レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Var lidt skeptisk i starten, men havde lÊst rigtig mange anmeldelser om puden, dÞjer nemlig med nakken, kronisk piskesmÊld efter et cykelstyrt. Men mÃ¥ sige at den lever fuldt op til forventningerne,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har for nylig kÞbt bÃ¥de en pude og en sovemaske fra Sleepiva, og jeg er utrolig tilfreds med mit kÞb! Produkterne er af hÞj kvalitet og giver en fantastisk komfort. Sovemasken er super behagel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super hurtig levering. Puden er den bedste jeg har prÞvet - og jeg har shoppet en del "specialpuder" de sidste 3-4 Ã¥r grundet nakkesmerte og migrÊne. Den hÞje del i midten er super god, specielt hv... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt er godt. Hurtig levering og virkelig tilfreds med varen. Den bedste pude jeg nogensinde har haft. Mine nakkesmerter er helt forsvundet. Udgiften til puden har jeg hurtigt tjent hjem ved spar... もっず芋る

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

166件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Rigtig god service og en god pude.

Rigtig god service

2026幎3月14日

KÊre M. Batak

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de servicen og din pude 😊

Team Sleepiva 🀍

Den absolut bedste hovedpude jeg

Den absolut bedste hovedpude jeg nogensinde har haft 🩷Har ikke haft ondt i nakken siden jeg begyndte at bruge den og anbefaler den til mange 🩷 1000 tak for den bedste pude ever🩷

2026幎3月16日

KÊre Dorthe

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du ikke lÊngere har ondt i nakken, og at du er sÃ¥ glad for din pude 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du anbefaler den videre – og dine ord varmer 💙

Vi kÞbte 2 puder hvor jeg havde brug

Vi kÞbte 2 puder hvor jeg havde brug for en pga. nakkesmerter og min mand pga. snorken. Jeg prÞvede den fÞrst og den forvÊrrede desvÊrre mine nakkespÊndinger, selv om den fÞltes vehagelig at ligge pÃ¥, min mand derimod fik lÞst sin snorken - der skulle lidt tilvÊnning til - 1 uge men sÃ¥ snart han lÃ¥ pÃ¥ den snorkede han ikke, lÃ¥ han pÃ¥ den gamle pude snorkede han. Vi havde kÞbt pudebetrÊk til som former sig efter puden, det eneste er at det er lavet af “silke” sÃ¥ det skal man ogsÃ¥ vÊnne sig til. Vi har haft fin korrespondance med sleepiva ift returnering af den pude vi ikke havde brugt. SÃ¥ alt i alt er bÃ¥de min mand og jeg glade for kÞbet - vi sover begge godt nu. 😊

KÊre Anne

Tusind tak for din grundige og Êrlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at I deler jeres oplevelse – både det der fungerede, og det der ikke gjorde 😊

Hvor er det dejligt at hÞre, at din mand har fÃ¥et sÃ¥ god effekt af puden og slipper for at snorke 🙌
Og samtidig er vi glade for, at I har haft en god oplevelse med vores kundeservice i forbindelse med returneringen 💙

Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse 😊

Team Sleepiva 🀍

Den skulle lige have en chance i

Den skulle lige have en chance i starten, da det er svÊrt at skifte hovedpude. Men synes faktisk jeg vågner sjÊldnere og det virker til at vÊre godt for min nakke. So far so good.

2026幎3月14日

KÊre Sara

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det er helt naturligt, at det lige krÊver lidt tilvÊnning at skifte hovedpude – og hvor er det dejligt at hÞre, at du allerede mÊrker en positiv forskel 😊

Vi håber, det kun bliver endnu bedre herfra 🙌

Bedste pude nogensinde.

Alt er godt.
Hurtig levering og virkelig tilfreds med varen.
Den bedste pude jeg nogensinde har haft.
Mine nakkesmerter er helt forsvundet.
Udgiften til puden har jeg hurtigt tjent hjem ved sparet kiropraktor-besÞg.
Jeg er glad🀗

2026幎2月18日

KÊre Gitte

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det skÞnt at hÞre, at puden har gjort sÃ¥ stor en forskel for dig – og at dine nakkesmerter er helt forsvundet 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du er så tilfreds og endda sparer ture hos kiropraktoren 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse 💙

Team Sleepiva 🀍

God service, hurtigt levering og en dejlig pude

2026幎2月26日

KÊre SÞren

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de servicen, den hurtige levering og din pude 😊

Team Sleepiva 🀍

En god oplevelse hele vejen igennem

En god oplevelse hele vejen igennem. Nu skal jeg så bare vÊnne mig til at sove med puden - forelÞbig tegner det godt :)

2026幎3月5日

KÊre Lis

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem 😊

Det er helt naturligt lige at skulle vÊnne sig til en ny pude – og det lyder heldigvis som om, det gÃ¥r den rigtige vej 🙌

Vi hÃ¥ber, den fortsÊtter med at leve op til dine forventninger 💙

Team Sleepiva 🀍

Opbygningen af puden er virkelig gennemtÊnkt.

