ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr mycket besviken pÃ¥ skicket pÃ¥ sÀtena( blÃ¥ linjen). De var smutsiga, ofrÀscha och gav ett riktigt dÃ¥ligt intryck. Det kÀndes inte som att de hade rengjorts pÃ¥ lÀnge, vilket Àr oacceptabelt för... ãã£ãšèŠã
Idag nÀr jag Ã¥kte tÃ¥g med min dotter blev hon klÀmd i spÀrren, Hon fick panik och skrek och kastade sig pÃ¥ golvet och grÀt nÀr hon vÀl kom loss, jag skrek in till personen i luckan men han tittade ner... ãã£ãšèŠã
StÀndiga förseningar, överfulla bussar och tÃ¥g (och det oavsett tid nÀr man Ã¥ker). Prioriterar dyra spÀrrar, konstiga betalsÀttm, ett stÀndigt skrikande i högtalare om vilken station det Àr eller om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Det hÀr Àr SL:s ofï¬ciella sida pÃ¥ Facebook. HÀr informerar vi om sÃ¥dant som Àr pÃ¥ gÃ¥ng i SL-traï¬ken och svarar pÃ¥ frÃ¥gor till kundtjÀnst vardagar klockan 7-19 och helger klockan 9-17. PÃ¥ vÃ¥r sida ser vi gÀrna att du delar med dig av dina Ã¥sikter för att göra Stockholms kollektivtraï¬k Ànnu bÀttre. Om du har ett Àrende till kundtjÀnst som Àr mer personligt och du vill ha direktdialog - ring oss i stÀllet pÃ¥ 08-600 10 00. LÀmna aldrig ut personuppgifter som personnummer eller telefonnummer hÀr pÃ¥ SL:s Facebook-sida. VÃ¥rt mÃ¥l Àr att resenÀrernas kloka Ã¥sikter och idéer ska leda till att vi i Stockholm fÃ¥r vÀrldens bÀsta kollektivtraï¬k. För att nÃ¥ mÃ¥let behöver vi skapa en öppen och givande dialog dÀr alla ges tillfÀlle att höras, och vi ber dig följa dessa regler: Du Àr vÀlkommen med kritik och klagomÃ¥l; vÃ¥rt syfte Àr att göra saker bÀttre och bÀttre. DÀremot kan vi komma att ta bort Ã¥terkommande inlÀgg och diskussioner dÀr vi inte kommer vidare - för att lÀmna plats Ã¥t andra. Kommentarer eller innehÃ¥ll som innebÀr hot, personangrepp eller uppmanar till brott tas omedelbart bort. Personer som som vid upprepade tillfÀllen skriver sÃ¥dant kan bli blockerade utan förvarning. Grova hot och uppmaningar till brott rapporteras till Facebook och polisen. InlÀgg som innehÃ¥ller personuppgifter, riskerar skada en enskild person eller som inkrÀktar pÃ¥ den personliga integriteten tar vi bort med hÀnvisning till Personuppgiftslagen. Du kan skicka sÃ¥dan information till oss i ett meddelande i stÀllet. Sekretessklassat material tar vi ocksÃ¥ bort frÃ¥n sidan. Vi kommer Àven att ta bort spam, reklam och marknadsföring för företag och organisationer och kommersiella budskap för tjÀnster eller produkter som inte Àr kopplade till SL. Vi tar ocksÃ¥ bort inlÀgg och kommentarer som utan skÀlig grund syftar till att misskreditera eller skada SL:s medarbetare, sammarbetsparter eller enskilda personer utanför SL. TÀnk pÃ¥ att SL Àr en myndighet och att det du skriver till oss pÃ¥ vÃ¥r Facebook-sida blir allmÀn handling. Samma regler gÀller hÀr som om du hade skickat ett brev till vÃ¥rt kontor. PÃ¥ SL:s sida gÀller samma regler som Facebook upprÀttat med dig i anvÀndaravtalet: http://www.facebook.com/legal/terms. Du fÃ¥r ladda upp egna bilder och ï¬lmklipp pÃ¥ vÃ¥r Facebook-sida, men du mÃ¥ste ha upphovsrÀtten till det material du publicerar. Vi förbehÃ¥ller oss rÀtten att ta bort bilder och ï¬lmklipp frÃ¥n sidan i de fall dÀr nÃ¥gon annan har upphovsrÀtt eller dÀr det Àr sannolikt att personer som förekommer inte har gett sitt medgivande till publicering.
é£çµ¡å
Lindhagensgatan 100, 112 51, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- sl.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag Àr mycket besviken pÃ¥ skicket pÃ¥âŠ
Jag Àr mycket besviken på skicket på sÀtena( blå linjen). De var smutsiga, ofrÀscha och gav ett riktigt dåligt intryck. Det kÀndes inte som att de hade rengjorts på lÀnge, vilket Àr oacceptabelt för en tjÀnst som denna. Hygienen borde vara en sjÀlvklar prioritet.
