Smartbox Sverige レビュヌ 350

TrustScore 5段階評䟡の3

3.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Lovade leverera pÃ¥ 2-5 dagar,det har gÃ¥tt 7 dagar nu,fortfarande inget paket.var menat som femtioÃ¥rspresent nu blev det inte sÃ¥,fÃ¥r vÀl anlita Postnord sÃ¥ fÃ¥r det bli försenad uppvaktning.TrÃ¥kigt var... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Det gick inte att spÃ¥ra paketet. Jag fick ett spÃ¥rningsnummer, men ingen hÀnvisning alls till hur man skulle spÃ¥ra paketet. VÀnde mig till kundtjÀnst, men det fanns bara AI-robot att chatta med som i... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag har fÃ¥tt en upplevelse via Smartbox i present. Helt omöligt att boka nÃ¥got via deras hemsida! Telefonnumret Àr stÀng med en telefonsvarare som hÀnvisar till öppettiderna, jag har ringt undder... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vill uppmÀrksamma er medarbetare Yuri pÃ¥ kundservice och ge ett fÃ¥ng rosor. Jag har haft strul med min Smartbox sedan lÃ¥ng tid tillbaka vad gÀller att kunna boka upplevelse. Yuri har haft tÃ¥lamod med... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. ギフトバスケットの店
  3. ラッピング甚品店

圓該䌁業による蚘述

Letar du efter en bra och personlig gÃ¥va som mottagaren sÀkert kommer att Àlska? 🎁🎁 🎁 DÃ¥ Àr en Smartbox vad du behöver! 👍 Varje Smartbox innehÃ¥ller ett stort antal handplockade upplevelser som levereras i en vacker och fÀrgglad lÃ¥da. Det finns 30 teman och mer Àn 1400 olika upplevelser inom omrÃ¥den som skönhet, gastronomi, kultur och weekendresor. Du kan anvÀnda Smartbox vid alla tillfÀllen - oavsett om det Àr en present till en vÀrd eller vÀrdinna, en julklapp, en morsdagspresent, till Alla hjÀrtans dag - eller om du bara vill glÀdja nÃ¥gon du Àlskar. 😍 Om du behöver mer hjÀlp Àr du vÀlkommen att skicka ett meddelande till oss 📧 pÃ¥ kundservice@smartbox.com. Vi hjÀlper gÀrna till 💬. VÃ¥r kundtjÀnst Àr ocksÃ¥ redo att hjÀlpa dig MÃ¥ndag-Torsdag 9.00-16.30 + Fredag 9.00-16.00 pÃ¥ ☎ +46 468880139 (Inte öppet pÃ¥ helgdagar!)

3.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Jag har fått en upplevelse via Smartbox

Jag har fått en upplevelse via Smartbox i present. Helt omöligt att boka något via deras hemsida! Telefonnumret Àr stÀng med en telefonsvarare som hÀnvisar till öppettiderna, jag har ringt undder öppettiderna.
KundtjÀnsten Àr vÀrdelös, chat-boten kan inte hjÀlpa till alls.
Skickade mail men kom bara till samma chat-bot som via hemsidan.
Aldrig mer Smartbox!!
Jag rekomenderar ingen att handla av detta företag!!!!!!!

2026幎3月26日
自発的なレビュヌ

SÅ OTROLIGT DÅLIGT!!

SÅ OTROLIGT DÅLIGT!!! Har betalat en smartbox men inte fÃ¥tt nÃ¥gon. Det skulle ta mellan 2-5 dagar. Nu har det gÃ¥tt flera veckor och ingen smartbox har kommit. Köpte detta u present, men den födelsedagen har varit för lÀnge sedan. FÃ¥r inga besked. KÀnns som ett riktigt dÃ¥ligt företag. Skulle ALDRIG rekommendera detta till nÃ¥gon!!!

2026幎3月10日
5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ligt med information om leveranstid

DÃ¥ligt med information om leveranstid.
Det står att det Àr leveranstid 2-5 dagar. Efter 5 arbetsdagar har jag inte mottagit någon information om nÀr paketet kommer.
Jag frågar kundtjÀnst, som Àr en chattbot, om det finns någon information om mitt paket. Jag får ett spårningsnummer som jag sedan googlar fram, vilken transportör det Àr, men får ingen trÀff.

2026幎3月8日
5぀星のうち3の評䟡

Det gick inte att spåra paketet

Det gick inte att spåra paketet. Jag fick ett spårningsnummer, men ingen hÀnvisning alls till hur man skulle spåra paketet. VÀnde mig till kundtjÀnst, men det fanns bara AI-robot att chatta med som inte var till sÀrskilt stor hjÀlp. Inget annat sÀtt fanns att kontakta kundtjÀnst på.
Paketet kom tillslut, men tog rÀtt lång tid.

2026幎1月24日
5぀星のうち1の評䟡

Smartbox Àr ett koncept som lurar

Smartbox Àr ett koncept som lurar kunden. NÀr jag gjort mitt val så fick jag hem en ny box med en ny kod!!! Det val jag gjort kostar nu mer och jag har redan lagt till pengar för det. En present som har gjort mig förbannad och ledsen och vÀgledning från kundtjÀnst bekrÀftar misstanken om lurendrejeri.

2026幎1月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス