レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

30.8.20 var vi pÃ¥ restauranten i SolrÞd - det blev en virkelig god oplevelse. Der var pÊnt fyldt op ved bordene, men maden kom mindre end 10 min. efter vi havde bestilt. Serveringspersonalet var... もっず芋る

En anbefalelsesvÊrdig restaurant! God atmosfÊre bÃ¥de inde - og udenfor. Tjenerne stÃ¥r altid klar til at tage imod deres nyankomne gÊster pÃ¥ bedste vis. Maden er sÊrdeles delikat, og de sÞrger altid fo... もっず芋る

Vi har desvÊrre for anden gang i trÊk oplevet, mave problemer efter at have spist take away fra Smeralda i SolrÞd. FÞrste gang gjorde vi restauranten opmÊrksom pÃ¥ problemet, som formentlig skyldes man... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det var virkelig en god oplevelse at bestille mad fra Smeralda. Jeg fik en god og personlig service fra start til slut - og masser af fleksibilitet og smil :-) Virkelig god kundeservice. Vi fik... もっず芋る

䌁業情報

1. むタリア料理店
  2. 出前
  3. 肉料理店
  4. ピザのテむクアりト

圓該䌁業による蚘述

Gastronomia Smeralda i SolrÞd er en restaurant, der byder pÃ¥ lÊkre og velsmagende italienske specialiteter. Vi byder pÃ¥ en bred vifte af delikate og indbydende retter med autentisk italiensk smag, som er baseret pÃ¥ friske rÃ¥varer i hÞj kvalitet. ​ Den gode kvalitet er vores varemÊrke, og vores hÞje serviceniveau er med til at sÊtte gÊsten i hÞjsÊde, sÃ¥ man altid fÃ¥r en kulinarisk oplevelse - der bliver altid sÞrget godt for vores gÊster. Vi tilbyder bÃ¥de spisning i restauranten og takeaway.

3.3

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

41件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Skuffende

SjÊldent er vi blevet mere skuffet over de pizzaer vi fik - ikke meget italiensk sprÞdhed over dem - tÞrre og kedelige og helt forkullede i kanten - Þv 274 kr ud i den blå luft.

2025幎10月22日

Hej Ulla

Vi er kede af at hÞre, at pizzaerne ikke levede op til jeres forventninger. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, men vi ville have sat stor pris på, hvis I havde kontaktet os direkte i stedet for at gå på Trustpilot. Så havde vi haft mulighed for at rette op med det samme.

Hos Smeralda har vi mere end 30 Ã¥rs erfaring, og vi gÃ¥r meget op i kvalitet og tilfredse gÊster. Vi tager altid gerne en konstruktiv dialog – derfor er du meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ mail [smrd.solrod@outlook.com] eller telefon [66100060], sÃ¥ vi kan fÞlge op personligt.

Smeralda-teamet

LÊkker mad og god service

Jeg har spist på smeralda 2 gange, og bestiller ofte takeaway derfra, og jeg har altid en god oplevelse med stedet. Tjenerne er altid sÞde, og maden er virkelig lÊkker.

2025幎7月25日

Hej Bettina

Tusind tak for din sÞde anmeldelse!
Vi er glade for, at du har haft gode oplevelser hos os – bÃ¥de i restauranten og med takeaway. Det betyder meget for hele holdet pÃ¥ Smeralda. Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart!

Team Smeralda

SÃ¥ bliver det ikke ringere

Havde bestilt bord til kl 18.30
Drikkevarer blev serveret kl. 19.10 forret 30 min senere. Dvs. Der manglede brÞd, bestik og servietter. Da vi så endelig fik brÞd var der tÞrt som en skiffer plade, der klages og vi får så en pizza bund med lidt et eller andet på.
Servietter måtte vi selv hente. Den ene forret tapas, har ikke meget med tapas at gÞre, snarere pÞlsebord.
Det skal siges, der var langt fra fyldt af kunder, kun på udeområdet
De stakkels serverings piger, lÞber rundt alt de kan, men de kan ikke lÞbe dårlig planlÊgning op. De var alt for få på arbejde, eller i tager for mange kunder ind, pizza til afhentning fylder åbenbart mere.
I påstår at vÊre en finere italiensk restaurant, hvilket prisniveauet da også antyder, man kan spise langt bedre og billigere alle steder.
Vi aflyste hovedretten, vi burde ikke have betalt noget som helst for den yders ringe oplevelse.
Hold jer til at vÊre Pizza Bar, niveauet rÊkker ikke til mere, total mangel på ledelse, styring.
Vi benytter jer ikke igen.

Det er da positivt at i svarer, men at påstå i har mange tilfredse kunder !! Det er da noget af en påstand, måske take away, men anmeldelser på Trustpilot viser et andet billede.
Det italienske koncept i mene i har, måske pizza, men resten, hold da op, der har aldrig som i aldrig vÊret en italiensk uddannet kok i det kÞkken.

2025幎7月24日

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse. Vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at dit besÞg ikke levede op til dine forventninger – det er aldrig det, vi sigter efter.

Vi er midt i en travl sommerperiode, hvor vi desvÊrre kan blive lidt pressede, isÊr nÃ¥r mange gÊster vÊlger bÃ¥de at spise hos os og bestille take-away. Det er ikke en undskyldning – bare en forklaring.

Vi tager gerne imod konstruktiv feedback, men vi står samtidig ved vores koncept og det italienske kÞkken, vi brÊnder for. Vi har mange glade gÊster hver uge, og heldigvis er din oplevelse ikke et billede på, hvordan det plejer at vÊre hos os.

Danmarks beste pizza’er

Holda op hvor har i hÞj kvalitet pÃ¥ jeres pizza’er. Virkelige lÊkre, uanset om det er i restauranten eller som takeaway.
Og altid god service og venlige medarbejdere.

2025幎7月4日

Hej Stefan,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner! Det betyder virkelig meget for hele holdet, at du vÊrdsÊtter bÃ¥de maden og servicen – uanset om du spiser hos os eller tager med hjem.

Vi glÊder os allerede til at byde dig velkommen igen snart!

Smeralda SolrÞd

Bookede bord online og fik en

Bookede bord online og fik en bekrÊftelse pÃ¥ email men da vi ankom fik vi af vide der mÃ¥tte vÊre sket en fejl for der var ikke plads, sÃ¥ vi mÃ¥tte gÃ¥ igen

2025幎5月3日

KÊre Jacob,

Tak for din anmeldelse, og undskyld den uheldige oplevelse. Det er selvfÞlgelig meget beklageligt, at din reservation ikke var registreret korrekt.

Vi har for nylig skiftet bookingsystem, og din reservation er desvÊrre blevet lagt i det gamle system, som vi ikke lÊngere benytter. Det burde naturligvis ikke vÊre gået ud over dig som gÊst, og vi forstår godt din frustration.

Skulle du have lyst til at besÞge os en anden gang, vil vi meget gerne gÞre lidt ekstra for at give dig en god oplevelse – du er altid velkommen til at kontakte os direkte.

Smaralda kundeservice

Idag fik vi ikke dressing på vores salat (som vi kÞber 1-2 gange om ugen!) ..istedet for en form for kompensation, ringede en ung gut tilbage på vores klage/ feedback og sagde at de havde ihvertfald havde puttet dressing i..dvs de fik os til at fÞle at vi lÞj..totalt uacceptabelt ..et sted vi stÞtter hver uge..og som op til idag vi har vÊre glad for..trist..
Har lige set svaret
SÅDAN!!! Ses snart igen / morten

2025幎4月16日

KÊre Morten

Tak for din besked – og fÞrst og fremmest vil vi gerne undskylde for den oplevelse, I havde hos. Det er pÃ¥ ingen mÃ¥de sÃ¥dan, vi Þnsker, at vores gÊster skal fÞle sig – isÊr ikke loyale stamkunder som jer, som vi sÊtter stor pris pÃ¥.

Vi er kede af, at der manglede dressing pÃ¥ jeres salat, og endnu mere kede af, at jeres efterfÞlgende kontakt med os ikke blev hÃ¥ndteret med den respekt og lydhÞrhed, I fortjener. Det er aldrig vores intention at fÃ¥ nogen til at fÞle, at deres oplevelse bliver betvivlet – tvÊrtimod Þnsker vi altid at lytte og rette op, nÃ¥r noget ikke er som det skal vÊre.

