Hos klinik Smukkere.nu er der altid et smil, nÃ¥r man kommer ind af dÞren. Har vÊret fast kunde hos Sara til farvning af Þjenbryn og fast opfyldning af gelenegle. Hun er sÊrdeles kompetent og ved hvad... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg er kommet hos Smukkere.nu de sidste +10 Ã¥r! Jeg fÃ¥r lavet alt fra ansigtsbehandlinger og Lifting Gua Sha massage til voks, vipper og bryn. NÃ¥r man trÊder ind af dÞren mÞdes man af det sÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret kunde hos smukkere.nu igennem mange Ã¥r og fÃ¥et forskellige behandlinger. Hver gang har vÊret en unik oplevelse, og jeg gÃ¥r altid derfra glad og med fornyet energi. En stor Ã¥rsag til dett... ãã£ãšèŠã
Nu mÃ¥ det vist vÊre pÃ¥ tide at skrive en anbefaling efter at vÊre kommet i klinikken i 9 Ã¥r. Klinik smukkere.nu er klodens bedste skÞnhedsklinik! ð Ikke alene er servicen og personalet fuldstÊndig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Klinik Smukkere.nu er en eksklusiv hudplejeklinik i VanlÞse, der tilbyder fÞrsteklasses skÞnhedsbehandlinger. I vores skÞnhedsklinik tilbydes alt inden for hudpleje, hårfjerning, manicure, negle og makeup. Hos klinik Smukkere.nu arbejder vi med hudplejeprodukter fra Darphin og Nimue, mineral make-up fra GloSkin Beauty, negleprodukter fra CND og kropsprodukter fra Karmameju. Vi arbejder konstant med nye metoder inden for hud- og skÞnhedspleje, og udvÊlger kun behandlinger og produkter som kan leve op til vores strenge kvalitetskrav. Bus og parkering lige ved dÞren.
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- smukkere.nu
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Utroligt usikker på mine Þjenbryn efter behandling
De fleste gange jeg har vÊret der har jeg vÊret utrolig glad for resultatet. Men nu er jeg netop vendt hjem fra en behandling, og jeg er utroligt skuffet. Mine Þjenbryn er blevet halvt så tykke som de var fÞr, og det var ikke noget jeg havde bedt om. Hun har (uden at spÞrge eller nÊvnt at hun ville gÞre det) givet mine Þjenbryn en helt ny form. Jeg er nu utroligt usikker på mine Þjenbryn.
Very disappointed
I had a classic facial cleaning and got very disappointed. My husband bought for me a gift card and he knows Iâm very picky on that, so he thought he picked very good and professional place. He told me I can choose between few treatments ,but I asked for that and I was told I can get only classic cleaning ,because this is what you get when people buy a gift card.So I already got confused, because I was ready to pay the difference if it was needed. The treatment was very poor. I barely can not to believe that I even benefit anything of it. My home treatments are more effective then that..I been in many places and I never experienced that my skin looks completely the same before and after the treatment. I got big disappointment and felt it was really waste of time and money.
Super kundeserviceâïžâïžâïžâïžâïž
Da min pakke ikke var kommet her op til Mors dag. SÃ¥ tilbyd Katrine at komme med en ny hjemme hos mig pÃ¥ min adresse. Hvilken service.ð Det er de fÊrreste steder som vil gÞre det for sine kunder.
Katrine tusinde tak for hjÊlpen.ðð»
Tilfreds kunde
Tusind tak for mine meget smukke negle, dejlig energi i klinikken
Dygtige og professionelle
Jeg er kommet i Smukkere.nu siden Katrine åbnede. Jeg er altid fuldt tilfreds. Dygtige piger og rigtig god og professionel behandling. Jeg får lavet voksbehandlinger, lak og bryn & vipper. Jeg kan kun anbefale Smukkere.nu
Elsker klinik smukkere.nu
Jeg er kommet hos klinik smukkere.nu i alle de Ã¥r de har vÊret der og jeg ELSKER bÃ¥de pigerne, behandlingerne og atmosfÊren ð
Jeg fÃ¥r lavet bÃ¥de negle, ansigtsbehandlinger og meget andet. Kunden er altid i fokus, sÃ¥ jeg fÞler mig sÃ¥ meget i centrum nÃ¥r jeg er der. Kan varmt anbefalesðð»
Hilsen Karina
God service og professionel behandling!
