Do not buy off these con artists
Do not buy off these con artists, place and pay for order and never hear from them again, absolutely disgusting they need to be hunted down and put in prison.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Styr unna denne buttikken, jeg bestilte 4 utelys. Får det fÞrste så så ikke lyså like ut så bilde på nettsiden. Så måtte elektrikkeren overtales for å montere de da han meinte ikke de tålte å stå ute på vestlandet. Menhan monterte de ig da lyså skulle slås på var det bare 2 som lyste, etter 2 govÊrs dager var det bare 1 som lyste. Allt det ville nokk alikavel ikke fÞrt te denne advarselen, men jeg nor de nektet og heve kjÞpet og ikke eingng ville ta de Þdelagte i reklamasjon (sluttet og svare på mine henvendelser) blei jeg nÞtt til å advare
Unngå denne nettbutikken! Det er et svindelselskap. Du kan ikke returnere varer, og kundeservicen er helt ubrukelig.
100% ubrukelig - jeg anbefaler å ligge unna dette nettstedet. Jeg bestilte en vare, som etter flere uker "plutselig" ble levert -iflg. selskapet. DHL(fraktleverandÞren) står på sitt, og sier varen ble satt på utsiden av dÞren, dog uten underskrift. I etterkant har kampen vÊrt lang, og viljen til å ordne opp er helt fravÊrende
IKKE kjÞp noe fra dette selskapet. KjÞpte lampe og prÞver å returnere den. Det har tatt 2mnd og bare surr med kundeservice. Pakken er returnert til returadressen etter at jeg har pratet med kundeservice. Den adressen er i ett boligområde. Nå har pakken stoppet opp ett sted og jeg ender opp med å betale en lampe jeg ikke har engang. Telefon nummeret som står på fb siden er til kundeservice for Norwegian flyselskapet. For et ubrukelig nettsted og dårlig nettbutikk.
De selger utebelysning som ikke er godkjent for bruk utendÞrs i Norge, og heller ikke egnet for utendÞrs montering hvor det kan bli utsatt for regn og fuktighet. De tar slutter å svare på henvendelser når dette tas opp med dem og godtar ikke reklamasjoner, men krever uansett betalt for varer som de ikke har lov til å selge. Veldig useriÞst, ligg unna!
Firma som ikke vil oppgi retur info når.man vil angre kjÞpet. De opererer med .no adr på nett, men etter ca 10 mail finner jeg ut at de vil ha retur til bulgarsk adr.
Varen er sendt I retur til avsender adresse, men smiletogo mener at klarna skal kreve inn belÞpet.
UNNGÃ
denne butikken for en hver pris. Smiletogo er tilnÊrmet NETTSVINDEL !!!!!!
Hold dere langt unna, s
På reklamen står det 3 år garanti på produkt.
Da produktet sluttet å virke etter noen uker, var svaret at det kun var 14 dager garanti.
Trukket penge flere gange af mit konto, ordre blevet ikke godkendt