Gebeld door verschillende telefoonnummers, bij het terugbellen wordt geen bedrijfsnaam of medewerkersnaam gegeven. Bij navraag blijkt het om sliminternet te gaan, ze zouden veel van mijn gegevens heb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vandaag gebeld door Levi Zonneveld van Sliminternet. Hij heeft een keurig nette aanbieding gemaakt, zodat het voor mij een goede reden was om terug te gaan naar Ziggo. Het was niet alleen een goed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Belarius heeft me fantastisch geholpen voor een stuk goedkoper internet. Het was in kwartiertje voor elkaar. Hij was vrolijk en vol ideeën en passie voor zijn vak. Dankjewel Belarius. Voo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mira Jansen, (Manager) Heeft mij zeer goed geholpen betreffende abonnementen van mobiel en internet. Heeft veel geduld,en heeft alles goed uitgelegd, waardoor voor mij als klant die overstap durft... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 42ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel vaag telefoontje gehad
Heel vaag telefoontje gehad. Was eerst stil tot er ineens iemand ging praten. Duurde even voordat hij duidelijk was dat hij van sliminternet.nl was. Hij wist waar ik woonde en mn naam. Wilde perse weten bij wie ik internet had. Wilde ik niet zeggen, maar hij bleef het vragen. Ik vertrouw het voor geen meter. Ik heb het gesprek afgekapt.

Sliminternet ããã®åç
Normaal schrijf ik geen reviews
Normaal schrijf ik geen reviews, maar voor dit gesprek met Joost de Jong maak ik graag een uitzondering. Hij nam telefonisch contact met me op namens Ziggo en wist me niet alleen duidelijk, maar ook heel prettig een aanbod uit te leggen: het Wifi Groot + TV Start pakket.
Wat me vooral opviel, was zijn manier van communiceren. Geen standaard verkooppraatje, maar écht een helder en persoonlijk gesprek. Joost nam de tijd om mijn situatie te begrijpen, dacht mee en legde stap voor stap uit wat het pakket inhoudt. Daardoor voelde het meer als een adviesgesprek dan een verkoopgesprek.
Het aanbod zelf is eerlijk gezegd verrassend aantrekkelijk en oprecht de moeite waard. Je merkt dat Joost weet waar hij over praat en het ook belangrijk vindt dat je als klant écht tevreden bent.
Kortom: een super ervaring en een mooi aanbod. Als iedere telefonische kennismaking zo zou verlopen, zou ik vaker positief verrast worden.

Oplichters
Oplichters, ga lekker iemand anders lastig vallen met je ongevraagd bellen.

Opdringerige belletjes
Ik werd gebeld uit het niets met een vaag verhaal of of ze mijn gegevens mocht controleren en of ik wilde overstappen. Nadat ik aangaf geen interesse te hebben zou ze ophangen en mij doorverwijzen naar het 'recht van verzet' maar werd de verbinding verbroken.
Update: verandert van 1 naar 3 sterren, het bedrijf heeft het netjes opgelost en gaat het intern verder uitzoeken.

Sliminternet ããã®åç
Zeer vriendelijk en goed uitgelegd enâŠ
Zeer vriendelijk en goed uitgelegd en een leuke aanbieding
Zeer leuk gesprek gehad met Steven borsboom

Joost de Jong
Joost de Jong, heeft me geweldig geholpen, leuk gesprek gehad.

Sliminternet ããã®åç
Eindelijk een goed internet snelâŠ
Eindelijk een goed internet snel internet beter dan storing van Odido die veel problemen geeft ik krijg hier bij hulp met de aansluiting en is beter dan odido 10-09-2025

Sliminternet ããã®åç
Zeer goed geholpen door Patrick zeerâŠ
Zeer goed geholpen door Patrick zeer behulpzaam.

Ik ben tevreden
Ik ben tevreden, heel aardig en behulpzaam. Goede service!

Sliminternet ããã®åç
Ik werd gebeld door Roos.Ze had voorâŠ
Ik werd gebeld door Roos.Ze had voor ons een hele mooie aanbieding.Ze heeft het heel goed uit gelegd op een rustige manier.Ze dwong ons echt niet. ( Wat sommige wel doen.) Ik ben zeer te vreden over Roos.Ik geef haar een dike 10.R van Veen

Sliminternet ããã®åç
Hij was super duidelijk en leuk gesprek meneer schab
Hij was super duidelijk en leuk gesprek

Sliminternet ããã®åç
Liesa de Wit heeft mij uitstekendâŠ
Liesa de Wit heeft mij uitstekend geholpen

Overstap naar Ziggo
Na telefonisch contact met Evelien de Smet, wil ik haar graag bedanken voor het overstappen naar Ziggo/Vodafoon. Ik ben super goed geholpen. dank

Vriendelijk medewerker,heel goedâŠ
Vriendelijk medewerker,heel goed uitgelegd, wat er gaat veranderen en betere opties voor een goedkoop all in one pakket.

Goede uitleg en zeer behulpbaar
Goede uitleg en zeer behulpbaar