Smoothly レビュー

4,415
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Na jarenlang sukkelen met een opgeblazen buik, onregelmatige stoelgangpatroon en het uitproberen van allerlei laxativa en probiotica, was smoothly mijn reddende engel. Na 2 weken zag ik een duidelijk... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Klantvriendelijke webshop met ruime keuze. Ben na lang zoeken groot fan van hun pre-/probiotica, de Smoothly Gut Support, verkrijgbaar in de smaken citroen en framboos. Wissel die af. Levering is alti... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij gebruiken Smoothly Gut Support nu dagelijks en merken echt een positief verschil! Daarnaast is de levering altijd netjes op tijd. Ontzettend tevreden en absoluut een aanrader.

5つ星のうち5の評価

Ik gebruik dit al 2 jaar en kan niet meer zonder. Als ik 2 dagen dit niet drink liggen mn darmen weer stil. Ook de snelle levering vond ik super. Savonds besteld en de volgende dag had ik deze best... もっと見る

企業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

Bij Smoothly geloven we in de kracht van natuurlijke en duurzame voedingssupplementen. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan kwaliteit, transparantie en milieuvriendelijke keuzes. Al onze producten zijn volledig vegan, vrij van onnodige toevoegingen en ontwikkeld met respect voor mens, dier en planeet. Met een focus op innovatie combineren we wetenschap en natuur om supplementen te creëren die écht verschil maken. Of je nu zoekt naar een boost voor je energie, een gezonde huid of een betere weerstand, Smoothly biedt producten die passen bij een bewuste levensstijl. Smoothly: voor een gezonde jij én een gezondere wereld. 🌱

Smoothly is een Nederlands bedrijf

当該企業による記述

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel
Smoothly is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het aanbieden van hoogwaardige, 100% veganistische supplementen. Hun producten zijn samengesteld uit plantaardige ingrediënten die wetenschappelijk zijn getest, zonder onnodige toevoegingen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Smoothly. Ze produceren hun supplementen lokaal in Nederland, wat bijdraagt aan een lagere CO₂-uitstoot. Daarnaast gebruiken ze recyclebare glazen potjes en papieren navulverpakkingen om verspilling tegen te gaan.

連絡先

Netjes verpakt en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering

2026年7月8日

Smoothly からの回答

Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! 💗 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de nette verpakking en de snelle levering. We doen ons best om iedere bestelling met zorg te verwerken. Bedankt voor je vertrouwen!

Top spul

Top spul, werkt goed!

2026年5月15日

Smoothly からの回答

Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Dat waarderen we enorm.

5つ星のうち5の評価

Ik heb dit product al eerder gebruikt

Ik heb dit product al eerder gebruikt, na mijn idee beviel dat toen goed!
Waarom dan gestopt?
Zo gaat dat met wel meer dingen in mijn leven oude gewoontes afleren en goede aanleren is het moeilijkste wat er is!
Twee jaar geleden 15 kg afgevallen dmv koolhydraatarm eten, dat beviel echt super goed en dan toch weer terugvallen en alles er weer bij aan eten.
BED is echt super irritant, nu maar weer het roer om oude slechte gewoontes stoppen en nieuwe goede introduceren ennn nog belangrijker vasthouden! Ik denk dat Smoothly mij gaat helpen ook mijn darmen weer tot rust te brengen! Vanavond wordt mijn bestelling geleverd, ik kan niet wachten het in ontvangst te nemen 🤗
Ik post over een tijdje of ik (nog steeds) tevreden ben en wat het me heeft gebracht!

2026年7月9日
自発的なレビュー

Smoothly からの回答

Bedankt voor het delen van je verhaal. 💗 Wat knap dat je eerder al 15 kg bent afgevallen. We begrijpen heel goed dat het vasthouden van nieuwe gewoontes vaak de grootste uitdaging is. Juist daarom vinden we het mooi dat je opnieuw de stap zet om goed voor jezelf te zorgen.

We hopen dat je je bestelling met veel plezier hebt ontvangen en wensen je heel veel succes. We zijn benieuwd hoe het de komende tijd bevalt en kijken uit naar je update!

5つ星のうち1の評価

Smaakt naar karton

Smaakt naar karton

2026年7月9日
自発的なレビュー

Goedemiddag Rolf,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten.

We herkennen je naam op dit moment helaas niet. We zien geen bestelling van je. Daarom kunnen we niet direct achterhalen om welke bestelling het gaat.

Zou je ons een e-mail willen sturen naar support@smoothly.com met je naam of bestelnummer? Dan zoeken we dit direct voor je uit en kijken we samen naar een passende oplossing.

We horen graag van je.

Topproducten

Ik bestel al jaren bij dit bedrijf en steeds opnieuw ben ik verbaasd van de snelle reactie en bezorging van m’n bestellingen.
Topproducten in combinatie met een snelle bezorging. Beter kan het haast niet

2026年7月5日

Smoothly からの回答

Wat een prachtige review. Het betekent veel voor ons dat je al jarenlang voor Smoothly kiest. Geweldig om te lezen dat je iedere keer weer tevreden bent over onze producten, de snelle service en de vlotte bezorging. Bedankt voor je vertrouwen en voor je mooie woorden.

5つ星のうち5の評価

Bestelling was snel en goed afgehandeld.

Bestelling was snel en goed afgehandeld.

2026年7月1日

Smoothly からの回答

Bedankt voor je fijne review. Wat leuk om te horen dat je bestelling snel en netjes is afgehandeld. We doen ons best om iedere bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Ik ben ontzettend tevreden

Ik ben ontzettend tevreden, ik heb al jaren last van een spastische darm en door de overgang ook veel last van buikpijn en opgeblazen gevoel gekregen, maar ik ben zo blij en verrast na gebruik van Smoothly geen last van buikpijn en vooral na het eten blijft mijn buik rustig, ik raad dit product zeker aan!!

2026年6月13日

Smoothly からの回答

Wat bijzonder dat je jouw ervaring met ons wilt delen. Het is fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat je merkt dat je buik na het eten veel rustiger blijft. Dat je ons product met zoveel enthousiasme aanbeveelt betekent veel voor ons. Bedankt voor je mooie review en voor je vertrouwen.

Doet wat het beloofd

Doet wat het beloofd! Ik gebruik dit nu al een drietal maand en merk echt een verschil, ik heb meteen een abonnement opgestart!

2026年6月11日

Smoothly からの回答

Wat een mooie review. Geweldig om te horen dat je na drie maanden echt verschil merkt. Fijn dat je zoveel vertrouwen hebt gekregen dat je meteen een abonnement hebt afgesloten. Bedankt voor je enthousiasme en voor het delen van je ervaring.

Snelle behandeling

Snelle behandeling. Goed product. Goede uitleg over het product. Ook mijn dokter heeft me aangeraden door te gaan dit elke ochtend te drinken

2026年6月21日

Smoothly からの回答

Wat mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. Fijn dat je onze uitleg duidelijk vindt en dat het product goed bevalt. Extra bijzonder dat je arts je ook heeft geadviseerd om ermee door te gaan. Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt.

5つ星のうち5の評価

Op tijd met bestelling en ik gebruikt…

Op tijd met bestelling en ik gebruikt het nu voor bijna twee jaar zonder problemen. Effectief

2026年3月28日

Smoothly からの回答

Wat geweldig om te horen dat je onze producten al bijna twee jaar met tevredenheid gebruikt. Fijn dat je iedere bestelling op tijd ontvangt en dat je de werking als effectief ervaart. Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring.

5つ星のうち4の評価

Smoothly からの回答

Wat leuk dat je net bent gestart. We hopen dat je de komende tijd een fijne ervaring hebt met onze producten en dat je snel de voordelen gaat merken. Bedankt voor je review en veel succes!

5つ星のうち5の評価

De levering is altijd op tijd

De levering is altijd op tijd, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer iets wordt afgeschreven en bij vragen reageren ze snel.

2026年6月18日

Smoothly からの回答

Bedankt voor je mooie woorden. Wat fijn dat je onze communicatie en service zo waardeert. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent en dat je snel geholpen wordt als je een vraag hebt. Geweldig om te horen dat je dit ook zo ervaart.

5つ星のうち4の評価

Werkt goed, smaak kan beter

Het werkt heel goed alleen heel erg ranzig. Maar heb het er voor over.

2026年6月2日

Smoothly からの回答

Dankjewel voor je eerlijke review.

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de werking. De smaak blijft natuurlijk persoonlijk. Een tip is om het eens te mengen met wat sap of door een smoothie. Veel klanten vinden dat prettiger drinken.

Dit is geweldig!!!!

Skin care support.

Dit is geweldig!!!!
M’n huid is zoveel beter geworden.
2 maanden slikken en m’n acne is weg!!
Het reinigt je huid van binnen uit dus eerst wordt het even heel erg en dan trekt het weg.
Nu heb ik alleen nog wat littekens omdat ik m’n pukkels ging uitknijpen.
Maar dat gaat ook langzaam weg.
Ik raad iedereen dit product aan.

2026年5月18日

Smoothly からの回答

Wat een enthousiaste review. Dankjewel voor het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je zo blij bent met Skin Care Support en dat je een positieve verandering aan je huid hebt gemerkt. Het is mooi dat je dit na twee maanden gebruik zo ervaart.

Bedankt ook voor het delen van je persoonlijke verhaal. We wensen je veel plezier met het verdere gebruik van Skin Care Support.

Neem al zeker 2 jaar!

2026年6月3日

Smoothly からの回答

Wat leuk om te lezen dat je al zeker 2 jaar voor Smoothly kiest. Dankjewel voor je review.

Dat je het al zo lang gebruikt zien we als een groot compliment. We hopen dat je er nog lang plezier van blijft hebben.

5つ星のうち5の評価

Ik had gut support 3 maanden lang…

Ik had gut support 3 maanden lang gebruikt. Dan gestopt. Maar nu toch terug 4 zakjes besteld die gelukkig heel snel werden geleverd, want voor mij werkt het product echt wel.

2026年6月2日

Dankjewel voor je review.

Wat mooi om te lezen dat je na een periode zonder Gut Support toch weer bent teruggekomen. Fijn dat het product voor jou zo goed bevalt en dat je bestelling snel geleverd werd.

Veel plezier met je nieuwe voorraad van vier zakjes.

5つ星のうち5の評価

Kwaliteitsproducten die mijn gezondheid…

Kwaliteitsproducten die mijn gezondheid bevorderen. Supersnelle levering.

2026年5月17日

Smoothly からの回答

Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat ze goed binnen jouw dagelijkse routine passen. En natuurlijk is een supersnelle levering altijd mooi meegenomen.

Ze zeggen wat ze gaan

Ze zeggen wat ze gaan. En doen ook wat ze zeggen.

2026年5月29日

Dankjewel voor je review.

Wat mooi dat je dit zo ervaart. We vinden het belangrijk om eerlijk en duidelijk te communiceren en vervolgens ook gewoon te doen wat we beloven. Fijn dat dit voor jou herkenbaar is.

Altijd snelle en goede levering

Altijd snelle en goede levering

2026年5月23日

Dankjewel voor je review.

Wat fijn dat je iedere keer weer kunt rekenen op een snelle en goede levering. Daar doen we ons best voor.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。