Super blij met Slaapzakplaza! We hebben 50 slaapzakken gekocht voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast kregen we ze aangeleverd voordat de betaling rond was omdat er zeer koude nachten aankwamen voor... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bijzonder geraakt door de geweldige actie van slaapzakken voor Lesbos/Moira. Na de koop ook erg warm en menselijk contact gehad met klantenservice. Daarnaast ook een geweldige mail over hoe dit bedri... ãã£ãšèŠã
Ruime keuze aan slaapzakken. Ik miste de wasinstructies bij enkele slaapzakken. Toch wel handig om te weten. Gelukkig wist Google raad. Maar met plezier gebruik gemaakt van een aantrekkelijke aanbiedi... ãã£ãšèŠã
Mijn eerste eigen slaapzak gekocht bij slaapzakplaza.nl omdat bij elke slaapzak duidelijk beschreven staat welke temperatuur bereik het heeft, de afmetingen van de slaapzakken en de maximale persoonsl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goed geregeld bij Slaapzakplaza
Bestelling en bezorging bij slaapzakplaza.nl verliep helemaal top, ik kreeg mijn nieuwe slaapzak netjes op tijd binnen. De slaapzak zelf is fijn en warm, zag er precies zo uit zoals op het plaatje en doet wat er in de beschrijving stond. Goede prijs-kwaliteit.
Prijstechnisch goede slaapzakken metâŠ
Prijstechnisch goede slaapzakken met goede kwaliteit voor een redelijke prijs.
Super
Goede slaapzak voor een goede prijs .track and trace netjes niks op aan te merken
Alles netjes verlopen
Super geregeld en Top service !!!
Super geregeld en Top service !!!
Prima producten voor een goede prijs
Rits
Prima slaapzak, lekker warm. De rits mag beter. Loopt redelijk vaak vast en er zit maar één ritsloper aan.
Snelle levering en correct mailcontact
Snelle levering. Huisnummer ontbrak, via de mail correct en snelle reactie. Aan te bevelen dus !
netjes en op tijd geleverd super goed !!
netjes en op tijd geleverd super goed !! en het goede product geleverd.
Supersnelle levering
Supersnelle levering. Het enige jammere is dat de kleur van het product niet overeenkomt met wat er op de site staat. Verder top!
Mooie rode slaapzak
Snelle leveren slaapzak super warm en heel mooie rode kleur erg blij mee.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. alles keurig geregeld. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Chapeau
Tevreden over slaapzak
Tevreden over de slaapzak, precies wat ik ervan verwachtte. Wel was de omzak stoffig.
Super
Super! Zeer snel en goed geholpen. Ook telefonisch contact gehad. Alles verliep naar wens en de slaapzakken zijn ook prima!
snel en correct
....
Bezorging ging goed, netjes binnen de tijden. De slaapzak is goed, lekker licht, zacht en lekker warm ik heb deze nog niet met 5 graden gebruikt dus ik weet niet of die daaraan zou voldoen, maar voor camperen in de zomer is het een prima slaapzak.
Ik had een slaapzak besteld
Ik had een slaapzak besteld, deze was niet aangekomen bij ons maar wel afgeleverd bij Post.nl. Ik heb een mail naar slaapzakplaza gestuurd en ik kreeg gelijk een mailtje terug en de volgende dag had ik de slaapzak in huis. Top service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã