Et Ã¥r siden. Tilbage i juni 2025 fik jeg lavet et bikefit, hvilket jeg har anmeldt tilbage i 2025 (5 stjerner). At fÃ¥ taget mig sammen og fÃ¥ gennemfÞrt denne bike fit, har jeg aldrig fortrudt. irrita... ãã£ãšèŠã
Efter flere Ã¥r med cykling og kÞb af flere forskellige cykel mÊrker ramte jeg en cykel der gav mig kraftig nakke / hoved smerter hver gang jeg tog et trÊningspas. Efter flere forsÞg pÃ¥ selv at... ãã£ãšèŠã
Det bedste kÞb jeg har lavet indenfor âcykelverdenenâ det skulle jeg har gjort for lang tid siden. Der blev justeret pÃ¥ nÊsten alle dele og hvilken verden til forskel. Dagen efter Bikefit blev der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super god oplevelse. John og hans kone er rare mennesker og super imÞdekommende. John har styr pÃ¥ tingene og ser ikke begrÊnsninger, hvis man evt skulle mangle nogle dele, sÃ¥ er han behjÊlpelig med a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ããŒã ãµã€ã¯ãªã³ã°
- èªè»¢è»å±
- ãã€ã¯ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒå°éåº
- ãã©ã€ã¢ã¹ãã³ ã¯ã©ã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Opnå maksimal komfort og ydeevne på din cykel takket vÊre et videnskabeligt testet monteringssystem! idmatch Bike Fitting er en innovativ service, der garanterer enhver cyklist en unik oplevelse gennem specielt udviklede vÊrktÞjer
Koldingvej 144F, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
- info@smartbikefit.dk
- smartbikefit.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Et år siden.
Et år siden.
Tilbage i juni 2025 fik jeg lavet et bikefit, hvilket jeg har anmeldt tilbage i 2025 (5 stjerner). At få taget mig sammen og få gennemfÞrt denne bike fit, har jeg aldrig fortrudt. irritation i knÊ, lidt sovende fingre, er udeblevet og har gjort glÊden ved at cykle meget stÞrre.
Det perfekte bikefit
Efter flere år med cykling og kÞb af flere forskellige cykel mÊrker ramte jeg en cykel der gav mig kraftig nakke / hoved smerter hver gang jeg tog et trÊningspas.
Efter flere forsÞg på selv at justere cyklen samt et bikefit i KÞbenhavn og der desvÊrre ikke fik lÞst mit problem valgte jeg at få lavet et bikefit hos SMARTBIKEFIT.DK.
Dette har jeg aldrig fortrudt.
Fik dog at vide min cykel nok ikke ville komme til at passe mig korrekt og valgte så at kÞbe en ny cykel sf andet mÊrke som SMARTBIKEFIT.DK anbefalet stÞrrelse og opsÊtning på.
Dette betÞd jeg i dag ikke har haft smerter ved brug af den ny cykel.
Tusind tak for jeres fantastiske bikefit.
Kan kun varmt anbefale SMARTBIKEFIT.DK
Super god oplevelse
Super god oplevelse. John og hans kone er rare mennesker og super imÞdekommende. John har styr på tingene og ser ikke begrÊnsninger, hvis man evt skulle mangle nogle dele, så er han behjÊlpelig med at bestille tingene hjem. Super lÞsningsorienteret. Det var en god oplevelse, at få lavet bikefit.

Smartbikefit ããã®åç
Det bedste kÞb jeg har lavet indenforâŠ
Der blev justeret på nÊsten alle dele og hvilken verden til forskel.
Dagen efter Bikefit blev der kÞrt 105km tur med den lokale cykelklub. Uden nogen af de sÊdvanlige Þmheder hist og pist.

Deres tilgang til opgaven
Deres tilgang til opgaven. Deres 3D opmÃ¥linger og deres hÞje service niveau, har gjort oplevelsen til 5*. Jeg har bÞvlet med ryggen og prÞvet flere andre bikefits, uden held, men nu har jeg lige cyklet for fÞrste efter bikefit og det sidder lige i skabetâŠ. Ikke nok med at de benytter 3D scanning, sÃ¥ er de ovenikÞbet billigere end en del andreâŠ. Hvis du spÞrger mig, sÃ¥ levere en ydelse, som burde koste mere;)

Jeg kan varmt anbefale SmartBikeFitâŠ
Jeg kan varmt anbefale SmartBikeFit Vejle og John. Han er utrolig dygtig, grundig og samtidig meget behagelig og hjÊlpsom. Han tager sig virkelig tid til at sikre, at alt passer perfekt, og man fÞler sig tryg og velinformeret gennem hele processen. Jeg kÞbte en saddel gennem ham, som skulle ankomme inden 5 dage, og da den var fremme, monterede han den uden merbetaling. En sjÊlden kombination af faglig ekspertise og fremragende kundeservice â absolut fem stjerner herfra!
Overvejer du et Bikefit - kan det varmt anbefales hos John.

Det kan noget!!
Endelig tog jeg mig sammen og fik lavet et bikefit.
Meget professionelt og alligevel hyggelig stemning.
3D scanning og IDmatch bike - virkelig en oplevelse. Intet er overladt til tilfÊldighederne - og nogle af justeringerne kunne ligefrem mÊrkes med det samme. Nu glÊder jeg mig endnu mere til at skulle cykle videre. Tak for en virkelig god oplevelse - bedste anbefalinger herfra.

Endelig det rette bikefit
Endelig det rette bikefit! Der findes mange gode bikefittere derude. Jeg har vÊret der. Det der gÞr det her bikefit anderledes og markant bedre i min optik, det er Selle Italias 3D bikefit system inkl. sadel pressure map! Jeg har siden 2020 bÞvlet med at finde rette sadel. Men et pressure map her - og boom - der var den! 3 ugers efter bikefit med udelukkende indendÞrs kÞrsel og zero problemer på selv de lange ture. For mig total game changer. LÊg dertil yderst behagelig tone og seriÞsitet. Klamper skal også lige nÊvnes. Også her bruges opmåling data, og tool for at placere dem korrekt. Som sagt spot on perfekt! Kommer helt sikkert igen med sko, MTB og andet godt fremover.

Top ekspertise
Efter flere bikefits med varierende grad af ligegyldighed fra andre bikefittere, havde jeg faktisk givet op at komme ind i cykelsporten.
Så fandt jeg en video ved GCN som omtalte IDMatch der bruges ved Smartbikefit og jeg kom forbi til en fitting. Allerede ved velkomst er man taget hjerteligt imod, man fÞler sig taget godt hånd om og de er super dygtige til at forklare hvert lille skridt, og sikre sig man er helt med.
Vi fik fittet mig og fundet frem til den helt perfekte stilling, så nu er jeg godt kÞrende. Så en kÊmpe ros til Smartbikefit herfra :)

Smartbikefit ããã®åç
Velforberedt og yderst metodisk...
Velforberedt og yderst metodisk gav mig en virkelig fin behandling og udfordringer som jeg har sÞgt lÞsningen på lÊnge blev lÞst med en hÞj grad af faglighed - tak for en virkelig lÊrerig og givende formiddag. Kan kun anbefale stedet.

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse. Solid vejledning, rådgivning og masser af tid til at snakke alt igennem. Kan på det varmeste anbefales uanset om det er bikefit eller hjÊlp til sko og udstyr.

Bikefit
Rigtig god oplevelse at få lavet bike og klampefit hos Smarbikefit i Vejle. Har helt klart vÊret en forbedring såvel med sko/klamper som med position på cyklen. Kan kun anbefale det til andre.

KÞrsel vÊrd fra Fyn af!
Jeg fik lavet mit fÞrste bikefit her efter anbefaling, og jeg kan virkelig godt forstå, hvorfor man kÞrer fra Fyn af!
Virkelig imÞdekommende, kyndig og professionelt personale, der kan rådgive og vejlede - selv for en nybegynder, som jeg.
Alt i alt en utrolig behagelig og tryg behandling- og en forretning - som jeg til enhver tid vil kÞre fra Odense af for at benytte.

God oplevelse
De var hjÊlpsomme og meget engageret i cykling. En god oplevelse. Kan varmt anbefale andre at få foretaget bikefit m.v. hos dem. De var i Þvrigt også meget fleksible med tidspunktet for levering af bikefittet. Dejligt når man ikke selv kommer fra byen og derfor har et stykke vej til butikken.

Smartbikefit ããã®åç
Professionel og involverende service iâŠ
Professionel og involverende service i forbindelse med kÞb af Bont cykelsko.
Jeg kommer helt sikkert igen.

Smartbikefit ããã®åç
Super venlig service, kompetence og entusiasme
Har for nogen tid siden fået lavet et bikefit, efter en snak med min cykelhandler, der anbefalede Smartbikefit i Vejle.
Jeg blev en smule overrasket over de Êndringer bikefittet medfÞrte på min racer, som jeg enlig synes, jeg havde det godt med, de nye indstillinger har gjort cyklen bedre, hurtigere og mere bekvemt.
Smartbikefit handler også med cykelsko, der passer godt til os nordlige vikinger, med brede fÞdder. Så det er også endt med to par nye sko, et par til ladevej og et til gravel/MTB, der ikke er for lange, for at få dem brede nok til mine fÞdder.
Et godt foretagende, super venlig service, kompetence og entusiasme, som jeg gerne vil anbefale, der bestemt efter min menig fortjener 5 stjerner.

Smartbikefit ããã®åç
Fik lavet et bikefit fÞr kÞb af nyâŠ
Fik lavet et bikefit fÞr kÞb af ny cykel. Super service og virkelig kompetent vejledning. Når cyklen er fundet skal jeg forbi igen for endelig indstilling.

Smartbikefit ããã®åç
Super god oplevelse af bikefit
Super god oplevelse af bikefit. Har haft problemer med fÞdder og arme der begynder at sove og ondt i bagdelen. Efter bikefit er disse problemer vÊk. John og litta er super dygtige og de deler ud af alle deres fif og der er ingen pres på at skulle sÊlge ekstra men giver gode råd om hvad og hvordan. Så hvis di er det mindste i tvivl om du skal have et bikefit, så gÞr det. Det er den bedste investering du kan give dig selv....

God service.
God service.
Jeg havde kÞbt nogle cykelsko som slet ikke fungerede i en anden butik. Jeg finder dem på nettet og skriver en del frem og tilbage med dem. Det ender med at jeg tager fra Kph til Vejle for at prÞve sko. Vi finder om muligt det bedste par sko som findes på marked ved mindre vi skal ud i custom sko og hele oplevelsen var meget rolig med god tid til at få tjekket alt ordenligt så vi kom frem til det rigtige valg.

Smartbikefit ããã®åç
Bikefit - En god investering.
I forbindelse med at jeg for nyligt begyndte at cykle igen, har jeg haft et Þnske om et bikefit for at sikre den korrekte sideposition og reducere risikoen for småskader etc.
John & Litta er super rare og professionelle, og vi fik en god snak om alt mellem himmel og jord når det kommer til cykling - Så for en relativt uerfaren cyklist var det faktisk en ekstra god oplevelse, da de glÊdeligt delte ud af deres erfaringer.
De 1495,- blev meget hurtigt et "symbolsk belÞb" på endnu en "cykelinvestering" jeg ikke ville have vÊret foruden.
Mvh
Stig.