Opbygningen af puden er virkelig gennemtÊnkt. Selvom jeg ikke kunne bruge puden, (da den var for hÞj til mig) - så fik jeg mulighed for både at returnere puden eller få refunderet noget af belÞbet og beholde puden (og kunne glÊde en anden med den). Virkelig god service.

2026幎3月10日

KÊre Katja

Tusind tak for din Êrlige og fine anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at du oplever puden som gennemtÊnkt – ogsÃ¥ selvom den desvÊrre ikke passede helt til dig 😊

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores service og lÞsningen omkring returnering 🙌

Tak fordi du delte din oplevelse 💙

Team Sleepiva 🀍

Vi er glade for vores puder

Vi kÞbte 2 puder - fik dem hurtigt, og er super glade for dem. Det er et godt kÞb, og vi kan varmt anbefale at kÞbe puderne. Ydermere er det betryggende, at man kan returnere, hvis puderne ikke lever op til forventningerne - i vores tilfÊlde skal de IKKE returneres :-)

2026幎3月10日

KÊre Anne-Marie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det skÞnt at hÞre, at I er sÃ¥ glade for jeres puder – og at de lever helt op til jeres forventninger 😊

Det betyder meget for os, at I fÞler jer trygge ved kÞbet, og ekstra dejligt at hÞre, at de ikke skal returneres 🙌

Tak for jeres varme anbefaling 💙

Anmeldelse af "Butterfly" hovedpude

Anmeldelse af puden efter to ugers brug
Det positive:
- Den har gjort en positiv forskel på mine nakkesmerter, som var årsagen til at jeg kÞbte puden. Så overordnet set er jeg tilfreds.
Det negative:
- Jeg savner mere "memory foam" effekt. Jeg synes faktisk ikke jeg kan mÊrke memory-foam effekten overhovedet.
- Jeg tilkÞbte et pudebetrÊk. Det rÞg direkte i skraldespanden da jeg modtog det. ForfÊrdelig polyester glinsende stof som jeg på ingen måder havde lyst til at lÊgge mit hoved på.
- Jeg fandt så ud af at puden faktisk kommer med et betrÊk som kan tages af, så det ekstra pudebetrÊk er ikke nÞdvendigt. Men det er godt nok ringe at vaskeanvisningen siger max 30 grader. Det skal kunne kogevaskes. Samme vaskeanvisning var på det tilkÞbte pudebetrÊk. Det er for dårligt.
- Kvaliteten af det medfÞlgende betrÊk, som også er lavet af polyester, virker heller ikke super godt. Jeg har skÊgstubbe, og betrÊkket har allerede efter to ugers brug tydelige spor af slitage fra mit skÊg.

2026幎3月7日

KÊre Niklas

Tusind tak for din grundige og Êrlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for os, at du deler både de positive oplevelser og det, du ikke er tilfreds med.

Vi er glade for at hÞre, at puden har haft en positiv effekt pÃ¥ dine nakkesmerter 😊
Samtidig tager vi din feedback omkring bÃ¥de memory foam-fornemmelsen og betrÊkket meget seriÞst – det er vÊrdifuld viden for os i forhold til at forbedre vores produkter fremadrettet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💙

Super dejlig pude 😁😁👍☀

KÊre Jesper

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er sÃ¥ glad for din pude 😁

Super hovedpude, hurtig levering

KÊre Dorte

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glÊder os at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med bÃ¥de puden og den hurtige levering 😊

Team Sleepiva 🀍

Super hurtig levering. LÊkker kvalitetspude.

Super hurtig levering.
Puden er den bedste jeg har prÞvet - og jeg har shoppet en del "specialpuder" de sidste 3-4 år grundet nakkesmerte og migrÊne.
Den hÞje del i midten er super god, specielt hvis man ligger på ryggen.
Jeg bÞvler stadig en lille smule med, hvordan jeg skal placere mig, når jeg ligger på siden - men det er uden sammenligning den bedste pude jeg har oplevet til dato.

2026幎2月26日

KÊre Trine

Tusind tak for din skÞnne og Êrlige anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at hÞre, at du oplever puden som den bedste, du har prÞvet – isÊr nÃ¥r du har testet mange forskellige gennem tiden 😊

Det giver rigtig god mening, at det lige krÊver lidt tilvÊnning at finde den helt rette position pÃ¥ siden – og vi er glade for, at du allerede oplever en stor forskel 🙌

Tak fordi du deler din oplevelse 💙

Efter en hjernerystelse

Efter en hjernerystelse, har jeg dÞjet med nakke problemer. Jeg har kÞbt og prÞvet adskillige hovedepuder.... Sleepiva er den bedste jeg har fundet til at stÞtte min nakke.

2026幎2月27日

KÊre Anja

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det fantastisk at hÞre, at puden hjÊlper dig med at stÞtte din nakke efter din hjernerystelse 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du har fundet en pude, der gÞr en forskel – isÊr nÃ¥r du har prÞvet mange forskellige fÞr 💙

Bedste hovedpude nogensinde

Jeg må indrÞmme, at jeg var noget skeptisk, da jeg så Silas Holst reklamere for puden på Facebook.
Men da jeg alligevel skulle finde en ny hovedpude, valgte jeg alligevel at springe til at kÞbe en.
Jeg er blevet så vild med den pude, at jeg nu har bestilt en mere. Som jeg har tÊnkt at ville bruge i campingvognen.
Kan kun Êrgre mig over at jeg ikke bestilte to fÞrste gang med ekstra besparelse.
Har fået en meget bedre sÞvn allerede efter fÞrste nat med denne fantastiske hovedpude og ingen nakkestivhed og smerter i ryggen, når jeg stå op.
Jeg kan kun anbefale den varmt til alle.

2026幎3月4日

KÊre kunde

Tusind tak for din fantastiske og Êrlige anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at hÞre, at puden har overgÃ¥et dine forventninger – og at du allerede efter fÞrste nat oplevede bedre sÞvn uden smerter 😊

Det er ogsÃ¥ skÞnt at hÞre, at du har bestilt en ekstra til campingvognen 🙌

Tak for din varme anbefaling – den betyder rigtig meget for os 💙

Team Sleepiva 🀍

Jeg har aldrig haft en bedre pude

Jeg har aldrig haft en bedre pude. Den giver mig den helt rette stÞtte, som jeg har haft brug for. Efter få ugers brug kan jeg mÊrke at jeg har fÊrre opvågninger om natten og jeg slapper af i nakke og kÊbe.

2026幎3月4日

KÊre Kathrin

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Hvor er det skÞnt at hÞre, at puden giver dig den rette stÞtte, og at du allerede oplever fÊrre opvÃ¥gninger og mere afslapning i bÃ¥de nakke og kÊbe 😊

Det betyder virkelig meget for os, at du mÊrker sÃ¥ stor en forskel 💙

Team Sleepiva 🀍

Jeg har prÞvet diverse bÃ¥de dyre og

Jeg har prÞvet diverse både dyre og billige puder, som ikke holdte hvad de lovede. Men da jeg så, at denne pude havde en prÞvetid på 30 dage, tÊnkte jeg, at det kunne der jo ikk ske noget ved at prÞve.

Allerede efter fÞrste nat kunne jeg mÊrke forskel. Havde ikke de smerter som jeg plejer, men var lidt Þm de fÞrste 2 morgener. Men jeg sov igennem natten uden at vågne som jeg plejer (ca 4 - 5 gange).
Her efter en uge går det fint. Jeg får den stÞtte som jeg mangler i nakken.

Var lidt skeptisk da jeg så hvor hÞj den var i virkeligheden. Men det fungere fint indtil videre.

Jeg er sikkert på at pude ikke bliver returneret 😊

KÊre Susanne

Tusind tak for din grundige og Êrlige anmeldelse 🙏
Det betyder rigtig meget for os, at du allerede fra fÞrste nat kunne mÊrke en forskel – og at du nu sover bedre og fÃ¥r den stÞtte, du har manglet 😊

Det er helt normalt lige at skulle vÊnne sig til en ny pude, sÃ¥ det er dejligt at hÞre, at det kun er blevet bedre for dig 🙌

Og hvor er det skÞnt at hÞre, at puden ikke skal retur 😄

Tak fordi du delte din oplevelse 💙

Super kundeservice

Super kundeservice - hurtig levering - skÞn pude (har dog kun nået at sove middagslur men den virker lovende).
Firmaet kan anbefales.

KÊre Eeva

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kundeservice, levering og din pude 😊

Selv en god middagslur tÊller – vi hÃ¥ber, den fortsÊtter med at leve op til dine forventninger 🙌

Tak for din anbefaling 💙

Team Sleepiva 🀍

Det er en super god og dejlig hovedpude

Det er en super god og dejlig hovedpude. Jeg har prÞvet mange forskellige, men denne er simpelthen den bedste

KÊre Bente

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Hvor er det skÞnt at hÞre, at puden er den bedste, du har prÞvet 😊

Det betyder rigtig meget for os, isÊr nÃ¥r du har erfaring med mange forskellige puder 🙌

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。