Vi tager jeres feedback meget alvorligt og vil tage en snak internt, sÃ¥ vi kan sikre en bedre hÃ¥ndtering fremover. Som et lille plaster pÃ¥ sÃ¥ret, vil vi meget gerne tilbyde jer en kompensation ved jeres nÊste besÞg – det mindste vi kan gÞre for at vise, at vi gerne vil gÞre det godt igen.

Vi håber, at I vil give os muligheden for at rette op på det og fortsat vÊre en del af Smeralda-familien.

De bedste hilsner,

Smeralda

Tja
her kan de ikke stege en bÞf

Tja
. Her skal man ikke bestille deres Rib-eye med tilbehÞr fra deres menu kort.

Vi kommer ude fra gaden og får et bord til 3 Pers. Lige omkring spisetid kl 18:00
Der var ikke fyldt af gÊster
 sÃ¥ her tÊnker vi at vi fÃ¥r en god oplevelse.

Jeg bestiller en rib-eye og Þnsker den medium stegt ( normalt flot rosa stegt )
Jeg modtager en rÃ¥ bÞf der lige har vÊret pÃ¥ grillen/ panden i fÃ¥ sekunder
Tjeneren tilbyder at bÞffen lige kan komme pÃ¥ panden igen og blive stegt lidt mere
.. Þhhh nej tak. Jeg Þnsker en ny bÞf
.. de to andre gÊster ender med at spise deres bestilte ret
imens jeg venter pÃ¥ en ny bÞf

SÃ¥ kommer endelig en ny tallerken med en mindre bÞf, Som ogsÃ¥ er rÃ¥, lige som den fÞrste
vi henviser os igen til tjeneren igen og hun ser at bÞf nr 2 ogsÃ¥ er rÃ¥ !!!! Tjeneren bliver lidt flov og gÃ¥r hurtigt vÊk fra vores bord

SÃ¥ her kan de ikke stege bÞffer

Vi bestiller dessert og kaffe..

Vi betaler fuld pris på alle de bestilte retter
Men ingen rabat eller andet.

Normalt kommer vi her og spiser og kÞber take away
 men stedet her bliver lige sat pÃ¥ pause herfra.

2025幎4月9日

Hej Niels.
FÞrst og fremmest vil vi gerne sige tak for din feedback – og ikke mindst undskylde for den oplevelse, du og dine gÊster havde hos os. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere, og vi forstÃ¥r fuldt ud din frustration over den gentagende forkerte stegning af bÞffen.

Vi er meget kede af, at vi ikke levede op til dine forventninger, sÊrligt fordi det lyder til, at du tidligere har vÊret tilfreds med både vores restaurant og take away.

Vi vil dog gerne gÞre opmÊrksom på, at I blev kompenseret med 10 % rabat på hele regningen som et udtryk for vores beklagelse, selvom det naturligvis ikke opvejer en skuffende oplevelse.

Vi tager din feedback til os, så vi kan forbedre os i fremtiden, og vi håber, du på et tidspunkt har lyst til at give os en ny chance.

SolrÞds bedste spisested

Altid problemfrit hos Smerelda, både hvad angår service og madkvalitet.
Der serveres altid varm og frisklavet mad, og de huser uden tvivl SolrÞd og omegns bedste italienske kÞkken.
Retterne er rigtig fint udfÞrt og tilfredsstiller de mest gÊngse mennesker (der skal nok vÊre nogle madentusiaster der kan finde mangler) - men generelt set er maden rigtig rigtig lÊkker og velsmagende. Min go-to er en Altopalato pasta som aldrig skuffer, selv som take-away.
Rigtig sÞde tjenere og personale generelt, og de er der altid ved problemer, som af og til sker - men der rettes op på dem og kompenseres som er et aspekt jeg selv sÊtter meget pris på.
Kan kun anbefale Smerelda til dem som kommer forbi!

2025幎3月21日

Hej Martin

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse – den varmer virkelig! Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord og er glade for, at du har haft gode oplevelser hos os, bÃ¥de med maden og servicen. Altopalato pastaen er ogsÃ¥ en af vores egne favoritter, sÃ¥ det glÊder os at hÞre, den aldrig skuffer!

