30.8.20 var vi pÃ¥ restauranten i SolrÞd - det blev en virkelig god oplevelse. Der var pÊnt fyldt op ved bordene, men maden kom mindre end 10 min. efter vi havde bestilt. Serveringspersonalet var... ãã£ãšèŠã
En anbefalelsesvÊrdig restaurant! God atmosfÊre bÃ¥de inde - og udenfor. Tjenerne stÃ¥r altid klar til at tage imod deres nyankomne gÊster pÃ¥ bedste vis. Maden er sÊrdeles delikat, og de sÞrger altid fo... ãã£ãšèŠã
Vi har desvÊrre for anden gang i trÊk oplevet, mave problemer efter at have spist take away fra Smeralda i SolrÞd. FÞrste gang gjorde vi restauranten opmÊrksom pÃ¥ problemet, som formentlig skyldes man... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det var virkelig en god oplevelse at bestille mad fra Smeralda. Jeg fik en god og personlig service fra start til slut - og masser af fleksibilitet og smil :-) Virkelig god kundeservice. Vi fik... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Gastronomia Smeralda i SolrÞd er en restaurant, der byder pÃ¥ lÊkre og velsmagende italienske specialiteter. Vi byder pÃ¥ en bred vifte af delikate og indbydende retter med autentisk italiensk smag, som er baseret pÃ¥ friske rÃ¥varer i hÞj kvalitet. â Den gode kvalitet er vores varemÊrke, og vores hÞje serviceniveau er med til at sÊtte gÊsten i hÞjsÊde, sÃ¥ man altid fÃ¥r en kulinarisk oplevelse - der bliver altid sÞrget godt for vores gÊster. Vi tilbyder bÃ¥de spisning i restauranten og takeaway.
SolrÞd Strandvej 66, 2680, SolrÞd, ãã³ããŒã¯
- smrd.solrod@outlook.com
- smeralda.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig god pizza
Rigtig god pizza, dog skuffet over deres tilbehÞr som pommes frites
Men vi kommer igen for en pizza mere, men springer tilbehÞret over
Vi elsker at komme der med jÊvneâŠ
Vi elsker at komme der med jÊvne mellemrum.
Skuffende
SjÊldent er vi blevet mere skuffet over de pizzaer vi fik - ikke meget italiensk sprÞdhed over dem - tÞrre og kedelige og helt forkullede i kanten - Þv 274 kr ud i den blå luft.

Smeralda SolrÞd ããã®åç
LÊkker mad og god service
Jeg har spist på smeralda 2 gange, og bestiller ofte takeaway derfra, og jeg har altid en god oplevelse med stedet. Tjenerne er altid sÞde, og maden er virkelig lÊkker.

Smeralda SolrÞd ããã®åç
SÃ¥ bliver det ikke ringere
Havde bestilt bord til kl 18.30
Drikkevarer blev serveret kl. 19.10 forret 30 min senere. Dvs. Der manglede brÞd, bestik og servietter. Da vi så endelig fik brÞd var der tÞrt som en skiffer plade, der klages og vi får så en pizza bund med lidt et eller andet på.
Servietter måtte vi selv hente. Den ene forret tapas, har ikke meget med tapas at gÞre, snarere pÞlsebord.
Det skal siges, der var langt fra fyldt af kunder, kun på udeområdet
De stakkels serverings piger, lÞber rundt alt de kan, men de kan ikke lÞbe dårlig planlÊgning op. De var alt for få på arbejde, eller i tager for mange kunder ind, pizza til afhentning fylder åbenbart mere.
I påstår at vÊre en finere italiensk restaurant, hvilket prisniveauet da også antyder, man kan spise langt bedre og billigere alle steder.
Vi aflyste hovedretten, vi burde ikke have betalt noget som helst for den yders ringe oplevelse.
Hold jer til at vÊre Pizza Bar, niveauet rÊkker ikke til mere, total mangel på ledelse, styring.
Vi benytter jer ikke igen.
Det er da positivt at i svarer, men at påstå i har mange tilfredse kunder !! Det er da noget af en påstand, måske take away, men anmeldelser på Trustpilot viser et andet billede.
Det italienske koncept i mene i har, måske pizza, men resten, hold da op, der har aldrig som i aldrig vÊret en italiensk uddannet kok i det kÞkken.

Danmarks beste pizzaâer
Holda op hvor har i hÞj kvalitet pÃ¥ jeres pizzaâer. Virkelige lÊkre, uanset om det er i restauranten eller som takeaway.
Og altid god service og venlige medarbejdere.

Smeralda SolrÞd ããã®åç
Bookede bord online og fik enâŠ
Bookede bord online og fik en bekrÊftelse pÃ¥ email men da vi ankom fik vi af vide der mÃ¥tte vÊre sket en fejl for der var ikke plads, sÃ¥ vi mÃ¥tte gÃ¥ igen âŠ

Smaralda kundeservice
Idag fik vi ikke dressing på vores salat (som vi kÞber 1-2 gange om ugen!) ..istedet for en form for kompensation, ringede en ung gut tilbage på vores klage/ feedback og sagde at de havde ihvertfald havde puttet dressing i..dvs de fik os til at fÞle at vi lÞj..totalt uacceptabelt ..et sted vi stÞtter hver uge..og som op til idag vi har vÊre glad for..trist..
Har lige set svaretâŠSÃ
DAN!!! Ses snart igen / morten

Smeralda SolrÞd ããã®åç
TjaâŠher kan de ikke stege en bÞf
TjaâŠ. Her skal man ikke bestille deres Rib-eye med tilbehÞr fra deres menu kort.
Vi kommer ude fra gaden og får et bord til 3 Pers. Lige omkring spisetid kl 18:00
Der var ikke fyldt af gÊster⊠så her tÊnker vi at vi får en god oplevelse.
Jeg bestiller en rib-eye og Þnsker den medium stegt ( normalt flot rosa stegt )
Jeg modtager en rÃ¥ bÞf der lige har vÊret pÃ¥ grillen/ panden i fÃ¥ sekunderâŠ.
Tjeneren tilbyder at bÞffen lige kan komme pÃ¥ panden igen og blive stegt lidt mereâŠ.. Þhhh nej tak. Jeg Þnsker en ny bÞf âŠ.. de to andre gÊster ender med at spise deres bestilte retâŠimens jeg venter pÃ¥ en ny bÞfâŠâŠâŠ.
SÃ¥ kommer endelig en ny tallerken med en mindre bÞf, Som ogsÃ¥ er rÃ¥, lige som den fÞrsteâŠ..
vi henviser os igen til tjeneren igen og hun ser at bÞf nr 2 ogsÃ¥ er rÃ¥ !!!! Tjeneren bliver lidt flov og gÃ¥r hurtigt vÊk fra vores bordâŠ..
SÃ¥ her kan de ikke stege bÞfferâŠ
Vi bestiller dessert og kaffe..
Vi betaler fuld pris på alle de bestilte retter
Men ingen rabat eller andet.
Normalt kommer vi her og spiser og kÞber take away ⊠men stedet her bliver lige sat på pause herfra.

SolrÞds bedste spisested
Altid problemfrit hos Smerelda, både hvad angår service og madkvalitet.
Der serveres altid varm og frisklavet mad, og de huser uden tvivl SolrÞd og omegns bedste italienske kÞkken.
Retterne er rigtig fint udfÞrt og tilfredsstiller de mest gÊngse mennesker (der skal nok vÊre nogle madentusiaster der kan finde mangler) - men generelt set er maden rigtig rigtig lÊkker og velsmagende. Min go-to er en Altopalato pasta som aldrig skuffer, selv som take-away.
Rigtig sÞde tjenere og personale generelt, og de er der altid ved problemer, som af og til sker - men der rettes op på dem og kompenseres som er et aspekt jeg selv sÊtter meget pris på.
Kan kun anbefale Smerelda til dem som kommer forbi!

Generelt godt.
Vi har fået rigtig meget god mad herfra.
Pizza jeg fik idag var en magherita med champignon, angiveligt med frisk basilikum og olivenolie, det smagte ikke af noget som helst. Ret skuffende.
Tiramisuen er lidt lisom skrabelodder, en ud af 5 er der gevinst og resten er spild af penge. Hvis i lavede dem gode hver gang så kÞbte vi dem, men vi stopper med at kÞbe dem fremover da den idag virkelig toppede på elendighed med sejt gammelt brÞd vÊdet i noget der smagte af vand med et drys sukker, smagslÞst kedeligt, tÞrt, sejt og sjask vådt på samme tid. Måske tÊnker i at folk ikke opdager forskellen, jeg kan garantere jer for at det gÞr de :)

Dårlig betjening/ dårlig oplevelse
Dårlig betjening/ dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig betjening, fjernede vinglas efter der var serveret Þl og der ikke var plads på bordet til de bestilte pizzaer. Bestik til forret blev ikke fjernet ved hovedret. Kniven til hovedretten var så slÞv og slidt, at to ud af tre opgav at skÊre deres pizzaer ud. Blev enige om at tage resten af pizzaerne med hjem og spise dem, men kunne ikke komme i kontakt med en tjener. Måtte selv gå i kÞkkenet og bede om en pizzabakke så vi kunne få resterne med hjem. Måtte endvidere selv finde tjeneren ved kassen, så vi kunne få lov til at betale inden vi gik.
Dette skulle have vÊret en hyggelig familiemiddag og fejring af både min mand og jeg som begge havde fÞdselsdag denne dag. Der var ved reservationen også anmodet om flag da u.t blev 50 - men det havde de også glemt. Ikke et sted vi kan anbefale til en hyggelig og rar middag.

Smeralda SolrÞd ããã®åç
"Majstivelse med bÞrnemusling og skjultâŠ
"Majstivelse med bÞrnemusling og skjult hummersmag"
Man bevÊger sig ikke ret langt ind i bedre madkunst fÞr man stÞder på begreberne hummersuppe og hummerbiscue. Både fordi det smagsmÊssigt er en udsÞgt delikatesse de fleste ikke våger sig ud i selv og derfor er attraktivt, når det findes på et menukort, til virkelig at forkÊle sig selv.
KÊre kÞkkenchef, en nÞdvendig viden som kok er at, hummerbiscue adskiller sig fra hummersuppen ved at friske hummerskaller kraftigt steges af med smÞr og flamberes med cognac eller Pernod, hvorefter skallerne presses under filtrering af skallerne og grÞnsagerne. Herefter står du med den rÞdbrune grundfond "biscue" der kan bygges videre på. Modsat suppen, hvor skallerne "kun" koges og får deraf en fin rÞd farve. Begge smages til og kan tilsÊttes eksempelvis flÞde og ekstra cognac mm. efter behag og Þnske om signatur.
Nogen bÞr forklare mig, hvordan pokker Smeralda er kommet til den konklusion, at kan kalde et industrifabrikat fra dåse, tilfÞjet vandet fra optÞning af muslingerne, en "hummerbiscue". Det er omdÞmme skadeligt forsÞg på at lÞfte menukortet til et niveau, hvor der er risiko for hård kritik og den er velfortjent her. Jeg spiste 1 1/2 mundfuld, mest af alt for at analyserer indholdet som fremgår af overskriften. Det er ikke i orden at SolrÞdbogere, som spiser lokalt, i uvidenhed, får denne intro eller oplevelse til hummer universet. Derfor et godt råd, tag den vÊk fra menukortet og lav en god hjemmelavet tomatsuppe, jeg har italiensk familie og giver gerne en opskrift til inspiration. Alternativ (ikke anbefalet) få hummer på menukortet og anvend skallerne herfra. Det i gÞr nu både forarger og giver en pinlig og super dårlig madoplevelse. Den gode betjening, ville vÊre urimelig at belaste med min utilfredshed.
Jeg syntes dette er konstruktiv kritik og i har muligheden for en god position i SolrÞd, så jeg håber i vil tage ansvar for jeres valg og gÞr jer umage. Det virker som regel godt i alle fag og brancher.
SÃ¥ kommer jeg gerne igen
Bedste forhåbninger
Morten
Reflektion på jeres svar:
KÊre Smeralda SolrÞd
Tak for jeres svar. Jeg forstÃ¥r, at I har jeres egen fortolkning af hummerbisque, men nÃ¥r en klassisk ret navngives som sÃ¥dan pÃ¥ menukortet, fÞlger der en vis forventning om autenticitet â en forventning, som I desvÊrre ikke levede op til.
Mad er selvfÞlgelig til fortolkning, men nÃ¥r en bisque reelt set ikke indeholder det, der kendetegner en bisque â og i stedet minder mere om et industrifremstillet produkt â bliver det et spÞrgsmÃ¥l om kvalitet, ikke blot fortolkning.
Jeg sÊtter pris pÃ¥, at I tager feedback til efterretning, men jeres svar virker mere som en afvisning end en reel refleksion over kritikken. At henvise til, at jeg kunne have sagt noget til tjeneren, Êndrer ikke pÃ¥, at retten var skuffende â og Êrlig feedback pÃ¥ en anmeldelse bÞr vÊre velkommen uden, at ansvaret skubbes over pÃ¥ gÊsten.
Jeg håber, at I med tiden vil tage denne type kritik som en mulighed for at forbedre jer og sikre, at jeres ambition om velsmagende retter også indebÊrer en respekt for de klassiske teknikker og råvarer, I vÊlger at prÊsentere på jeres menukort.
Bedste hilsner,
Morten

Kan varmt anbefale pizza
Kan varmt anbefale pizza, spécial RoccoâŠ..
Alt i alt dårlig mad og dårlig betjening
Bestilte mad og betalte online. Fik derefter en mail med en anden tid, der var 20 min senere end fÞrste tid. Da vi havde betalt, kunne vi ikke gÞre andet end at vente. Maden blev yderligere forsinket og endte med at stå og vente 30 min ekstra.
Da vi fik maden hjem, var der plastikstykker i den ene bÞrnemenu og den ene pizza var totalt brÊndt. VIRKELIG KRITISABELT.

Bestilte mad online
Bestilte mad online, og der er fejl på ordren. Så man ringer og gÞr opmÊrksom på fejl er der ikke noget at kÞre end at kÞre en tur igen. Ingen kompensation.
Super dårlig service.
Og maden er middelmådig. DesvÊrre ikke godt som tidligere
Ãv

Smeralda leverede lÊkker mad til 250+ gÊster
Vi fik forskellige tapasanretninger og lÊkre pizzaer til et stort event med 250+ deltagere. Alle spisende var så begejstret for maden, der var både delikat at se på og spise.
KÊmpe anbefaling herfra!
SkÞn mad og lÊkkert udeområde de har
SkÞn mad og lÊkkert udeområde de har, hvor man kan sidde overdÊkket hvis det skulle regne, SolrÞd's hyggeligste sted.
Har fundet min nye foretrukneâŠ
Har fundet min nye foretrukne restaurant i solrÞd. Virkelig sÞde og venlige og maden er hÞj kvalitet.
4 til middag. Servering for ringe glemmer servere vand til vin. Fik muslinger de mindste jeg nogensinde har set sovsen skal indtages med gaffel og da vi giver kritik går tjener vÊk. Stram op
4 til middag. Servering for ringe glemmer servere vand til vin. Fik muslinger, de mindste jeg nogensinde har set og sovsen skal indtages med gaffel da vi giver kritik går tjener vÊk. Stram op på kvalitet og betjening