レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Jag fick hjÀlp med ett mycket knepigt Àrende dÀr en faktura pÃ¥ 35 kronor blev över 1000 kronor hos Kronofogden. Allt pga att jag inte fÃ¥tt fakturor, olyckliga omstÀndigheter med Postnord samt att cor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Otrevliga. FörstÃ¥r inte saker man skriver till dom. Har skrivit till dom 5-6 gÃ¥nger. Men ÀndÃ¥ förstÃ¥r dom inte. Allt dom har i skallen Àr pengar. Ska ha och ha och ha. FörstÃ¥r inte att man inte a... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

"Jag betalt till fel konto( företag)" MYCKET BRA BEMÖTANDE av er medarbetare Andreas👍👍👍👍. Trevlig, varm konversation i kontakten med honom .Snabb och tydlig hjÀlp hur vi skulle lösa detta. Va... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

mycket bra bemötande

mycket bra telefonsamtal. Bra bemötande. Snabb återbetalning. Tackar så mycket.

2020幎12月11日

Hej Ann-Mari!

Tack för ditt omdöme, roligt och höra att du Àr nöjd med den hjÀlp du fick!

Önskar dig en fin helg! :)

Fungerar bra

Fungerar bra. I min kontakt med personal har det varit mycket positiva samtal med stort engagemang!

2020幎12月10日

Hej Madeleine!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt och höra att du Àr nöjd med bemötandet du fått varje gång du varit i kontakt med oss.

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra och snabb service

Mycket bra och snabb service. Jag anvÀnder alltid Smspark dÀr det går av den anledningen

2020幎12月8日

Hej Jonas!

Tack för ditt fina omdöme. Det glÀdjer oss och höra att du Àr nöjd med vår tjÀnst och service.

5぀星のうち5の評䟡

SuverÀn snabb service pÃ¥ frÃ¥gor till

SuverÀn snabb service på frågor till kundtjÀnsten och ett mycket smidigt betalsystem.
Rekommenderas starkt

2020幎12月8日

Hej Leena!

Tack för ditt fina omdöme. Det glÀdjer oss och höra att du Àr nöjd.

Otrevliga

Otrevliga. Förstår inte saker man skriver till dom. Har skrivit till dom 5-6 gånger.
Men Àndå förstår dom inte. Allt dom har i skallen Àr pengar. Ska ha och ha och ha.
Förstår inte att man inte anvÀnder deras garage. Utan Àndå fortsÀtter dom. Det går lÀtt för dom att kolla om bilen stått i garaget eller inte. Men nej. Dom kollar inte.
Så nu efter 5-6 Mail tröttnar jag på dom.

2020幎12月3日

Hej Kimberley!

Vad tråkigt att du upplever oss så, vi försöker och strÀvar sjÀlvklart alltid efter och hjÀlpa våra kunder men tyvÀrr Àr detta inte alltid möjligt då vi har våra regler och rutiner som vi måste följa. Detta gör alltså att vi inte alltid kan lÀmna positiva besked.

Ha en fin helg!

Super trevligt bemötande!

Super trevligt bemötande!
Fick hjÀlp i Àrendet.
Tusen tack!

2020幎12月2日

Hej Johanna!

Tack för ditt fina omdöme.

5぀星のうち4の評䟡

Hade blivit dubbletter nÀr sms-park

Hade blivit dubbletter nÀr sms-park blir EasyPark, men fick det korrigerat. Mycket nöjd med bemötandet, och tacksam över hjÀlpen i mitt Àrende. (Tack Sofia )

2020幎12月2日

Hej Christian!

Vad kul och höra att du Àr nöjd med vårt bemötande, du Àr sjÀlvklart alltid vÀlkommen att höra av dig till oss!

Glömt avsluta parkering

Hade glömt att avsluta en parkering men fick det korrigerat. Mycket nöjd med bemötandet, och tacksam över hjÀlpen i mitt Àrende.

2020幎11月30日

Hej David!

Vad kul och höra att du Àr nöjd med vårt bemötande och att du fick bra hjÀlp i ditt Àrende.

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra service med återbetalning

Riktigt bra service med återbetalning av ett felaktigt belopp jag betalat!

2020幎11月26日

Hej Bo!

Tack för ditt fina omdöme och vad bra att vi kunde hjÀlpa dig.

Ha en fortsatt fin dag & trevlig helg! :)

Tålmodiga o förstående...

Tålmodiga o förstående...
Jag var arg som ett bi först, stackarna.
Men deras uthållighet och förklaringar gjorde mig generad. Mkt bra bemötande o så en stor ursÀkt till den stackars killen som fick skÀll för att de ville göra rÀtt för sig.

2020幎11月26日

Hej Ann-Sofi!

Tack för ditt omdöme, vad bra att vi kunde hjÀlpa dig med ditt Àrende som du var i kontakt med oss gÀllande. Du Àr sjÀlvklart alltid vÀlkommen att höra av dig om några andra frågor eller funderingar skulle dyka upp.

Önskar dig en fortsatt fin dag & trevlig helg!

5぀星のうち5の評䟡

Under en dag blev det dubbeldragning

Under en dag blev det dubbeldragning vid betalning via Swish. Skrev till SMS Park kvÀllen efter och fick mitt Àrende löst och återbetalt dagen dÀrpå. UtmÀrkt service av Emelie! Ger 6 stjÀrnor till henne och 5 stjÀrnor till SMS Park :)
/Dario

Hej Dario!

Tack för ditt fina omdöme och dina positiva ord, vad roligt och höra att du Àr nöjd över den service du fick av min kollega. Jag ska sjÀlvklart Àven hÀlsa Emelie detta.

Ha en toppen helg!

S..t mÀnniskor 🀬 De skickar direkt

S..t mÀnniskor 🀬 De skickar direkt pÃ¥minnelse utan att skicka faktura innan. Det Àr tredje gÃ¥ngen jag mÃ¥ste betala typ 69sek. 60sek pÃ¥minnelse, 9sek parkeringavgift. Direkt alltsÃ¥, utan att fÃ¥ ingen faktura innan. Jag betalar alla fakturor i tid, man kan lÀtt se pÃ¥ mitt bankkontot. SÃ¥ att de Àr j...a tjuvar. De har stulit redan 180sek frÃ¥n mig 🀬 Aldrig mer SMS PARK

Hej Romeo!

Vad tråkigt att du kÀnner så, jag kan tyvÀrr inte svara specifikt på ditt Àrende då jag inte ser vad som har hÀnt. Påminnelseavgiften Àr alltid samma oavsett belopp på fakturan och vid utebliven betalning skickas det alltid ut en sådan. Om man inte får sina fakturor Àr det viktigt att man sjÀlv hör av sig så vi kan skicka ut den på nytt.

Ha en fin dag!

Bra service

Fick mycket bra hjÀlp av kundservice nÀr jag stötte på ett tekniskt fel. Stort tack till alla inblandade och i synnerhet till Andreas för trevligt bemötande.
/Nöjd kund

Hej Shiba!

Tack för dina fina ord, det glÀdjer oss och höra. Jag ska sjÀlvklart hÀlsa Andreas detta också.

Ha en fin helg!

5぀星のうち4の評䟡

Jag fick hjÀlp bra hjÀlp

Jag fick hjÀlp med ett mycket knepigt Àrende dÀr en faktura på 35 kronor blev över 1000 kronor hos Kronofogden. Allt pga att jag inte fått fakturor, olyckliga omstÀndigheter med Postnord samt att corona-tider gjorde att jag befinner mig på en annan adress. UtmÀrkt hjÀlp av kundservice!
Tips: ta inte faktura utan betala direkt! 😊

Hej Flo!

Tack för ditt fina omdöme, det glÀdjer oss och höra. Vad skönt att vi kunde hjÀlpa dig med ditt Àrende och att det löste sig. Du Àr sjÀlvklart alltid vÀlkommen att höra av dig till oss.

Ha en fortsatt hÀrlig dag! :)

5぀星のうち5の評䟡

Fick fantastisk hjÀlp av Heidi trots

Fick fantastisk hjÀlp av Heidi trots att jag sjÀlv stÀllt till det. Superproffsig.

2020幎11月23日

Hej Thomas!

Tack för ditt fina omdöme, det ska jag sjÀlvklart ta och hÀlsa Heidi.

5぀星のうち5の評䟡

Har haft personlig kontakt ett fåtal

Har haft personlig kontakt ett fåtal gånger. Alltid med snabba, korrekta svar och ett jÀttetrevligt bemötande. Att betala parkering med appen har alltid funkar lÀtt och smidigt.

2020幎11月23日

Hej Peo!

Tack för ditt fina omdöme, det glÀdjer oss och höra att du Àr nöjd med vår tjÀnst också.

Önskar dig en magisk helg! :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。