jeg kan ikke komme i kontakt medâŠ
jeg kan ikke komme i kontakt med kundeservice. Dato i dag er 28. juli, men når man ringer til smilo, siger en auto voicrmail de komme tilbage fra sommerferie den 24. juli. De holder vist en lÊngere sommerferie.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg betalte for et blåbogspakke der indholdte et fysisk A5 hardcover udgave, som jeg derefter ikke fik. Jeg kom i kontakt med Smilo om dette og jeg blev bare fortalt om at spÞrge eleverne der var jo ansvarlig for at udlevere varene til at kontakte Smilo. De er jo allerede i sommerferie, så det går ikke, men hvorfor er dette overhovede nÞdvendigt? Er det ikke nok at eleven der selve betalte for blåbogen klager? Trods alt tror jeg bare jeg aldrig får modtaget denne blåbog, så det var bare et spild af penge.
Super skÞn oplevelse! Vi var sent ude med studieturstrÞjer men heldigvis var smilo mega hurtige og så hjÊlpsomme. Ringede til kundeservice flere gange og fik mega god rådgivning hver gang. Mega imÞdekommende kundeservice og fik ovenikÞbet to gratis trÞjer med til vores lÊrere! :)
Absolut fantastisk oplevelse!
Vi var desvÊrre lidt sent ude, men Tim fra studietrÞje.dk var så god til at få alt til at ske. Fuldkommen lydhÞr med alt der blev spurgt om, da det forlÞbet blev lidt kringlet
Han var virkelig grundig, og der blev sÞrget for at alt gik som det skulle!
Bedre kundeservice skal man lede lÊnge efter.
Ringede fordi der var kommet cykelolie på min studietrÞje og de var så sÞde til at ville sende en ny, som kunne nå at komme inden jeg skal afsted. Snakkede med en Katja som var så hjÊlpsom
nem overskuelig hjemmeside, hurtig produktion og god kommunikation. TrÞjerne kom i fin stand, og med eftertanke for miljÞet. Overvejes stÊrkt at bruges igen i fremtiden.
Mega god kvalitet og varen kom meget hurtigt.
Smilo.dk har ydet mig verdens bedste service. Jeg ringer og efterbestiller en hoodie, der skal bestilles med lynets hast, fordi min datter skal have den med pÃ¥ skiferie med sin efterskole. Smilo prioriterer min ordre HÃJT og fÃ¥r den sendt i trykken som noget af det fÞrste efter jul. EfterfÞlgende bliver jeg kontaktet og fortalt at min ordre er fÊrdig, at den er sendt med ekspres og de fÞlger min ordre helt til dÞrs. Jeg er helt uden ord for den flotte service jeg har fÃ¥et. Jeg fÃ¥r endda en sms hvor de udtrykker glÊde over, at min datters trÞje nÃ¥ede frem.
Man skal lede lÊnge efter så god service. TAK KATJA
TrÞjens bag printet var defekt og der var forkerte farver i bestillingen
Meget dårlig oplevelses
God service, god hjemmeside, hurtig levering, gode trÞjer og godt tryk. Jeg bestilte 22 trÞjer til mig og min klasse og de kom hurtigt og trykket er virkelig godt
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã