Nooit kopen bij hen, zijn pure oplichters. 3 klink smart one pro's gekocht en betaald nooit geleverd. al verschillende keren geprobeerd om de support te pakken te krijgen maar geven geen antwoord... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben echt super blij met mijn ervaring met smartklink , na support ontdekt dat er een breuk in mijn klink zit . Na overleg word er snel een retour label opgestuurd en maken ze hem direct . Ik raad... もっと見る
企業が回答しました
Erg behulpzame klantenservice, ik zat met een aantal vragen over de soorten klinken en werd hier uitstekend mee geholpen. Ze gaan professioneel te werk en dat word gewaardeerd door klanten zoals ik!!... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik wacht al 2 jaar op mijn producten…
Ik wacht al 2 jaar op mijn producten maar ik ontvang maar niets. Slechte excuses elke keer weer. De ene keer is het black friday en de andere keer is vertraging. Ik heb mijn geld terug gevraagd maar ik ontvang zelfs dat niet terug.
Ik wacht al 2 jaar op mijn items
Ik wacht al 2 jaar op mijn items. Ik heb mijn geld teruggevraagd en ook dit wordt ook niet gecrediteerd. Je wordt bij deze firma opgelicht.
Opgepast Oplichters.
Nooit kopen bij hen, zijn pure oplichters.
3 klink smart one pro's gekocht en betaald nooit geleverd.
al verschillende keren geprobeerd om de support te pakken te krijgen maar geven geen antwoord en ook geen terugbetaling.
Absolute oplichters
Absolute oplichters. Alles klinkt professioneel op de website maar niks wordt geleverd. Laat je er ZEKER NIET aan vangen. Betalen, berichten vertrouwelijk beantwoorden en enkel via chat of mail. Nooit telefonisch bereikbaar en er wordt NOOIT geleverd. Betalen eraan is geen probleem. Er staat op de site vermeld dat indien je vind dat de bestelling telang op zich laat wachten je geld kan terugkrijgen maar als je reacties leest merk je dat dit NIET gebeurt. Pure oplichters
Klink is puur uit op je geld, koop hier niet!
Ik heb December 2024 een Smart Klink One Pro besteld. Dan hoor je heel lang niets. Opeens kun je op hun website aangeven of je je bestelling wilt behouden of geld terug. Ik wil mijn geld terug! Helaas zit ik 1 jaar later nog steeds te wachten op mijn geld.
Dit riekt naar oplichting!
2.5 jaar wachten op product, 4 maanden wachten op geld terug: 0 resultaat
De 'nieuwe' klink zou in 2023 uitgeleverd worden. Na een jaar niets en toen mijn geld terug gekregen. Daarna ben ik in 2024 weer benaderd dat ik met korting toch weer een pre order kon plaatsen, want het ging echt gebeuren.... Betaald en natuurlijk niets, zoals al meerdere hebben gemeld hier.
Er is geen telefoon nummer meer waar je ze op kan bereiken, geen adres en de dame die nog een keer een mail terug heeft gestuurd vanuit klink werkt er niet meer.
Ik heb de hoop opgegeven dat ik het product of mijn geld.ooit ga zien.
Snap ook de positieve reacties niet over de fijne werknemers. Daarvoor moet je in contact kunnen komen!
Ik denk betaalde mensen die toch iets vaag positiefs moeten melden.
Trap er niet in. Zonde van je geld. Op bol zijn er ondertussen voldoende alternatieven.
Het is nu een jaar geleden dat ik er…
Het is nu een jaar geleden dat ik er een besteld heb .klink pro
Acht keer gebeld ja hij komt er aan maar nog steeds niets
Nu zie ik ook dat de site uit de lucht is
Het begint een beetje op oplichting te lijken
Geen antwoord, klink betaald en nooit gekregen
Klink besteld, zending aangemeld maar zogezegd niemand thuis. Hierondoor is het pakket teruggestuurd voor retour zonder eerst in een ophaalpunt te leveren. Vanaf dan begon de miserie. Ondertussen al 2 maanden aan het proberen om contact op te nemen via mail en telefoon, maar er komt geen gehoord. Volgens mij is dit bedrijf op zijn einde! Klink betaald en nooit ontvangen en geen antwoord meer!
Goede service en heel tevreden met het…
Goede service en heel tevreden met het eind resultaat
Ik liep tegen paar technische problemen…
Ik liep tegen paar technische problemen op van mijn deurklink
Meneer achter de telefoon had goed geholpen en dacht mee naar een oplossing
Ideaal met kids
Ideaal met kids. En handig als je vrouw veel postpakketjes ontvangt😁
Heb in 12-2024 een bestelling gedaan
Heb in 12-2024 een bestelling gedaan.
Maar nog niks gehad. Wel 3x beloofd. Je kan ze wel bellen maar weet al dat ze niet opnemen. Het is gewoon oplichting. Nooit wat kopen bij ze.
Ik denk dat we zijn opgelicht
Ik denk dat we zijn opgelicht. Vorig jaar al besteld nu nog steeds niets binnen.
WAARDELOOS!!!
Let op! bestel hier niks! vanaf april al aan het wachten op de smart one pro a 349 euro wel betaald maar niks ontvangen!!! reageren ook niet en zijn telefonisch ook niet bereikbaar. WAARDELOOS
SmartKlink Pro oplichters ?
SmartKlink Pro, let op!
Juni 2024 besteld… 6x (nadat ik zelf contact zocht) een latere leverdatum te horen gekregen. Ze verwijzen naar een status pagina op hun website, speciaal voor de SmartKlink Pro, maar daarvan klopt simpelweg niets. Datums zijn achterhaald, en product nog steeds niet “gecertificeerd” , terwijl ze zeggen dat er uitgeleverd is.
Klantenservice scheept je steeds met een smoesje af. 11 juli zou de container “elk moment binnenkomen, we houden u op de hoogte” nou mooi niet! Ik krijg het gevoel dat het een malafide bedrijf is, en onder het mom van een Pro versie, hun restvoorraad van het oude type aan te smeren als tijdelijke oplossing. Denk dat de eigenaar binnenkort ergens aan de Costa of Turkse Riviera zit…
Niet bestellen..geen Pro, maar ook de andere producten niet. Als je iets wilt bereiken bij de klantenservice, krijg je óf geen reactie, of een ongeschoold amateuristisch verhaal aangesmeerd.
defect binnenwerk na montage
Er was al een probleem bij het bestellen zonder dat je het weet sta je hun inkoop te financieren en verkopen ze goederen die ze helemaal niet hebben. de reviews hier liegen er niet om.
Omdat het slot uniek is in uitvoering toch meerdere besteld. Na montage een probleem bij een met de binnen kruk, er is een veertje los gesloten kan gebeuren.
Maar een oplossing komt er niet zijn onbereikbaar al 3 wkn bezig :-(
Iemand al een smart klink pro ontvangen?
1 december 2024 besteld en wist dat het een pre order was en dat het april 2025 ongeveer geleverd zou worden. Zoals het nu op de site staat eind juli.
Ben benieuwd of iemand überhaupt al de pro ontvangen heeft ??
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。