Vi gÞr altid vores bedste for at give vores gÊster en tryg og god oplevelse – ogsÃ¥ nÃ¥r der en sjÊlden gang sker fejl. Tak fordi du lÊgger mÊrke til det.

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart!

Generelt godt.

Vi har fået rigtig meget god mad herfra.
Pizza jeg fik idag var en magherita med champignon, angiveligt med frisk basilikum og olivenolie, det smagte ikke af noget som helst. Ret skuffende.
Tiramisuen er lidt lisom skrabelodder, en ud af 5 er der gevinst og resten er spild af penge. Hvis i lavede dem gode hver gang så kÞbte vi dem, men vi stopper med at kÞbe dem fremover da den idag virkelig toppede på elendighed med sejt gammelt brÞd vÊdet i noget der smagte af vand med et drys sukker, smagslÞst kedeligt, tÞrt, sejt og sjask vådt på samme tid. Måske tÊnker i at folk ikke opdager forskellen, jeg kan garantere jer for at det gÞr de :)

2025幎3月9日

Hej Lena,

Tak for din Êrlige feedback. Vi er selvfÞlgelig rigtig kede af at hÞre, at din oplevelse denne gang ikke levede op til forventningerne. Vores mål er at levere mad af hÞj kvalitet hver gang, så det er vigtigt for os at vide, når noget ikke lever op til den standard.

Vi vil tage et kig på både vores pizza Margherita og tiramisu for at sikre, at de altid holder den hÞje kvalitet, vi Þnsker at tilbyde. Vi sÊtter stor pris på, at du har delt dine oplevelser med os,
Grundet af Tiramisu var vandet skyldes at den var lige lavet i lÞbet af dagen og Tiramisu skal mindst vente en dag i kÞleskabet fÞr den kan serveres, det skulle kÞkkenet eller tjeneren informere dig om selvfÞlgelig,
Man vores pizzaer bliver lavet efter samme opskrift hver gang og samme råvarer
Vi beklager endnu engang
De bedste hilsner,
Du er velkommen til kontakte smeralda
Direkte så vi kunne rette op på det.

Dårlig betjening/ dårlig oplevelse

Dårlig betjening/ dårlig oplevelse.
Virkelig dårlig betjening, fjernede vinglas efter der var serveret Þl og der ikke var plads på bordet til de bestilte pizzaer. Bestik til forret blev ikke fjernet ved hovedret. Kniven til hovedretten var så slÞv og slidt, at to ud af tre opgav at skÊre deres pizzaer ud. Blev enige om at tage resten af pizzaerne med hjem og spise dem, men kunne ikke komme i kontakt med en tjener. Måtte selv gå i kÞkkenet og bede om en pizzabakke så vi kunne få resterne med hjem. Måtte endvidere selv finde tjeneren ved kassen, så vi kunne få lov til at betale inden vi gik.
Dette skulle have vÊret en hyggelig familiemiddag og fejring af både min mand og jeg som begge havde fÞdselsdag denne dag. Der var ved reservationen også anmodet om flag da u.t blev 50 - men det havde de også glemt. Ikke et sted vi kan anbefale til en hyggelig og rar middag.

2025幎3月6日

Hej Karina.
Tak for jeres besÞg og din feedback. Begge dele sÊtter vi stor pris på, også selvom udfaldet ikke har vÊret som håbet.

Vi er virkelige kede af at hÞre om jeres oplevelse, og vi beklager meget de gener, I har oplevet. Det vil vi gerne undskylde, da vi altid bestrÊber os på at yde alle vores gÊster en hÞj og personlig service.

Ift. jeres besÞg havde vi et hold nye tjenere på arbejde, og aftenen blev mere travl, end vi havde forventet. Vi oplevede generelt, at vores gÊster var glade, og vi fik rigtig positiv feedback på aftenen til trods for den tydelige travlhed. Vi er rigtige kede af, at vi ikke har vÊret opmÊrksomme nok på jeres bord og har misset de ting, du påpeger i feedback.

Travlhed må aldrig vÊre en undskyldning for mangelfuld service, så vi tager jeres oplevelse med i vores lÞbende evaluering, så vi kan undgå en lignende situation i fremtiden.

Skulle du eller andre opleve noget lignende en anden gang - hos os eller hos en kollega - vil vi altid opfordre jer til hurtig at kommunikere det til personalet - evt. spÞrg efter restaurantchefen - så vi har mulighed for at rette det.

Smeralda SolrÞd

"Majstivelse med bÞrnemusling og skjult

"Majstivelse med bÞrnemusling og skjult hummersmag"
Man bevÊger sig ikke ret langt ind i bedre madkunst fÞr man stÞder på begreberne hummersuppe og hummerbiscue. Både fordi det smagsmÊssigt er en udsÞgt delikatesse de fleste ikke våger sig ud i selv og derfor er attraktivt, når det findes på et menukort, til virkelig at forkÊle sig selv.
KÊre kÞkkenchef, en nÞdvendig viden som kok er at, hummerbiscue adskiller sig fra hummersuppen ved at friske hummerskaller kraftigt steges af med smÞr og flamberes med cognac eller Pernod, hvorefter skallerne presses under filtrering af skallerne og grÞnsagerne. Herefter står du med den rÞdbrune grundfond "biscue" der kan bygges videre på. Modsat suppen, hvor skallerne "kun" koges og får deraf en fin rÞd farve. Begge smages til og kan tilsÊttes eksempelvis flÞde og ekstra cognac mm. efter behag og Þnske om signatur.

Nogen bÞr forklare mig, hvordan pokker Smeralda er kommet til den konklusion, at kan kalde et industrifabrikat fra dåse, tilfÞjet vandet fra optÞning af muslingerne, en "hummerbiscue". Det er omdÞmme skadeligt forsÞg på at lÞfte menukortet til et niveau, hvor der er risiko for hård kritik og den er velfortjent her. Jeg spiste 1 1/2 mundfuld, mest af alt for at analyserer indholdet som fremgår af overskriften. Det er ikke i orden at SolrÞdbogere, som spiser lokalt, i uvidenhed, får denne intro eller oplevelse til hummer universet. Derfor et godt råd, tag den vÊk fra menukortet og lav en god hjemmelavet tomatsuppe, jeg har italiensk familie og giver gerne en opskrift til inspiration. Alternativ (ikke anbefalet) få hummer på menukortet og anvend skallerne herfra. Det i gÞr nu både forarger og giver en pinlig og super dårlig madoplevelse. Den gode betjening, ville vÊre urimelig at belaste med min utilfredshed.
Jeg syntes dette er konstruktiv kritik og i har muligheden for en god position i SolrÞd, så jeg håber i vil tage ansvar for jeres valg og gÞr jer umage. Det virker som regel godt i alle fag og brancher.
SÃ¥ kommer jeg gerne igen
Bedste forhåbninger
Morten

Reflektion på jeres svar:

KÊre Smeralda SolrÞd
Tak for jeres svar. Jeg forstÃ¥r, at I har jeres egen fortolkning af hummerbisque, men nÃ¥r en klassisk ret navngives som sÃ¥dan pÃ¥ menukortet, fÞlger der en vis forventning om autenticitet – en forventning, som I desvÊrre ikke levede op til.

Mad er selvfÞlgelig til fortolkning, men nÃ¥r en bisque reelt set ikke indeholder det, der kendetegner en bisque – og i stedet minder mere om et industrifremstillet produkt – bliver det et spÞrgsmÃ¥l om kvalitet, ikke blot fortolkning.

Jeg sÊtter pris pÃ¥, at I tager feedback til efterretning, men jeres svar virker mere som en afvisning end en reel refleksion over kritikken. At henvise til, at jeg kunne have sagt noget til tjeneren, Êndrer ikke pÃ¥, at retten var skuffende – og Êrlig feedback pÃ¥ en anmeldelse bÞr vÊre velkommen uden, at ansvaret skubbes over pÃ¥ gÊsten.

Jeg håber, at I med tiden vil tage denne type kritik som en mulighed for at forbedre jer og sikre, at jeres ambition om velsmagende retter også indebÊrer en respekt for de klassiske teknikker og råvarer, I vÊlger at prÊsentere på jeres menukort.
Bedste hilsner,
Morten

2025幎2月14日

Hej Morten,
Vi beklager din oplevelse med hummerbisquen og at den ikke levede op til dine forventninger.

