De slippers, Reef Fanning Gun Metal, zijn heerlijke slippers. Goede ondersteuning en sluiten mooi aan om de voet. Helaas deed PostNL wel erg lang over de bezorging. Tot twee keer toe kreeg ik bericht... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vlotte bezorging, ik moest helaas het product terugsturen omdat het niet goed paste. Het terugsturen verliep prima, snel ontving ik bericht van ontvangst en keurig binnen de termijn ontving ik de cred... ãã£ãšèŠã
De bestelling en verzending was prima. De bestelde slipper geaccepteerd. Maar ontdekt nadien dat ik achterop op de zijkant van mijn hiel ga lopen. Op één of andere manier trekt mijn voeten scheer in... ãã£ãšèŠã
Zéér snelle afhandeling van aankoop, duidelijk communicatie per mail. Retour procedure, super eenvoudig, geen printer nodig en zeer snelle retourbetaling, zelfs inclusief de gemaakte verzendkosten. He... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Slippers ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
â Gratis retourneren
â Achteraf betalen
Op de website van Slippers.nl vindt u de leukste slippers van de mooiste merken: Havaianas, Ipanema, Reef, Crocs, Birkenstock en nog veel meer. We verkopen veel verschillende modellen, van teen- en badslippers tot sandalen. Kortom: een compleet assortiment met veel verschillende modellen voor dames, heren en kinderen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Snelle en juiste levering
Boven verwachting snel en netjesâŠ
Boven verwachting snel en netjes geleverd. Goed verpakt en alles in goede staat. De ontvanger was er blij mee.
Ruim gesorteerde website om jouw slipper te vinden
Website is duidelijk, prijzen zijn duidelijk zichtbaar.
Filters zijn handig.
Geen vijf sterren omdat na het zoeken en filteren de slipper die ik wilde toch niet leverbaar bleek.
Ruime keuze en kwaliteit is goed.
Slippers waren ook eerder binnen dan in eerste instantie werd gemeld.
Ruime keuze
Ruime keuze, product op voorraad en snel en volgens afspraak geleverd
Snelle levering. Om 21.30 uur besteld en de volgende dag al geleverd. Conform de info op de website als de bestelling voor 22.00 uur wordt geplaats.
De volgende dag in huis
Snelle levering en alles netjes in orde
Aanrader
Makkelijke en duidelijke zoekfunctie, uitgebreid assortiment, goede communicatie over de bestelling.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
3 werkdagen levertijd heeft 17 dagenâŠ
3 werkdagen levertijd heeft 17 dagen geduurd. Mails er achter aan gestuurd na 1 week want ik hoor maar niks. Komt geen excuses. Krijg ik ook nog te horen dat ik korting heb gehad dus ik moest niet zeuren. Terwijl iedereen die korting kon krijgen. Ik bestel nooit weer wat bij jullie

Slippers ããã®åç
Snelle levering en hele fijne slippersâŠ
Snelle levering en hele fijne slippers echt een aanrader
Good service!
Fast delivery, good quality of the product, but delivery point is a bit not convenient
Eerste verzending door dhl retourâŠ
Eerste verzending door dhl retour genomen en niet bij een dhl punt afgegeven. Meteen klantenservice gemaild met de vraag deze naar een dhl punt te bezorgen, dit was geen probleem. Dag erna mail gehad dat er een credit was verstuurd en dar ik de bestelling opnieuw via de site moest doen. Bij de nieuwe bestelling 15⬠meer kwijt ivm een verlopen kortingsactie. Daarnaast was het pakket zwaar beschadigd met levering.
Makkelijk bestellen
Makkelijk bestellen, duidelijk, snelle levering
Snel en netjes geleverd!
Juiste keuze is zo gedaan en lekkerâŠ
Juiste keuze is zo gedaan en lekker snel geleverd
Goede website kleine verbeteringen benodigd
Website is goed te navigeren. Wat me wel opviel is dat niet de juiste afbeelding bij het product stond, maar heb toch besteld en naar de naam van het artikel gekeken. Verder levering is goed verlopen en de naam klopte idd en het plaatje niet, dus nu kan mijn dochter genieten van 2 nieuw paar slippers
Zeer snelle levering en waar voor jeâŠ
Zeer snelle levering en waar voor je geld.
blij
Goede info en snelle levering en de reef slippers zijn werkelijk perfect.
Goed product
Goed product, precies zoals op de afbeelding. Geen verzendkosten. Verzending duurde wel een week, maar dan heb je ook wat.
Prima service!
Makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd
Alles perfect!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