Bestilte et hagebord. Varen ble sendt samme dag, og mottok det tre dager senere. Bordet hadde fått en skade. Kundeservice svarte og ordnet opp umiddelbart. Veldig fornøyd med god service når noe først... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Rask levering. Det er positivt. Dessverre ikke sømløst da Bring/Posten ikke leverte slik de skulle. Posten sin feil! Som følge av at det ble tolket som min feil ble jeg sendt en e-post om fraktkrav på... もっと見る
Kjøpte et cafebord til kr 2100. OK, Men Det manglet slle skruene som skulle til for å sette det sammen. Skrev til kundeservice og ba dem sende oss det som manglet. «Skulle høre med lageret». Har ikke... もっと見る
Varene ble levert raskt, og produktet har god kvalitet! Kundeservice brukte lenger tid på å svare på en henvendelse enn tiden det tok fra før jeg bestilte til jeg mottok varen (et sofabord). Venter f... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Møbler og interiør online På Sleepo.no finner du alt innen interiør og møbler som hjelper deg med å lage ditt eget drømmehus. Hos oss kan du handle senger, sengegavler, sofaer, bord, oppbevaring, sengetøy, tepper, belysning, pynteputer og mye annet til hjemmet ditt. Sleepo.no har noe for enhver smak, du finner et bredt utvalg med over 80 merker og 10 000 produkter.
連絡先
スウェーデン
- sleepo.no
ネガティブなレビューの 4%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Everything went well
Everything went well. On time delivery and great customer service.
Det må gå an å få krysse av
Det må gå an å få krysse av uten iå måtte utdype svaret og gi det en tittel.det blir litt vel masete. 😗🙃
Har kjøpt 8 stk spisestoler
Har kjøpt 8 stk spisestoler, ryggen knekkes ved svært lite belastning. Har fått tilsendt 2 nye etter at ryggen ble knekt, men kvaliteten er fortsatt dårlig. Nå er atter 2 stoler knekt i ryggen, har fått penger tilbake for de siste 2, men Sleepo vil ikke oppheve kjøpet på de resterende stolene.
Raskt levert
Bestilte ileggsplater til et spisebord vi allerede har kjøpt. Platene ble sendt kort tid etter bestilling.
Alt var godt pakket inn og til tross for posten sin elendige behandling av pakker så var platene helt fine når de kom frem. Veldig bra!
Raskt og enkelt
Fikk ikke produktet nå etter en og halv…
Fikk ikke produktet nå etter en og halv måned jeg har bestilt. Har tatt kontakte med soeepo. De sa de skulle sjekke hva som skjedde men har ikke hørt noe nå etter en uke.
Rask levering 👍
Bestile 2 stk sofa
Bestile 2 stk sofa.
En av sofan hadde en skade på seg ved leveranse. Fikk tilsendt helt ny sofa. Utrolig god og hyggelige kundeservice!
Misvisende produkt
Bestillte en madrasstrekk i "100% bomull". Etter at jeg opplevde at det føltes ut som å sove på plastikk, så spurte jeg kundeservice om det faktiskt var bomull eller noe annet material i den. De sier at det er 100% bomull. Etter noe mer forskning, finner jeg side fra produsent, og der står det at støtte er laget av 100% polyuretan. Dette var ikke opplyst om i produktbeskrivelse på Sleepo sin side. De hadde utelatt denne informasjonen. DET ER EKSTREMT MISLEDENDE. Jeg klagde på dette, og ville reklamere produktet siden de hadde markedført det som noe annet, men fikk ingen hjelp fra de.
Dårlige retur rettigheter
Kjøpte en pute til 1600kr som gjorde nakke og rygg værre. Fikk ikke returnert puten mot pengene tilbake pga jeg hadde brutt forsegling.
Meget fornøyd
Meget fornøyd. Kjøpte en hubsch hylle og den var helt perfekt. Kom Ca to ukers tid etter bestilling
Rask og god levering
Good customer service
Update:
Got contacted by customer service and now everything is sorted out smoothly.
Original comment:
I have asked for replacement of a broken piece two months ago. They asked for which part and I answered right away. One month waiting time and they claimed never received my answered. Now after sending several emails above how it is going, I never heard back from them again.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。