Varerne plejer at have en super kvalitet i forhold til prisen. Derfor handler jeg her igen. Eneste lille forbedring er at hastighed når du trykker rundt på hjemmesiden er lidt hakkende. Der skal f... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Efter samtale med Ulrik fra skyts.dk følte jeg mig tryg og godt behandlet derfor bestiller vi direkte til døren. Kvalitet og god behandling Nemt lækkert og ligetil derfor vender vi tilbage hvert år... もっと見る
Bestilling gik relativt nemt, selvom hjemmesiden af og til frøs og krævede en F5 før nogen knapper virkede igen. Nu må vi se hvordan det går med leveringen.
Fint udvalg, skarpe priser til dem, der handler tidligt. Overraskende god kvalitet af fyrværkeriet! Det var oplevelsen og konklusion på det, jeg købte på Skyts.dk til nytåret 2024/2025. Har neto... もっと見る
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Har kun rosende ord om skyts.dk
Har kun rosende ord om skyts.dk. Godt udvalg og ikke mindst priserne, fik købt en masse fyrværkeri til Black Friday. I sær batterierne imponerede familien og resten af vejen, og alt virkede som det skulle. Leveringsinfo via app og sms fungerede også og selv om der var noget som ikke kunne leveres, blev jeg gjort opmærksom på det, og har fået pengene retur. Der manglede 2 poser raketter, men dem har jeg også fået pengene retur for og oven i købet et gave-kort til næste køb :-) Jeg glæder mig virkelig til nytår igen og hvad der kommer af spændende nyheder. Tusind tak til Ulrik fra Skyts som jeg har skrevet og talt med :-)
Skuffende oplevelse
God hjemmeside, gode priser – MEN: Dårlig kundeservice, 3 x gange ændret leverance-tidspunkt, levering af ikke bestilt vare pga. udsolgt bestilling (uden forudgående aftale), manglende refusion her tre uger efter reklamation, fake konkurrence (efter køb, men før levering) for at få gode Trustpilot-anmeldelser...
Dårlig kundeservice og forkert…
Dårlig kundeservice og forkert forsendelse.
Jeg kan her efterfølgende læse at andre som har haft samme problem.
Jeg bestilte den 19/12 og fik leveret den 27/12, fik ikke leveret det jeg havde bestilt, oplevede desværre dårlig kvalitet.
Jeg sende en mail den 27/12, med billeder af forsendelsen, samme dag jeg medtog leveringen.
Jeg hørte ikke noget fra dem, jeg sende igen den 2/1 og igen en 3 mail her den 13/1 uden at høre fra dem.
Jeg ringede, da jeg undret mig over ikke at havde hørt fra dem.
Han kom med div. forklaring som f.eks.
- Sygedom
- Vikarbure der har pakket forkert
- Det de havde sendt, var bedre end det jeg havde
bestil, men det var ikke tilgængeligt på
hjemmesiden.
Min feedback og ønske er herfra
- Jeg kunne godt tænke mig besked, hvis den
var udsolgt, eller hvad nu begrundelsen nu må
være, så jeg selv, kunne tage beslutningen om en
anden vare.
- Svare på mine mail´s
- Da jeg fik levering ønskede jeg pengene tilbage for
det batteri som jeg ikke havde fået leveret, da
jeg godt kunne regne ud, at de ikke kunne nå at
sende et nyt eller gøre noget ved min bestilling,
fordi jeg havde ventede 8 dage på min første
bestilling.
Kvalitet.
Det store batteri som var med i leveringen, sprang i luften ved skud nr. 10+- på 120 skud og brændt op efterfølgende.
Vedkommende bad mig om at sende billeder af dette, det er svært at vide og særligt når det brænde.
Ret skal være ret, jeg fik tilbud gavekort til næste år, som jeg har takket nej tak til.be-installationer
__________________
Svare:
Hej Ulrik,
Tak for dit svare på min bedømmelse.
Som jeg oplevede i telefonen, så er vi meget lang fra hinanden, og du har din oplevelse, som du også beskriver i dit svar.
Ovenstående er set fra min side.
Da jeg ikke havde hørt fra jer, og jeg var i knaphed på tid, og her kan jeg komme med en lang forklaring, men hvilket jeg ikke ser givtigt for dialogen. valgte jeg at tage det leverede fyrværkeri i brug, set i bakspejlet skulle jeg ikke havde gjort det.
Set i bakspejlet køber jeg et andet sted næste gang.
Jeg ønsker dig og alle andre et skøn godt nytår herfra

Skyts からの回答
Jeg må ændre min første gode bedømmelse…
Jeg må ændre min første gode bedømmelse af Skyts til denne. Gode priser, men da jeg modtog varerne var der indtil flere forkerte varer. Der lå en seddel om at en af varerne var udsolgt og man han lagt noget andet ved i stedet. Jeg mener som udgangspunkt, at man bør have muligheden for at vælge, om man vil have pengene tilbage eller andre varer. Flere af de varer som ikke var med stod dog stadig til salg på Skyts hjemmeside. Disse var også byttet ud med andre varer for ca. samme prisleje. Ulrik ringede efter jeg sendte en mail om dette, hvor han sagde, at han ville ringe senere, hvilket han ikke gjorde. Jeg har ringet flere gange, men ikke hørt mere. Ikke iorden og handler andetsteds næste år. Det største batteri jeg købte fusede ud inden det var færdigt.
9/1-2025 ny opdatering. Skyts har nu tilbagebetalt mig for de manglende og forkerte varer samt givet rabatkode til 2025. Dette ændrer selvfølgelig mit samlede indtryk af Skyts og vil bestemt overveje at handle her igen, når Skyts agerer som de har gjort på deres fejl. Jeg har derfor også ændret bedømmelsen til 4 stjerner.
Købte en større mængde fyrværkeri hos…
Købte en større mængde fyrværkeri hos dem. Det blev leveret ok, men der var problemer med ordren. Der var vedlagt en seddel om at et batteri var udsolgt - selvfølgelig det største, og man havde erstattet med andre. Det kan ske og er lidt surt, men ok det kan ske, dog underligt at man samtidig stadig kunne se det på lager på deres hjemmeside. Der manglede 2 andre effekter i ordren, mailede dem ang dette samme dag, men har intet hørt, trods 2 sendte mails. At man ikke svarer tilbage gør at jeg giver en dårlig bedømmelse for det er ikke i orden, at man ignorer kundernes henvendelser. Når jeg bestiller noget så forventer jeg at modtage det bestilte og hvis ikke, at man så giver besked og svarer!

Meget godt krudt
Meget godt krudt
Alt var godt, blackfriday gjorde jeg fik meget krudt og det kunne jeg lide!. fik mit krudt den 16-17 dec og bestilte den 10dec
Gode priser og fin håndtering af…
Gode priser og fin håndtering af levering. Der blevet leveret juleaften, men Ulrik og chaufføren var meget imødekommende og vi fik ændret adressen, da vi ikke var hjemme. Flot fyrværkeri af høj kvalitet og ingen fusere. Alt i alt meget tilfreds og vil helt sikkert handle igen næste nytår!
OTHER PRODUCTS CHEAPER
I received other products than what I ordered that are cheaper and they didn't tell me. They didn't send me 3 things that I ordered and the customer service is terrible. If you can buy from someone else, don't buy from them.

Skyts からの回答
Fragt havde bestilt en helt masse krudt…
Fragt havde bestilt en helt masse krudt men det kom aldrig

Skyts からの回答
Som altid dejlig service💪🏻 god priser…
Som altid dejlig service💪🏻 god priser og godt krudt 👌🏻😃
Forkerte varer
Fin oplevelse
Dog ikke modtaget alt hvad jeg havde bestilt. Fik en fontæne i stedet for at batteri, og den var endda også billigere end batteriet. Mindre god kundeservice, da der ikke er blevet gjort noget ved det!
Forkert vare leveret på min ordre
Nem bestilling. Lige modtaget mit fyrværkeri i dag. Dog blev der byttet lidt om på varene, ulrik ringede og forklarede årsagen. Men er tilfreds med det hele

Jeg er meget glad
Jeg er meget glad for den service jeg har fået af Ulrik, vedrørende et batteri der var byttet om på.

Mit fyrværkeri er kommet
Deres hjemmeside er lidt forvirrende med black week tilbud der forsætter langt efter black week også er NEM vægten også forskellige på tingene alt efter hvor man læser. Men udover det har det været en fin oplevelse at købe. Jeg har lige fået det hele leveret og alt ser godt ud :)

Skyts からの回答
Gode priser og godt fyrværkeri
Gode priser og godt fyrværkeri, levering blev udsat nogle dage, men helt ok da levering er gratis ved køb over 1000kr. En pakke raketter var ikke på lager så jeg blev opgraderet i for af en dyrere pakke raketter. Det eneste minus var leveringen, jeg fik udleveret 2 pakker som havde et forkert navn på, jeg sagde til fragtmanden at det ikke var mit navn på pakkerne, han kiggede efter igen og fandt de rigtige pakker, hvis jeg ikke havde været opmærksom, så havde jeg haft noget en anden kunde skulle have og manglet mit eget.

Okay…
Gode varer med stærke priser.
Den forventede levering blev ændret 3 gange og kundeservice er sløj men fine varer igen

Ustabil levering
Super fin hjemmeside og hurtig ordre bekræftelse. Og med leverings dato.
Det er så meget ustabil levering og datoen bliver rykket eller slet ikke opdateret på udsendte link.

Skyts からの回答
Hejsa jeg har fået alt mit krudt
Hejsa jeg har fået alt mit krudt, rigtigt fin levering og tager ikke for lang tid, gode priser. Jeg åbnet dog mit fyrværkerig og meget af det står der at det belv lavet i 2020, 2021 og 2022. Ville bare hører om det er nomalt eller om der er sket en felj. Det krudt man køber i butikerne er for 2024? Tak for svar på forhånd.

Skyts からの回答
Nemt og hurtig at bestille og gratis…
Nemt og hurtig at bestille og gratis levring over 1000kr håber at levering er hurtig og fyrværkeriet virker💪😁 5 stjerner her fra ind til hvider 👍

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。