Detta mÃ¥ste Ã¥tgÀrdas med tanke pÃ¥ att jag â och mÃ¥nga andra â betalar för dyra SL-kort. Som betalande resenÀrer förtjÀnar vi rena och frÀscha sÀten som man faktiskt kan sitta pÃ¥ utan obehag. Den nuvarande standarden Àr inte acceptabel och behöver förbÀttras omgÃ¥ende.
Ãr sÃ¥ less pÃ¥ SL
Ãr sÃ¥ less pÃ¥ SL. Hur kan ett företag vara sÃ¥ dÃ¥ligt?? Kan busschaufförerna göra sitt jobb istÀllet för att prata i telefon och sitta och prata med andra kollegor under körningen sÃ¥ att dom kan komma fram i tid? Kommer sent till jobbet var och varannan dag pÃ¥ grund av att de alltid Àr förseningar, hur svÃ¥rt Àr de??
Idag nÀr jag Ã¥kte tÃ¥g med min dotterâŠ
Idag nÀr jag åkte tåg med min dotter blev hon klÀmd i spÀrren, Hon fick panik och skrek och kastade sig på golvet och grÀt nÀr hon vÀl kom loss, jag skrek in till personen i luckan men han tittade ner i mobilen och reagerade inte ens? Otroligt arg, ledsen och besviken.
Sl = skandal service
Sl = skandal service, allting Àr smutsigt
Jag har aldrig blivit så krÀnkt
Jag har aldrig blivit så krÀnkt, diskriminerad som denna LARS från kundcenter i stockholm jag talade med idag 26/3 kl 19. Inte endast var han sexistisk och talade ner till mig utan han skulle konstant nÀmna faktumet att jag Àr en kvinna och att jag Àr emotionell och har kvinnliga hormoner som påverkar mig. NÀr jag försökte förklara min situation skulle han avbryta mig och istÀllet för besvara mig endast upprepa samma info på hemsidan. NÀr jag vÀl satte fram ordentliga argument och underlÀgg skulle han bli tyst och istÀllet sÀga att han inte kunde hjÀlpa mig och jag ska acceptera lÀget. NÀr jag frågade om att bli kopplad till en kollega eller en chef för att bli lyhörd vÀgrade han och la på samtalet. Jag har försökt kontakta de ansvariga och klaga via SL klagoformulÀr men det Àr svårt. Jag kommer istÀllet försöka att kontakta personliga chefer och HR. MÀnniskor som Lars hör inte hemma bland kundservice och behöver lÀra sig i hur man behandlar andra medmÀnniskor med respekt
If i could give a 0 i would
If i could give a 0 or negative i would. I am a danish student I and started commuting 3 days ago. The information i got was that i should active it before and at the machines to pass through. I got lost on my way home and ended up at a station in the middle of nowhere and there was no machines. I entered the train as nobody else were beeping in or doing anything. All of a sudden i am surrounded and cornered in a corner in the train by 4 big ticket checkers ( i am a petite small young girl) They spoke in swedish and as a danish i had a hard time understanding. I tried answering the best i could but it was hard and i dont think i fully understood. They then forced me to give my ID and did not explain why. I asked and they said they just wanted to look at it to see if the ticket was correct. Next thing i know they printed out a fine and said that i am forced to pay 2000SEK to the swedish state. I was still in chock and asked why and the reason. They told me that i should have checked in the yellow machines at the station. When i went to switch to my connected train i noticed that they followed me, i took the opportunity to ask where the yellow machines were. They could not find them and said that the machines oftest are in the station and thats no excuse. THEY COULD NOT FIND THE MACHINE AT THE STATION I WAS AT THAT. DESPITE THAT ITS EVIDENT THAT MY STORY WAS TRUE AND THIS WAS PROOF THEY STILL WOULD NOT ACCEPT IT. They refused to talk to me after and instead said to complain to the company. I have now talked to SL and will update you on what they say. I have contacts in journalism and newspaper and have no issue getting this out. If anybody else have been wrongly handled by the ticket checkers please contact me
Finns inget positivt med SL
Allt med SL Àr dåligt! Personalen, tågen, priserna och att hålla tiderna.
à kte med 648 frÃ¥n rimbo till rÃ¥nÀs klâŠ
à kte med 648 från rimbo till rånÀs kl 08:20 jÀtte trevlig busschaufför den 18/3-26
Vilket pucko till förare stÀngerâŠ
Vilket pucko till förare stÀnger dörrarna innan folk ens hinner gå av? Dörrarna Àr öppna i ca 8 sekunder totalt. Lycka till att ta dig av eller ombord om du inte vill tackla dina medresenÀrer. Riktigt hÀrligt företag.
okej men men
StÀndiga förseningar
StÀndiga förseningar, överfulla bussar och tåg (och det oavsett tid nÀr man åker). Prioriterar dyra spÀrrar, konstiga betalsÀttm, ett stÀndigt skrikande i högtalare om vilken station det Àr eller om man ska se upp för avstånd. DÀremot aldrig prio på att få tågen att gå i tid.