Fantastisk klinik.
SkÞnt sted med de mest fantastiske Og dygtigste piger.
Går altid der fra med det flotteste resultat og et kÊmpe smil.
Får lavet negle og har fået lave permanente bryn.
Fantastisk service ð
Jeg ELSKER klinik Smukkere.nu
Jeg ELSKER klinik Smukkere.nu
Kompetente og de sÞdeste piger arbejder der :-)
Ringede ned til klinikken for atâŠ
Ringede ned til klinikken for at bestille en tid. Da jeg spÞger medarbejderen om jeg må tage min datter med siger hun "nej, for bÞrn larmer jo", jeg bliver selvfÞlgelig forarget, og det ender med jeg ikke bestiller en tid. Den behandling jeg skulle have haft tager 15 munitter.

Smukkere.nu ããã®åç
Fint sted med gode lokaler
Fint sted med gode lokaler, jeg er blevet vokset der nogle gange , og har ikke vÊret 100% tilfreds, jeg gik fast hos en som brugte voks med strips, men hun stoppede , så kom ind til en anden, og undervejs forstod jeg ikke hendes fremgangsmåde , da jeg så finder ud af at hun bruger en voks som skal stÞrknes, og rives af , så er lidt ked af at jeg ikke er blevet ordenligt informeret omkring behandlingen , og at der bliver brugt flere former for voks uden at man selv har bestilt det , så derfor vil jeg nok prÞve et andet sted
Har fået lavet 3D-bryn
Har fået lavet 3D-bryn. Helt fantastisk resultat!
Super resultater
Har både fået lavet de flotteste negle af Heidi og super flotte bryn af Louise. Der er altid god stemning i klinikken og man fÞler sig i trygge hÊnder når man er der. Pigerne kan virkelig noget!!! Kan klart anbefales:)
Fast kunde hos Smukkere.nu
Katrine er skÞn, imÞdekommende og dygtig. Altid engageret og professionel. Alle pigerne i klinikken er altid venlige og sÞde. Mine varmeste anbefalinger!
Perfekt behandling
Jeg fandt stedet ved et tilfÊlde og har siden nÊgtet at lÊgge mit ansigt i nogle andres hÊnder. Meget professional og grundig ansigtsbehandling med tydelige positive resultater samt god og saglig rådgivning om produkter, helt uden pres.
Altid en dejlig oplevelse at komme hos Smukkere nu pigerne
Pigerne i klinikken får mine varmeste anbefalinger med på vejen. Der er altid professionel råd og vejledning og den bedste behandling man kan tÊnke sig:)
rigtig fin behandling
Fik en frugtsyrebehandling og behandleren var rigtig grundig og meget venlig. Dejlig afslappende og gode råd undervejs
Gode behandlinger
Hos klinik Smukkere.nu er der altid et smil, når man kommer ind af dÞren. Har vÊret fast kunde hos Sara til farvning af Þjenbryn og fast opfyldning af gelenegle. Hun er sÊrdeles kompetent og ved hvad hun har i hÊnderne. God rådgivning og service. Gode priser, fint med ledige tider - også super fleksibel i 'krisesituationer'. Helt klart anbefalelsesvÊrdig!
Perfekt kundeservice!
Klinik Smukkere.nu er en smuk klinik, med utroligt sÞde medarbejdere. Jeg fik en shellac-behandling hos Smukkere.nu af én af eleverne (Manon), som var en engel. Min babysitter sprang fra i sidste Þjeblik, så jeg var nÞdt til tage min 2 måneder gamle datter med. Hun sov sÞdt indtil vi gik i gang med behandlingen, så vågnede hun pludseligt og begyndte at hyle og da mine hÊnder ligesom var optaget, så tog én af de andre piger over og gjorde mine negle klar, mens Manon legede babysitter resten af tiden. Dét var sejt! Og utroligt sÞdt. Bliver derfor nÞdt til at give dem topkarakter!
Mht mine negle var jeg også meget tilfreds. Vil helt sikkert vende tilbage til klinikken, men nÊste gang uden bÞrn.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã