ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor deze cursus betaal je zeer veel geld, maar hij is extreem wisselvallig. De ene keer krijg je een mooie cursus, waar dingen duidelijk staan uitgelegd. De andere keer krijg je geen cursus, enk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
SlaagTAT verzamelt de allerbeste bijlesgevers die zich enkel focussen op het voorbereiden van studenten op het Toelatingsexamen Arts & Tandarts.
é£çµ¡å
Spaanse Burchtlaan 49 00.01, 3000, Leuven, ãã«ã®ãŒ
- 0493 64 35 91
- slaagtat.be
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geslaagd en gunstig gerangschikt.
Ik ben geslaagd en gunstig gerangschikt op het toelatingsexamen geneeskunde. Ik had een score behaald van 195/240. Zonder SlaagTAT had ik dit resultaat niet kunnen behalen en was ik denk ook niet gunstig gerangschikt. Ik heb een boostertraject gevolgd, waardoor SlaagTAT mij in 2 á 3 maanden heeft voorbereidt op het toelatingsexamen. Ik volgde herhalingslessen, waardoor je bij elk hoofdstuk verschillende vragen ging maken op examen niveau. Voor elk herhalingsles moest je het hoofdstuk hebben doorgenomen, zodat je wist waar het over ging. De uitleg voor elk hoofdstuk was zeer duidelijk en de lessen die gegeven werden door de professoren waren echt zeer goed.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden over SlaagTAT en ik zou iedereen aan willen raden om hier een cursus voor te kopen, want ze kunnen u laten slagen voor elk toelatingsexamen.
Fysieke groepslessen
Ik heb de fysieke groepslessen gevolgd bij slaagtat en ik ben gunstig gerangschikt voor zowel arts als tandarts. Ik zou de groepslessen zeker aanraden, want je komt in een kleine klas terecht waarbij er nogsteeds veel persoonlijke aandacht aan te pas komt. Je krijgt ook een studiecoach toegewezen die je heel je traject opvolgt en waaraan je altijd vragen kan stellen. De lessen zijn wel heel prijzig en er is nogsteeds veel zelfdiscipline vereist om te kunnen slagen voor het toelatingsexamen, dus het is wel iets waarover je goed moet nadenken wanneer je het traject start. Het was voor mij een heel fijne ervaring bij slaagtat!
geslaagd en gunstig gerangschikt
Ik ben geslaagd en gunstig gerangschikt op het toelatingsexamen tandheelkunde. Ik behaalde een hoge score van 200/240. De lessen bij slaagTAT hebben mij zeker en vast geholpen om mijn droom waar te kunnen maken en ik ben hier ook heel dankbaar voor.
Ik volgde privé lessen online. Tijdens deze lessen overliep je met de leerkracht een hoofdstuk en de oefeningen op dit hoofdstuk. Door hun gestructureerde lessen en online platform wist ik zeker dat ik alle leerstof gezien had.
Ook de herhalingslessen zijn een groot pluspunt. Hier maak je echte oude examenvragen en leer je veel bij.
Over het algemeen ben ik heel tevreden. Echter moet iedereen zich ervan bewust zijn dat als je dit wil doen dat dit ook heel veel tijd kost. Het is veel werk en je gaat vele uren achter je bureau zitten, maar het is het allemaal waard.
Heel goeie cursus
Ik volgde online privé lessen bij slaagTAT en ben daar heel tevreden over. Het online cursus materiaal die je ook op papier krijgt toegestuurd is gestructureerd en volledig voor biologie en chemie. Voor fysica en wiskunde zijn deze samenvattingen die een handig overzicht vormen en een goeie aanvulling zijn voor de video's die beschikbaar zijn. Ook zijn er super veel nieuwe oefeningen die je kan maken. Ik ben dankzij slaagTAT gunstig gerangschikt voor het toelatingsexamen arts, ook was ik erdoor voor tandarts en dierenarts. Iedereen is super vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!
Fysica
Ik volgde de cursus Fysica en ben dankzij SlaagTAT gunstig gerangschikt. Het is een enorm slimme investering. Als je twijfels hebt zou ik zeggen ga ervoor!
Goede voorbereidingscursus
SlaagTAT heeft mij geholpen om te slagen voor de toelatingsexamen arts en tandarts. Het is een zeer mooi en gestructureerde begeleiding waarbij dat ik veel heb kunnen bijleren, zeker een aanrader!
Ik kwam uit TSO en ben gunstigâŠ
Ik kwam uit TSO en ben gunstig gerangschikt in mijn laatste jaar secundair bij een combinatie van slaagTAT en school
Toelatingsexamen
Ik ben gunstig gerangschikt voor het examen en ik heb groepslessen gevolgd voor Slaagtat. Het heeft me zeer zeker geholpen. Echt een aanrader!
Toelatingsexamen
Fijne groepslessen, goede lesgevers, zeker aan te raden!
Ik vond de begeleiding bij SlaagTATâŠ
Ik vond de begeleiding bij SlaagTAT heel goed en ik raad het zeker aan! Als je op zoek bent naar een goede begeleiding voor het toelatingsexamen arts/tandarts dan ben je hier op de juiste plaats!
Ervaarde lesgevers en goedeâŠ
Ervaarde lesgevers en goede begeleiding!!
Echt een aanrader!
Ik heb de groepslessen bij SlaagTAT gevolgd en kan niets anders zeggen dan dat ik had gehoopt eerder hier van af te weten! Door de fantastische begeleiding van alle lesgevers ben ik namelijk gunstig gerangschikt voor geneeskunde!
Echt een aanrader!!
Perfecte begeleiding die mijn dochterâŠ
Perfecte begeleiding die mijn dochter hielp slagen voor toelatingsexamen!! Alle dank voor alle lesgevers.
Ik heb groepslessen gevolgd
Ik heb groepslessen gevolgd. Ik vond dat de begeleiding heel goed was. SlaagTAT weet echt wat ze doen, en proberen steeds op de hoogte te blijven en hun diensten te verbeteren. Ik vond het geweldig dat ik een studiecoach had want dat maakte het ondanks de groepsleden toch een persoonlijkere ervaring.
Ik ben geslaagd op het toelatingsexamenâŠ
Ik ben geslaagd op het toelatingsexamen geneeskunde dankzij de hulp van slaagtat. Ik heb groepslessen gevolgd bij hun, ik raad deze dan ook zeker aan om te volgen als je hulp wilt bij het studeren voor het toelatingsexamen.
Heel professioneel en goede lesgevers!!
Heel professioneel en goede lesgevers!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã