! Wij streven er naar om iedereen te helpen waar nodig!

5぀星のうち5の評䟡

Supper vriendelijke en komen afspraak

Supper vriendelijke en komen afspraak en levering na
Montage handleiding en materiaal kompleet Supper bedrijf.

2025幎9月4日

Skylar からの回答

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring!
Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen, dus dit is precies waar wij het voor doen.
Veel plezier met de bestelling!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。