Dessutom en massa sjÀvlgott skrytande om hållbarhet, nÀr det inte finns någon som fått så många att ta bilen förutom SL!
Biljetterna försvinner?
Från T-Centralen till Högdalen, vidare med en bussen hem men det drogs ytterligare 1 biljett trots att de heliga 75 minuterna inte kan ha passerat! Man får inte heller ta ett snabbt stressbesök till matbutik tills bussen ska komma. Den kom direkt den dagen så ingen tidsspillan.
Hemskt girigt att SL inte ens förlÀnger tidsfristen till 120 minuter, inte det udda 75 min.
Vad hÀnder?
Otroligt trevlig idioti
Det Àr riktigt bra om man typ SÃGER var man placerar ut sina busshÃ¥llplatser och inte typ sÃ¥ slÀnger ur sig lite dÀr man rÃ¥kar kÀnna för det. Framförallt inte om man rÃ¥kar vara HELT PANTAD. Det Àr ocksÃ¥ en höjdare om man inte vÀljer att ha sin svÃ¥raste lokaltrafiks-laburint dÀr bussarna till sjukhusen möts, alltsÃ¥ mitt pÃ¥ st:Eriksplan. För det rÃ¥kar nÀmligen vara sÃ¥ att chansen att stöta pÃ¥ en hundbajskorv rakt i foten gÃ¥r upp med ungefÀr hela 300% PROCENT sekunden man rör sig inom en fem kilometers radie, vilket inte Àr sÃ¥ nice om man dessutom springer runt med Google Maps i högsta hugg i hopp om att det kanske ska sitta EN mÀnniska med lite vett som typ kanske kÀnt för att skriva VAR bussen gÃ¥r ð€ men nej, istÀllet fÃ¥r man starta dagen med en hundbajs och slask smothie. Ojsan vad gott. JAG GILLAR INTE HUNDBAJS
(Personalen på alla bussar Àr fantastiska så ge dem högre lön för i bövelen)
SL Àr rentav vÀrdelösa. Att betala
SL Àr rentav vÀrdelösa. 12720kr om Ã¥ret betalar man som kund och ska behöva Ã¥ka i smutsiga nergÃ¥ngna bussar som jÀmt och stÀndigt Àr försenade pga "framkomlighets svÃ¥righeter " eller sÃ¥ har bussen gÃ¥tt sönder! Ãr det inte dags att lÀgga ner lite resurser och skaffa nya bussar eller Ã¥tminstone se till att serva dem ordentligt? Inte nog med det, blippen öppnar upp ens plÃ¥nbok pÃ¥ mobilen och det har dragits över 400kr frÃ¥n mig trots att jag har mÃ¥nads biljett. Och vill man ha kompensation för det, ja dÃ¥ mÃ¥ste man ta sig till deras huvudkontor och starta en lÃ¥ng process...
Ãnskar att jag kunde ge 0 i omdöme
Alltid sena, bussar dyker inte upp. Dåliga kommunikationer mellan olika fÀrdmedel. USLA i alla delar av stan samt absolut överprisat för att inte få något för pengarna
Alltid sÀmst nÀr det gÀller
Alltid sÀmst nÀr det gÀller. Mindre turer - överfulla bussar. Spårvagnar som inte kommer utan rapporterade störningar.
Hycklarföretag
Kan tyvÀrr inte sÀga något annat Àn att den Àr usel, förseningar stup i kvarten tyvÀrr.
Jag hatar er
Sorgliga SL
Det som förundrar mig mest med SL Àr det att de varje Ã¥r verkar bli lika förvÃ¥nade över att det blir kallt och faller snö i Stockholm. Som att det inte har gjort det typ varje Ã¥r, nÃ¥gonsin, liksom. âFörseningar pÃ¥ grund av en förfrusen ellÃ¥daâ eller vad det nu Àr. Hur i hela friden kan en ellÃ¥da förfrysa i Sverige? DET ÃR Sà HÃR KALLT VARJE VINTER! RÃ¥der det pÃ¥ riktigt en sÃ¥dan inkompetens att infrastrukturen Àr byggd för en Spansk sommar snarare Àn Svensk vinter? Det verkar snarast sÃ¥. SjÀlvklart har politiken ett stort ansvar genom en tillrÀcklig budget etc., men det misstÀnksamma Àr att SL, Ã¥r efter Ã¥r, misslyckas med att lÀra av tidigare misstag och hitta lösningar pÃ¥ problemen. Det Àr som att man nöjer sig med dagens situation. Det Àr inte billigt att resa heller, men sÃ¥dana klagomÃ¥l avfÀrdas med ett simpelt âDet Àr inflationenâ. Det finns fÃ¥ saker som fÃ¥r en att vilja slita ut hÃ¥ret pÃ¥ sig sjÀlv som denna sorgliga ursÀkt till kollektivtrafik.
Ljuger om framkomlighetsproblem
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