Hos Smeralda arbejder vi med vores egen fortolkning af hummerbisque, og vi mener, at opskrifter altid er til fortolkning. Vi fÞlger vores egen opskrift, som vi mener passer til vores menu og stil. Vores ambition er ikke at undervise i “hummeruniverset”, men at lave velsmagende retter, der passer ind i vores kÞkken.

Vi forstår, at vores hummerbisque ikke var efter din smag, og det er selvfÞlgelig beklageligt. Vores tjenere er her altid for at hjÊlpe, så hvis du havde henvendt dig med din utilfredshed, kunne du have haft mulighed for at tale med kokken og eventuelt få noget andet. Vi har mange andre retter på menuen, som vi håber, du en anden gang vil give en chance.
For nu holder vi os til vores egen opskrift, men vi tager naturligvis altid feedback til efterretning.

Smeralda SolrÞd

Alt i alt dårlig mad og dårlig betjening

Bestilte mad og betalte online. Fik derefter en mail med en anden tid, der var 20 min senere end fÞrste tid. Da vi havde betalt, kunne vi ikke gÞre andet end at vente. Maden blev yderligere forsinket og endte med at stå og vente 30 min ekstra.

Da vi fik maden hjem, var der plastikstykker i den ene bÞrnemenu og den ene pizza var totalt brÊndt. VIRKELIG KRITISABELT.

2024幎7月12日

Hej. Camilla
Vi beklager din dårlige oplevelse på smeralda
Vi har haft mega travlt og vi giver altid ekstra tid på onlinebestilling,
Med hensyn til at maden ikke var i orden, har vi tilbudt dig om og lave noget nyt eller have tilgode bevis,
Vi er altid åben for ris og ros vi prÞver på give det bedste service til vores gÊster og kunder..
Med hensyn til service havde fire unge piger der lÞb rundt og gjord deres bedste

Du er velkommen til kontakte os på mail
SÃ¥ vi kan finde en lÞsning evt et gavekort pÃ¥ belÞbet ,,, fair nok du valger og skrive pÃ¥ trustpilot

Hvis du havde sendt en mail som du sagde du ville gÞre i telefonen til
Tjeneren

SÃ¥ havde vi allerede klarede det
Men du er velkommen til kontakte os på mail
God aften
Smeralda

Bestilte mad online

Bestilte mad online, og der er fejl på ordren. Så man ringer og gÞr opmÊrksom på fejl er der ikke noget at kÞre end at kÞre en tur igen. Ingen kompensation.
Super dårlig service.
Og maden er middelmådig. DesvÊrre ikke godt som tidligere
Øv

2024幎6月21日

Hej Mark
Vi beklager fejlen
Vi kan altid prÞve og rette det fejl vi laver,
Vi har haft meget travlt i dag og så sker der nihel fejl
Du er velkommen til kontakte os på mail så vi kan give et gavekort på det der var bestilt

Med hensyn til at det er ikke så godt som det plejer passer ikke helt, vi arbejder hver dag for give en god service og bedre kvalite

Håber det vil hjÊlpe lidt på det dårlige oplevelse,
Ali
Smeralda SolrÞd
Du er også velkommen til og ringe..😊

Smeralda leverede lÊkker mad til 250+ gÊster

Vi fik forskellige tapasanretninger og lÊkre pizzaer til et stort event med 250+ deltagere. Alle spisende var så begejstret for maden, der var både delikat at se på og spise.

KÊmpe anbefaling herfra!

2023幎10月12日
自発的なレビュヌ

4 til middag. Servering for ringe glemmer servere vand til vin. Fik muslinger de mindste jeg nogensinde har set sovsen skal indtages med gaffel og da vi giver kritik går tjener vÊk. Stram op

4 til middag. Servering for ringe glemmer servere vand til vin. Fik muslinger, de mindste jeg nogensinde har set og sovsen skal indtages med gaffel da vi giver kritik går tjener vÊk. Stram op på kvalitet og betjening

2023幎5月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。