Smiley KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mega sÞde og sjove kÞrerlÊrer!! kan klart anbefale. Det lykkes mig med Smiley kÞreskole at fÃ¥ teori og kÞreprÞve i fÞrste hug 😊😊😊

Selvom Corona kom og satte mit forlÞb pÃ¥ standby, sÃ¥ kom jeg alligevel igennem uden noget problem. Jeg fik bÃ¥de teori- og kÞreprÞve hurtigt. Jeg havde bÃ¥de Regitze og Maria, og de var begge utrolig sÞ... もっず芋る

Jeg er selv lige bestÃ¥et efter et skÞnt forlÞb med Regitze som teori- og kÞrelÊrer. Det giver trygge rammer, at man kender personen man kÞrer med, fra teoritimerne. Der bliver taget hensyn til hver en... もっず芋る

䌁業が回答したした

At skulle generhverve sit kÞrekort efter 9Ã¥r virkede hÃ¥blÞs for mig, men Smiley KÞrestole stillede de nÞdvendige redskaber til rÃ¥dighed. Var jeg det mindste i tvivl kunne jeg altid ringe eller skr... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LÊring skal vÊre sjovt – isÊr nÃ¥r det er seriÞst. Det skal vÊre rigtig skÊgt at tage kÞrekort. Velkommen pÃ¥ Smiley KÞreskole i HillerÞd

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk kÞreskole

Regitze er en super kompetent og dygtig kÞrelÊrer! Kan kun anbefales!

KÊre Mathilde :)

Tusind tak for din anmeldelse :) det er skÞnt når tidligere elever fortÊller os at de synes vi er dygtige til det vi laver - det betyder meget for os

Mange knus

2 for ikke at bÞje jer for chikane og trusler
1 for hurtig svar pr mail

Giv ikke op.. 🙏

Hej Ann

Tusind tak for din opbakning og for din ros - den gÞr os rigtig glad.

Vores telefoner er desvÊrre lukket pt. men vi forsÞger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt lÊngere tid at få svar end sÊdvanligt men dejligt du synes at vi er hurtige alligevel.

Fremragende Service!

Fremragende Service!

Fedt at der endelig er nogen der siger fra til anti-vaxx'erne! De fortjener intet mindre!

Igen beviser anti-vaxxer miljÞet hvad de dur til. Absolut ingenting!

Sgu trÊls en virksomhed bliver behandlet sådan her, bare fordi nogle tosser ikke kan finde hoved og hale i det vi andre finder mest logisk.

Godt naturlig selektion kommer os til gode på et tidspunkt. Hvis de bliver ved med at sige nej til vacciner, så er der jo til sidst ikke nogen tilbage, fordi de alle ligger et par meter under jorden.

自発的なレビュヌ

Det er jeres ret at have coronapas-regler

Det er jeres ret at have vaccineregler, hvis I er mere tryg ved det. Jeg synes også genåbningen går for hurtigt, så respekt for at I tager ansvar for de kunder der Þnsker ansvar
Dem der anmelder jer kritisk, gÞr det ikke fordi de har noget mod jer som kÞreskole, men alene fordi de er imod reglerne. Det har intet med jer at gÞre. De kan bare finde et andet sted. Det har intet med apartheid når en privat virksomhed laver sine egne regler der kan ramme en lille bitte gruppe. Det er ikke dårlig kundeservice at udelukke en lille gruppe der insisterer på at optrÊde asocialt. TvÊrtimod, det er hensynet til flertallet.

Denne anmeldelse har måske ikke noget direkte med min oplevelse hos jer at gÞre, men handler lige så meget for at vise min stÞtte hos jer. Selvom anti-vaxxer-miljÞet larmer hÞjest, så er de stadig en meget lille minoritet.

自発的なレビュヌ

Folk der passer på sig selv og andre

Folk der passer på sig selv og andre har min uforbeholdne stÞtte

KÊre Christian

Tusind tak for din opbakning - det er virkelig fedt at vide at det synes vi gÞr det rette ved at sikre vores lÊrere og elever mest muligt.

Vores telefoner er desvÊrre lukket pt. men vi forsÞger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt lÊngere tid at få svar end sÊdvanligt men dejligt du synes at vi gÞr det godt nok til alle 5 stjerner alligevel.

Smiley KÞreskole

Det er pissefedt at vide at jeg bliver

Det er pissefedt at vide at jeg bliver mÞdt af mennesker der er fuldt vaccineret så jeg ikke har noget at bekymre mig om

Smiley KÞreskole からの回答

Tusind tak for din opbakning. Det er også den holdning vi hÞrer fra vores elever og forhåbentligt også mÞder fremadrettet :)

Vores telefoner er desvÊrre lukket pt. men vi forsÞger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt lÊngere tid at få svar end sÊdvanligt men dejligt du synes at vi gÞr det godt nok til 5 stjerner alligevel.

Smiley KÞreskole

En kÞreskole der sÊtter gode og sunde

En kÞreskole der sÊtter gode og sunde rammer for lektionerne!

kÊre Jonas :)

Tusind tak for din opbakning - det er dejligt at du mener vi gÞr et godt stykke arbejde for at passe på vores elever og vores kÞrelÊrere.

Vores telefoner er desvÊrre lukket pt. men vi forsÞger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt lÊngere tid at få svar end sÊdvanligt men dejligt du synes at vi gÞr det godt alligevel.

Smiley KÞreskole

Super service, dog mega Êrgeligt at uintelligente anti-vaxxerer skal ÞdelÊgge denne kÞreskoles ry på trustpilot...

Hej Jonas :)

Tusind tak for din opbakning. Det Êrger også os at der er så stort et lighedstegn mellem folk der fravÊlger vaccinen og deres Þnske om at ÞdelÊgge andres livsvÊrk. Det er en lidt skrÊmmende opdagelse.

Vi stoler dog på at fornuften sejrer hos flertallet så vi tager det roligt :)

Vores telefoner er desvÊrre lukket pt. men vi forsÞger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt lÊngere tid at få svar end sÊdvanligt men dejligt du synes at vi yder en fornuftig service til trods

Smiley KÞreskole

KÞreskole med super fornuftig regler og

KÞreskole med super fornuftig regler og vejledning til fremtidige bilister og borger.

KÊre Peter

Tusind tak for din opbakning - dejligt du synes vi har truffet et fornuftigt valg hvad angår lÊrernes og vores elevers sundhed.

Lever op til navnet

Lever op til navnet, god kÞreskole hvor man bliver mÞdt af et smil og går derfra med et smil! :-)

Hej Sebastian :)

Hvor er det dejligt at du synes vi spreder godt humÞr - vi elsker ganske enkelt også det vi laver, så det er dejligt det kan mÊrkes.

Tusind tak for din anmeldelse - den er vi super glade for

Knus og kram

Fantastisk service

Hej Kasper :)

Tusind tak for din opbakning.

Vores telefoner er desvÊrre lukket pt. men vi forsÞger naturligvis at svare alle saglige henvendelser på mail så hurtigt som muligt. Vi beklager hvis det tager lidt lÊngere tid at få svar end sÊdvanligt men dejligt du synes at vi yder en god service alligevel.

Super god kÞreskole

Super god kÞreskole.
Super oplevelse.

hej Marcus :)

Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at du synes vi er en god kÞreskole. Det betyder meget for os.

Mange sommerhilsner