Banner for Smartest Order

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Das Unternehmen weigerte sich eine Rechnungskorrektur vorzunehmen, obwohl dies ein sehr einfacher und schnell durchzufÃŒhrender Schritt ist. Der Kundensupport ist unglaublich schlecht. Wenn wir als Unt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Overzichtelijke website met veel info. Veel producten redelijk scherp geprijsd. Ze leveren snel. Door de klantenservice werden we nog gebeld om het adres te controleren, omdat de bot die het online ha... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

iPad Air 2024 besteld met premium kwaliteit. Op zondag besteld en op woensdag ontvangen. Lijkt geheel nieuw, geen krasjes en batterij 100% en 1 keer opgeladen. iPad voor het eerst aangezet juni 2024.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Belde net met de klantenservice waar mijn bestelling bleef, half uur aan de lijn gehangen om te kijken waar mijn Ipad pro blijft. Aan het eind van ons gesprek werd het pakketje toevallig bezorgd geluk... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話販売店
  2. 電源䟛絊店

圓該䌁業による蚘述

Smartest Order is all about good quality, price and satisfaction. With excellent customer service and the best offers, we make sure you are always happy with your purchase!

連絡先

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

goed service heel tevreden

2025幎2月4日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je fijne review! 😊 Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze service. We helpen je graag weer in de toekomst! 👍🚀

top service

top service. 2x iphone 14 gehaald voor de zaak, keurig geleverd en als nieuw.

2025幎2月3日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je geweldige review! 🙌 Fijn om te horen dat de iPhones keurig geleverd zijn. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer! 📱🚀

super tevreden

super tevreden, snel geleverd, product zoals omschreven premium. Niet nieuw maar 1 keer geopend. Geen gebruikerssporen is in nieuwstaat. Ging om een iphone 16 pro max trouwens.

2025幎1月31日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je top review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de iPhone 16 Pro Max. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! 📱🚀

Goed product

Heel behulpzaam. Goede prijs. Goede kwaliteit. Hele snelle verzending en bezorging.

2025幎1月24日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot snel weer! 🚀📱

5぀星のうち5の評䟡

top service blij met mijn nieuwe ipad

top service blij met mijn nieuwe ipad alles netjes en naar wens, als ik naar sim only ga ook een nieuwe telefoon hier halen

2025幎1月24日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Veel plezier met je iPad, en we helpen je graag weer bij je volgende aankoop! 🚀📱

Premium iphone 16 gehaald

Premium iphone 16 gehaald, volgende dag in huis en ziet er echt gloed gloed nieuw uit. superblij hiermee want ik heb een hekel aan martplaats gedoe. Dit is ook beter dan refurbish telefoons want dit zijn de originele onderdelen maar 1x verpakking geopend ofzo

2025幎1月20日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je review! 😊 Super om te horen dat je zo blij bent met je iPhone 16. We snappen helemaal dat je geen zin hebt in gedoe, daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare service. Veel plezier met je nieuwe toestel! 🚀📱

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis, heel blij met deze aankoop echt stuk goedkoper dan de andere. Iphone 16 precies zoals in de omschrijving.

2024幎12月18日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je zo blij bent met je aankoop en de scherpe prijs. Veel plezier met je iPhone 16! 🚀📱

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs de iPhone SE (2022)

Onlangs de iPhone SE (2022) - Middernacht besteld PREMIUM. Zeer goede service, postbedrijf had een fout gemaakt en dit hebben ze voor mij uitgezocht en opgelost. Erg tevreden met mijn aankoop

2024幎12月12日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je review! 😊 Goed om te horen dat je tevreden bent en dat we het probleem voor je hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je iPhone SE! 🚀📱

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, prijzen allemaal net onder de rest maar volgens mij wel nieuw bedrijf. Alles verliep top en mijn iphone 15 is helemaal top!

2024幎12月10日

Smartest Order からの回答

Bedankt voor je review! 😊 Mooi dat alles vlot is verlopen en je tevreden bent met je iPhone 15. Veel plezier ermee! 🚀📱

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。