Banner for Smeg Sverige

TrustScore 5段階評䟡の3

3.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Köpte kaffebryggaren, kaffet blir bara ljummet. Mailade för att reklamera, dÃ¥ krÀvde de att jag skulle FILMA medan jag tempade det bryggda kaffet
vilket jag efter ett halvÃ¥r ff inte gjort, vilket sÀk... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Bra vattenkokare tills den gick sönder, bara ett par Ã¥r efter inköp. Plastfönster till locket gick sönder och vi kan inte anvÀnda den. DÃ¥ligt för en produkt som ska vara bra och som Àr dyrare Àn mÃ¥nga... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Allt gick jÀtte bra förutom att paketen delades upp. En hÀmta ut sjÀlv den andra skulle gÃ¥ med bud. Det blev tok för budet blev inte av. De hörde inte av sig sÃ¥ jag fick söka efter paketet och se ti... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr sÃ¥ imponerad av hur detta företag sköter Àrenden och frÃ¥gor! Inte varit med om sÃ¥n personlig snabb service senaste Ã¥ren och det Àr oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det kÀnns tryg... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Smeg Àr ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nÀra Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela vÀrlden, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försÀljningsnÀtverk.

3.1

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mikrovågsugn med spricka på

Mikrovågsugn med spricka på. Verkar som att de har tappat det på vÀgen hit. Har svårt att anmÀla detta.

2026幎3月17日

Hej Zerena!
Vi beklagar verkligen att mikrovågsugnen kom fram med en spricka. Maila oss på support@smeg.se så hjÀlper vi dig vidare

Ha en fortsatt bra torsdag!
Smeg After Sales Team

5぀星のうち2の評䟡

Trasig efter alldeles för kort tid

Bra vattenkokare tills den gick sönder, bara ett par år efter inköp. Plastfönster till locket gick sönder och vi kan inte anvÀnda den. Dåligt för en produkt som ska vara bra och som Àr dyrare Àn många andra. Tidigare enkla och billiga kokare har hållit hur lÀnge som helst.

2026幎1月29日

Hej Sam,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen det intrÀffade och att vattenkokaren gÃ¥tt sönder efter sÃ¥ kort tid – det Àr sjÀlvklart inte den kvalitet vi vill leverera.

Vi förstår din besvikelse, sÀrskilt nÀr det gÀller en produkt som förvÀntas hålla lÀnge. Du Àr varmt vÀlkommen att kontakta vår kundservice (support@smeg.se) med en bild på kvittot så ska vi gÀrna se vad vi kan göra för att hjÀlpa dig vidare i Àrendet.

Tack för att du uppmÀrksammar oss på detta och ger oss möjlighet att förbÀttra oss.

Smeg Nordic After Sales Team

5぀星のうち1の評䟡

Nu har snart hÀlften av vÃ¥ra

Nu har snart hÀlften av våra hushållsprodukter gått sönder. Mixern redan inom reklamationstiden, men vattenkokaren exempelvis gick sönder strax efter 2år. DÀrav fick vi ingen ny.
Aldrig mer SMEG

2025幎9月28日

Hej Sara!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi Àr ledsna att höra att flera av dina produkter inte levt upp till förvÀntningarna.
Vattenkokaren Àr vad vi kommit fram till köpt under 2021–2022 och omfattas dÀrför tyvÀrr inte lÀngre av garanti eller reklamationsrÀtt enligt gÀllande villkor. Vi har tidigare erbjudit en goodwill-lösning i form av 30 % rabatt pÃ¥ en ny produkt, dÃ¥ vi vill försöka möta dig pÃ¥ bÀsta möjliga sÀtt.
Om detta fortfarande Àr aktuellt Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig till oss, så hjÀlper vi dig vidare.

Med vÀnliga hÀlsningar,
Smeg After Sales Team

Köpte kaffebryggaren

vilket jag efter ett halvÃ¥r ff inte gjort, vilket sÀkert ocksÃ¥ var tanken med kravet (dock ligger ju eg bevisbördan hos Smeg o inte hos mig)
.StÃ¥r numer o samlar damm. Kanske ska göra ett nytt försök, konsumentköplagen ger ju iaf rÀtt till detta.
Köp den inte.

2025幎5月25日

Hej Linda,
Vi beklagar att kaffebryggaren inte fungerar som förvÀntat och att du upplevt problem med reklamationen. Vi tar din feedback på allvar och ser över våra rutiner. Vi uppmanar dig att kontakta oss igen så att vi kan hjÀlpa dig vidare. Tack för din återkoppling.

Smeg Nordic AB

5぀星のうち1の評䟡

No update on delayed package and no

No update on delayed package and no support when try to contact Smeg about delivery. Recommend to stay away from this company

2025幎12月22日

Dear Olav,
We’re very sorry to hear about your experience and understand how frustrating this must be. This is certainly not the level of service we aim to provide. If the issue has not yet been resolved, please email your order number to order@smeg.se
and we will look into this immediately and get back to you as soon as possible.

Med vÀnlig hÀlsning / Kind regards
After Sales

5぀星のうち1の評䟡

Har försökt att fÃ¥ besked frÃ¥n Billie

Har försökt att få besked från Billie hur jag kan se momsen redovisad på fakturan. Har kommunicerat med deras chatt - det sÀmsta jag någonsin upplevt.
Ber er omgående att skicka mig en faktura med momsen redovisad.

2025幎11月12日

Hej Börje,
Om jag har förstått det rÀtt så har vår ekonomiavdelning varit i kontakt med dig angående fakturan, och frågan om momsredovisningen har lösts eller kommer att lösas inom kort.

Tveka inte att återkomma om något fortfarande Àr oklart, så hjÀlper vi dig vidare.

Trevlig helg!

VÀnliga hÀlsningar
Smeg Nordic AB

5぀星のうち1の評䟡

Höll pÃ¥ att hamna i kronofogden pga de

Höll på att hamna i kronofogden pga de hade systemfel & inte drog fakturan för 6 mån sen.

2025幎11月19日

Smeg Sverige からの回答

Vi beklagar verkligen att du har drabbats av detta. Det ska sjÀlvklart inte behöva hÀnda. Vi vill gÀrna komma i kontakt med dig för att se vad som har intrÀffat och hjÀlpa dig vidare.
VÀnligen återkom med dina kontaktuppgifter till support@smeg.se, så vi kan utreda Àrendet omgående.

Önskar dig en fin tisdag!

Med vÀnlig hÀlsning,

5぀星のうち3の評䟡

EJ rabatt på edition versioner!

EJ rabatt på edition versioner!
Det kan jag tycka Àr mkt sniket samt utstuderat av er, dÃ¥ MÅNGA entusiaster till ett Brand/VarumÀrke ”gÃ¥r över eld” alt betalar hutlöst dyr för sitt ”Brand / mÀrke”.
Att då dessa PREMIUM PRIS -kunderna EJ ges rabatt (10% på ICKE edition prylar men EJ intresserande/aktuella varor) Àr pinsamt dålig marknadsföring av SMEG.

Jobbat 25 Ã¥r med ”Commercial Aftersales” inom Volvo Lastvagnar gentemot, vÃ¥ra Marknadsbolag, Privata importörer samt SÅKLART slutkund och DOM lurar VI EJ för att bibehÃ¥lla kunds förtroende för affÀren.

Besviken EDITION kund
Joachim Jendestig

2025幎11月7日

Hej Joachim,
Tack för att du hör av dig och för att du tar dig tid att beskriva hur du upplever vår prissÀttning. Vi förstår att det kÀnns frustrerande nÀr rabatter inte gÀller på de produkter man sjÀlv Àr mest intresserad av, sÀrskilt nÀr det handlar om editions-modeller som ofta har ett högre pris.

Anledningen till att vÃ¥ra tex edition-produkter inte omfattas av kampanjer Àr att de tas fram i begrÀnsade serier med andra kostnader och villkor Àn vÃ¥rt ordinarie sortiment. Det Àr absolut inte vÃ¥r avsikt att ”lura” nÃ¥gon – men vi hör och respekterar din upplevelse, och vi tar Ã¥t oss av din feedback.

Vi uppskattar att du Àr en engagerad kund och att du valt just en editions-modell. Hör gÀrna av dig om det Àr nÃ¥got annat vi kan hjÀlpa dig med eller om du har fler synpunkter – vi vill alltid bli bÀttre.

Önskar dig en fin vecka,

Med vÀnlig hÀlsning,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス