Sleepo レビュー 379

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Bestilte et hagebord. Varen ble sendt samme dag, og mottok det tre dager senere. Bordet hadde fått en skade. Kundeservice svarte og ordnet opp umiddelbart. Veldig fornøyd med god service når noe først... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Rask levering. Det er positivt. Dessverre ikke sømløst da Bring/Posten ikke leverte slik de skulle. Posten sin feil! Som følge av at det ble tolket som min feil ble jeg sendt en e-post om fraktkrav på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kjøpte et cafebord til kr 2100. OK, Men Det manglet slle skruene som skulle til for å sette det sammen. Skrev til kundeservice og ba dem sende oss det som manglet. «Skulle høre med lageret». Har ikke... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Varene ble levert raskt, og produktet har god kvalitet! Kundeservice brukte lenger tid på å svare på en henvendelse enn tiden det tok fra før jeg bestilte til jeg mottok varen (et sofabord). Venter f... もっと見る

企業情報

1. 家具店
  2. ホーム センター

当該企業による記述

Møbler og interiør online På Sleepo.no finner du alt innen interiør og møbler som hjelper deg med å lage ditt eget drømmehus. Hos oss kan du handle senger, sengegavler, sofaer, bord, oppbevaring, sengetøy, tepper, belysning, pynteputer og mye annet til hjemmet ditt. Sleepo.no har noe for enhver smak, du finner et bredt utvalg med over 80 merker og 10 000 produkter.

4.1

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Lampeskjermen var like fin som vist på…

Lampeskjermen var like fin som vist på bildet. Kom innen dagene som er nevnt i leveringstid.

2025年11月12日

Hej Tone,

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra! Hoppas att den nya fina lampskärmen passar hos dig.☺️

Fine produkter

Fine produkter, grei levering med valg av tidspunkt,

2025年10月31日

Hej Ingrid,

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra! Hoppas att du är nöjd med dina nya fina stolar! ☺️

God kundeservice

Kjøpte to barstoler, som var veldig ulike i fargen. Sendte mail og fikk rask og god hjelp med tilbud om nye stoler eller prisavslag. Veldig god kundeservice!

2025年11月12日
自発的なレビュー

Hej Carina,

Stort tack för din recension!

Gud vad roligt att höra! Hoppas att du är nöjd med dina nya fina barstolar!🌸

God kundeservice

God oppfølging og service fra kundebehandler.

2025年10月16日

Hej Ernst,

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra, tack snälla för dina fina ord.

Produktet var som forventet

Produktet var som forventet, til en god pris.

2025年10月27日

Hej Anne,

Stort tack för din recension.

Gud vad roligt att höra! Hoppas att dem nya fina barstolarna passar hemma hos dig. 😊

5つ星のうち5の評価

Veldig god kundeservice og fantastisk…

Veldig god kundeservice og fantastisk utvalg!

2025年10月22日

Stort tack för din recension!

Gud, vad roligt att höra – det glädjer oss verkligen! Hoppas att du är nöjd med dina nya fina bord!🤍

Vi på Sleepo önskar dig en fortsatt underbar dag!

5つ星のうち1の評価

3 uker uten seng

Kjøpte ny seng for 20.000 (hele bestillingen var på 60.000 med sofa inkludert) fra sleepo, men det mangler mange deler på sengen, så vi får ikke bygget den. Det har gått 3 uker og vi venter fortsatt på delene. Sleepo har ikke kommet med oppdatering når vi kan forvente å få delene.

Har aldri opplevd så dårlig kommunikasjon og elendig kundeservice på netthandel.

Spurte om vi kan få et hyggelig gavekort eller noe form for rabattkode som kompensasjon, men det kunne vi altså ikke.

Så vi fortsetter med å sove på gulvet..

Anbefaler ikke Sleepo og veldig skuffet over hvordan de behandler kundene sine som legger igjen så store kjøpesummer!

2025年11月2日
自発的なレビュー

Hej Henri,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss och för att du berättade om din upplevelse. Vi förstår verkligen att situationen med den saknade sängen och bristen på uppdateringar har varit både frustrerande och besvärande för dig – det är absolut inte den standard vi strävar efter.

Vi beklagar verkligen att delar saknas och att det har dröjt så länge utan information. Vi tar din feedback på största allvar och vill säkerställa att du får dina delar så snart som möjligt.

Jag kan tyvärr inte hitta rätt på ditt ärende här via trustpilot då jag inte ser ditt ordernummer, men om du kontaktar oss på info@sleepo.se så kommer jag se till så att du får hjälp med ditt ärende så snart som möjligt. Om du vill får du gärna ringa till oss så tar vi tag i det här direkt!

Återigen, vi är väldigt ledsna för den här upplevelsen och tackar för att du ger oss möjlighet att rätta till det. Ser fram emot att höra ifrån dig.

5つ星のうち5の評価

Rask levering av nydelige interiør…

Rask levering av nydelige interiør produkter.

2025年10月20日

Hej Ann-Elen,

Tack för att du tagit dig tiden att ge oss en recension.

Så roligt att höra och vi hoppas verkligen att dem nya fina produkterna passar hemma hos dig. 😊

leverte til rett tid

leverte til rett tid. god kvalitet

2025年10月1日

Tack för din recension.

Vad kul att höra att leveransen gått smidigt och att du är nöjd med kvaliteten.☺️

Flott kundeservice !

Flott kundeservice , nydelige møbler

2025年9月26日

Hej Sonja,

Tack för din fina recension.

Vad kul att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss och att du tycker om dina nya möbler. Vi hoppas att soffan och mattorna passar fint hemma hos dig.☺️

5つ星のうち1の評価

Sleepo er elendige på kommunikasjon

Sleepo sendte meg først en pakke der den ene rammeplanken til senga var vridd slik at senga ikke kunne monteres. Det tok en rekke telefonsamtaler, en hel masse e-poster med bilder og dokumentasjon, og hele seks uker før jeg fikk en ny planke tilsendt. OG DA VAR DET FEIL PLANkE!! Sleepo sendte meg rn del til en 160 cm bred seng, mens sengen jeg hadde kjøpt var 140 cm bred. Etter to måneder på flatseng hadde jeg nå fått nok og kjøpte seng et annet sted. Å få returnert senga til Sleepo tok igjen MASSEVIS av telefoner, e-poster, dokumentasjon og mas, og det tok 3-4 uker før den endelig ble hentet. Etter dette nye uker med mas for å få pengene mine tilbake. NB Sleepo poengterte at de gjorde et UNNTAK når de tok den defekte senga i retur. Når de endelig betalte tilbake pengene for senga måtte jeg purre flere ganger for å få tilbake for frakt av senga. Igjen poengterte de at det var et UNNTAK at jeg fikk tilbake dette. Med andre ord, min konklusjon er: Det eneste trygge er å aldri handle med Sleepo!

2025年6月11日

Kjapp levering

Kjapp levering, bra produkt.

2025年10月6日

Hej Magne,

Tack för din recension.

Vi blir så glada att höra att du tycker om den snabba leveransen och att du är nöjd med din nya kudde och ljuskälla.☺️

Fornøyd

Rask levering, gode stoler.

2025年9月29日

Hej Andrea,

Tack för din recension.

Vad kul att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och med dina nya stolar. Vi hoppas att stolarna passar fint hemma hos dig.☺️

5つ星のうち5の評価

Flott og rask service og levering

Flott og rask service og levering.
Veldig fornøyd med kjøpet mitt:)

2025年9月17日

Hej Merete,

Tack för din fina recension.

Vad kul att höra att du är nöjd med dina nya barstolar och att leveransen gått smidigt. Vi hoppas att dina barstolar passar fint hemma hos dig.☺️

God service

Rask forsendelse og god kvalitet

2025年9月12日

Tack för din recension.

Vad kul att höra att du uppskattar den snabba leveransen och att avlastningsbordet motsvarar dina förväntningar.☺️

Vi på Sleepo önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen tillbaka till oss!🤍

Flotte stoler

Flotte stoler, god sittekomfort, og helt tidsriktige! Rask levering, enkel betaling.

2025年8月28日

Hej Hilde,

Tack för din fina recension.

Gud va kul att höra att du fått en fin helhetsupplevelse. Vi hoppas att stolarna passar hemma hos dig.☺️

RASKT LEBERING

RASKT LEBERING. BRA PRODUKTE,

2025年9月10日

Hej Nalliah,

Stort tack för din recension!

Vad kul att höra att du tycker om den snabba leveransen och din nya resenackkudde.☺️

Vi på Sleepo önskar dig en fortsatt fin dag och varmt välkommen tillbaka!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。