Hold jer langt vÊk
Hold jer langt vÊk.
KÃMPE FUSKER FIRMA.
De opkrÊver 50% af belÞbet du de har indrevet direkte fra dig hvis ikke kunden indbetaler direkte til dem.
LegalTech virksomheder der hjÊlper både virksomheder og privatpersoner med at retsforfÞlge småkrav, der hidtil ikke har vÊret rentable at forfÞlge på grund af hÞje advokat- og retsomkostninger. Vi håndterer alle typer sager op til 100.000 DKK.
Sortedam Dossering 55 , 2100, KÞbenhavn Ã, ãã³ããŒã¯
Hold jer langt vÊk.
KÃMPE FUSKER FIRMA.
Udover at opgive falsk adresse, så sender de krav ud der ikke er berettiget, og med en formulering som om de allerede havde fået en dom - og i Þvrigt med fantasibelÞb.
Der er altså krav om at man checker et krav inden at man sender det ud - den her forretningmodel er vist ikke helt lovlig
I forbindelse med en lÊngere rejse for hele vores familie (7 personer) over Atlanten blev vores fly hjem forsinket gevaldigt, så vi vil strande i en europÊisk lufthavn natten over.
Vi havde heldigvis valgt flybilletter der kunne annulleres, det gjorde vi brug af for at kunne vÊlge en anden hjemrejse - det kneb gevaldigt for flyselskabet at få returneret vores udstående. vi var faktisk ved at give op.
Men med Smallclaims hjÊlp lykkedes det at få hver en krone retur!
De behandlede sagen professionelt - og vendte tilbage som aftalt.
De har mine anbefalinger.