Na jarenlang sukkelen met een opgeblazen buik, onregelmatige stoelgangpatroon en het uitproberen van allerlei laxativa en probiotica, was smoothly mijn reddende engel. Na 2 weken zag ik een duidelijk... もっと見る
企業が回答しました
Klantvriendelijke webshop met ruime keuze. Ben na lang zoeken groot fan van hun pre-/probiotica, de Smoothly Gut Support, verkrijgbaar in de smaken citroen en framboos. Wissel die af. Levering is alti... もっと見る
企業が回答しました
Wij gebruiken Smoothly Gut Support nu dagelijks en merken echt een positief verschil! Daarnaast is de levering altijd netjes op tijd. Ontzettend tevreden en absoluut een aanrader.
企業が回答しました
Ik gebruik dit al 2 jaar en kan niet meer zonder. Als ik 2 dagen dit niet drink liggen mn darmen weer stil. Ook de snelle levering vond ik super. Savonds besteld en de volgende dag had ik deze best... もっと見る
企業が回答しました
Bij Smoothly geloven we in de kracht van natuurlijke en duurzame voedingssupplementen. Wat ons uniek maakt, is onze toewijding aan kwaliteit, transparantie en milieuvriendelijke keuzes. Al onze producten zijn volledig vegan, vrij van onnodige toevoegingen en ontwikkeld met respect voor mens, dier en planeet. Met een focus op innovatie combineren we wetenschap en natuur om supplementen te creëren die écht verschil maken. Of je nu zoekt naar een boost voor je energie, een gezonde huid of een betere weerstand, Smoothly biedt producten die passen bij een bewuste levensstijl. Smoothly: voor een gezonde jij én een gezondere wereld. 🌱
当該企業による記述
De Boomgaard 11-1, 1243 HV , 's-Graveland, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed ervaring, levering is goed, ik merk dat mijn acne minder is. Volledig weg is het niet maar wel vele mate minder.

Smoothly からの回答
Fijne producten die op tijd geleverd worden.
Wel vervelend dat ze je elke keer om een review vragen terwijl je steeds hetzelfde besteld.

Smoothly からの回答
Eerste keer lang moeten wachten Dit keer binnen een paar dagen binnen ondanks de feestdagen

Smoothly からの回答
Ik ben erg blij met jullie, want het werkt super fijn voor mijn darmen en het de smaak is ook prettig ik hoop dat jullie zo doorgaan

Smoothly からの回答
Omdat het echt werkt mooi en proper verzorg is en een snelle verzending ik heb zoveel geprobeerd voor mijn pds en niks werkte maar dit is echt super mijn buik voelt hem beter minder opgeblazen super echt dank je

Smoothly からの回答
Mijn superfood voldoet aan mijn verwachting. Het smaakt goed. Ik merk dat het een positieve werking heeft op mijn darmen.

Smoothly からの回答
Product (refil) was niet op voorraad, vanuit Smoothy meteen de oplossing geboden om een gewone pot te verzenden. Snelle verzending.
Helaas had de postbode het pakketje buiten neer gezet. Gelukkig was het een glazen pot en is het niet vochtig geworden.

Smoothly からの回答
Super snelle en goede levering.
Keurig verpakt. En het werkt gewoon goed.
Heb intussen alweer besteld.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。